Çok teşekkürlerMerhaba benim yumurtlamadan sonra kuyruk sokumu ve belim aşırı şekilde ağrımıştı. Tek belirtim buydu
Çok teşekkür ederimBatma ve beyaz akıntı oldu
Ne kadar zaman sonra oldu ? Mesela yumurtlama dönemi bitttikten Kaç gün sonra bu belirtileri yaşadınız ya da tam yumurtlama döneminde bu belirtileri yaşayıp hamile olduğunuzu mu öğrendiniz?Batma ve beyaz akıntı oldu
Yumurtlama döneminden Ne kadar süre soMTA bu belirtileri yaşadınız peki ?Çok teşekkürler
Ne kadar süre sonra bu belirtileri yaşadınız ?Merhaba benim yumurtlamadan sonra kuyruk sokumu ve belim aşırı şekilde ağrımıştı. Tek belirtim buydu
Çok iyi hatırlayamıyorum ama adete 10 gün yada bi hafta kala olması lazımYumurtlama döneminden Ne kadar süre soMTA bu belirtileri yaşadınız peki ?
Ne kadar zaman sonra oldu ? Mesela yumurtlama dönemi bitttikten Kaç gün sonra bu belirtileri yaşadınız ya da tam yumurtlama döneminde bu belirtileri yaşayıp hamile olduğunuzu mu öğrendiniz?
Ne kadar zaman sonra oldu ? Mesela yumurtlama dönemi bitttikten Kaç gün sonra bu belirtileri yaşadınız ya da tam yumurtlama döneminde bu belirtileri yaşayıp hamile olduğunuzu mu öğrendiniz?
Hayırlısı olsun inşallah hamilesindir :) Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah :)9 gün sonra yumurtlama dan
Hamile değilim iki gün sinra test yapacam bakalım hayrlisi
Anladım çok teşekkür ederim :) biz de inşallah bu güzel duyguyu yaşarız :)Çok iyi hatırlayamıyorum ama adete 10 gün yada bi hafta kala olması lazım
Rica ederimAnladım çok teşekkür ederim :) biz de inşallah bu güzel duyguyu yaşarız :)
Aminnnn inşallahRica ederim ☺ Rabbim bekleyen, isteyen herkese bu duyguyu tatdırsın❤
Şuan yumurtlama dönemimdeyim. Ve bu günleri değerlendiriyoruz ancak ben bu süreçte iki gün gün içinde tansiyon düşmesi birden anlık mide bulantısı terleme yaşadım. Sizin yazdığınız belirtilerden göğüslerim yandan acıması nı yaşıyorum ve göğüslerim dolgun şuan için bu belirtilerim var ama yumurtlama dönemi içindeyim hala sizce bunlar gebelik belirtisi olabilir mi ?Yumurtlamadan sonra kuruluk vardı bende. Adete 3 4 gün kala akıntım oldu.
Yerleşme kanaması yaşamadım.
Tam bir hafta sonra göğüslerim yandan acımaya başladılar. Ve hafif şiştiler.
5.gün başağrısı çektim şiddetli.
Adete 1 hafta kala da adet sancıları gibi ağrılar belime vurup 10 dk sonra geçiyordu.
Yumurtlamanın 9. Günü normal idrar testim pozitifti. Silikte olsa Kanda 67 çıkmıştı. Adete 6 gün kala.
İnşAllah yardımcı olmuşumdur
Rabbim dileyen herkese nasip etsin. Banada sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallh.
Yumurtlama döneminde göğüsler şişebilir. Benim önceden öyle oluyordu. Ama ben yum. Günümü kesin bildiğim için 1 hafta sonra başladı göğüs hassasiyeti. Yani beta beta hcg salgılanırken başlıyor. Stres yapmayın ön. Olan yum. Gününü bilmek. Ve 10 gün sonra idrar testiyle belli oluyor zaten.Şuan yumurtlama dönemimdeyim. Ve bu günleri değerlendiriyoruz ancak ben bu süreçte iki gün gün içinde tansiyon düşmesi birden anlık mide bulantısı terleme yaşadım. Sizin yazdığınız belirtilerden göğüslerim yandan acıması nı yaşıyorum ve göğüslerim dolgun şuan için bu belirtilerim var ama yumurtlama dönemi içindeyim hala sizce bunlar gebelik belirtisi olabilir mi ?
Teşekkür ederim :) işte insan bilmek istiyor önceden:)Yumurtlama döneminde göğüsler şişebilir. Benim önceden öyle oluyordu. Ama ben yum. Günümü kesin bildiğim için 1 hafta sonra başladı göğüs hassasiyeti. Yani beta beta hcg salgılanırken başlıyor. Stres yapmayın ön. Olan yum. Gününü bilmek. Ve 10 gün sonra idrar testiyle belli oluyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?