Anladım çok güzel özetlemişsiniz :) umarım bende hissedebilirim :)Çok net hatırlıyorum yumurtlamadan bi kaç gün sonra afedersiniz klozette otururken tuvalet kağıdına uzanmak için gövdemi sola doğru çevirip uzanmam gerekti o an sol kasığımda bi batma gerilme gibi bişi oldu anlık, o zaman anladım bişiler olduğunu dedim bu bebiş tüpte ilerliyosonra o his her gerildiğimde oldu kasıklarda rahme yerleşene kadar. Yerleştiğini de şuradan anladım o batma hissi kasıklarda değil rahime denk gelen bölgede karında oldu bi kaç defa.
Teşekkür ederim :)Merhabalar gebelik belirtileri adet belirtileri ile çok benzerlik taşıyor. Ayırt etmesi biraz zor. Belirti ile ilgili .. sitesinde kapsamlı bir makale var, göz atabilirsin. Hamilelikte İlk Hafta Nasıl Anlaşılır?
Aynisi bende oldu merakla bekliyorum sonucu iliskiden 1 gün sonra tansiyon düştü midem bulandı sürekli başım döndü farkli bir seyler oldu bakalim sonuc ne olacakŞuan yumurtlama dönemimdeyim. Ve bu günleri değerlendiriyoruz ancak ben bu süreçte iki gün gün içinde tansiyon düşmesi birden anlık mide bulantısı terleme yaşadım. Sizin yazdığınız belirtilerden göğüslerim yandan acıması nı yaşıyorum ve göğüslerim dolgun şuan için bu belirtilerim var ama yumurtlama dönemi içindeyim hala sizce bunlar gebelik belirtisi olabilir mi ?
Sonucunuz ne çıktı test yaptınız mı ? İnşallah gönlünüze göre olmuştır sonuç lütfen bildirin :)Aynisi bende oldu merakla bekliyorum sonucu iliskiden 1 gün sonra tansiyon düştü midem bulandı sürekli başım döndü farkli bir seyler oldu bakalim sonuc ne olacak
Yaaaa hamilemiymişssiniz ? Çok sevindim bende de sok kasık da ağrı vardı geçti bugün de şimdi kalçamın sağ üst kısmı bel ile kalça arasında bi ağrı var anlamadım bu da Belirti midir ?yumurtlamadan yaklasik 5-6 gun sonra sol kasigimda agri basladi pozitifi gordukten sonra da yani birkac gundur surekli belim agriyor cok cabuk yoruluyorum istiyorumki su icmeye bile kalkmayim hep yatiyim
2-3 gundur belimde cok agriyor ama oncesinde belimde agri yoktu alt karin agrim oluyor onun disinda baska belirtim yok benim simdilik. Umarim hamilesinizdirYaaaa hamilemiymişssiniz ? Çok sevindim bende de sok kasık da ağrı vardı geçti bugün de şimdi kalçamın sağ üst kısmı bel ile kalça arasında bi ağrı var anlamadım bu da Belirti midir ?
İnşallah ama bilemiyorum. Siz hamilemisiniz ?2-3 gundur belimde cok agriyor ama oncesinde belimde agri yoktu alt karin agrim oluyor onun disinda baska belirtim yok benim simdilik. Umarim hamilesinizdir☺☺
evet yeni hamileyim dahaİnşallah ama bilemiyorum. Siz hamilemisiniz ?
Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah :) bende çok yaşamak istiyorum bu duyguyu özellikle bu ay.. kendimi çok dinliyorum o yüzden herşeyi hamileliğe yoruyorum. Alt karnımın üzerinden aşağıya doğru belli belirsiz bir çizgi var gebelerde olurmuş öyle okumuştum ama gebe olup olmadığımı bilmiyorum ve test yapmak için erken sizce ?evet yeni hamileyim daha
bende kendime bakiyorum cizgi olustu mu diye ama daha yok gogus ucunda da bidegisik olmadi henuz bat geldiyse yapin test. Ben adetten 5 gun once ogrendim ama cogunlukla o kadar erken cikmiyor testteAllah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah :) bende çok yaşamak istiyorum bu duyguyu özellikle bu ay.. kendimi çok dinliyorum o yüzden herşeyi hamileliğe yoruyorum. Alt karnımın üzerinden aşağıya doğru belli belirsiz bir çizgi var gebelerde olurmuş öyle okumuştum ama gebe olup olmadığımı bilmiyorum ve test yapmak için erken sizce ?
Adetten 5 gün önce kan ile öğrendiniz dimi ? Adetime daha var benim 6-7 Mayıs da olmam gerekiyor yani 2 hafta var daha.. göğüslerim de ağrı ve büyüme var bademde ucunda kaşıntı olabiliyor, belimde de oluyor ara ara ağrı.bende kendime bakiyorum cizgi olustu mu diye ama daha yok gogus ucunda da bidegisik olmadi henuz bat geldiyse yapin test. Ben adetten 5 gun once ogrendim ama cogunlukla o kadar erken cikmiyor testte
hayir idrar testiyle ogrendim cok belirsiz bi cizgi vardi normal testte ayni gun erken gebelik testi yaptim ondq koyuydu. Sali gunu de dr randevum var kismetseAdetten 5 gün önce kan ile öğrendiniz dimi ? Adetime daha var benim 6-7 Mayıs da olmam gerekiyor yani 2 hafta var daha.. göğüslerim de ağrı ve büyüme var bademde ucunda kaşıntı olabiliyor, belimde de oluyor ara ara ağrı.
anladım :) erken gebelik testinizin adı ne ? Demin yanlış yazmışım adetime 1 hafta var benim bu belirtiler sizce nedir ?hayir idrar testiyle ogrendim cok belirsiz bi cizgi vardi normal testte ayni gun erken gebelik testi yaptim ondq koyuydu. Sali gunu de dr randevum var kismetse
prodoctor testin markasianladım :) erken gebelik testinizin adı ne ? Demin yanlış yazmışım adetime 1 hafta var benim bu belirtiler sizce nedir ?
Tamm teşekkür ederim :)prodoctor testin markasi
Henuz yapamadim ya test alamadik mecbur beklicem:)Sonucunuz ne çıktı test yaptınız mı ? İnşallah gönlünüze göre olmuştır sonuç lütfen bildirin :)
Cevabınız yazın mutlaka olur mu :) benim de adetime 7 gün var bekliyorumHenuz yapamadim ya test alamadik mecbur beklicem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?