Yumurtlama Dönemi ve Sonrasında Hamilelik Belirtileri

Çok net hatırlıyorum yumurtlamadan bi kaç gün sonra afedersiniz klozette otururken tuvalet kağıdına uzanmak için gövdemi sola doğru çevirip uzanmam gerekti o an sol kasığımda bi batma gerilme gibi bişi oldu anlık, o zaman anladım bişiler olduğunu dedim bu bebiş tüpte ilerliyosonra o his her gerildiğimde oldu kasıklarda rahme yerleşene kadar. Yerleştiğini de şuradan anladım o batma hissi kasıklarda değil rahime denk gelen bölgede karında oldu bi kaç defa.

Merhabalar gebelik belirtileri adet belirtileri ile çok benzerlik taşıyor. Ayırt etmesi biraz zor. Belirti ile ilgili ... sitesinde kapsamlı bir makale var, göz atabilirsin. Hamilelikte İlk Hafta Nasıl Anlaşılır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım çok güzel özetlemişsiniz :) umarım bende hissedebilirim :)

Merhabalar gebelik belirtileri adet belirtileri ile çok benzerlik taşıyor. Ayırt etmesi biraz zor. Belirti ile ilgili .. sitesinde kapsamlı bir makale var, göz atabilirsin. Hamilelikte İlk Hafta Nasıl Anlaşılır?
Teşekkür ederim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynisi bende oldu merakla bekliyorum sonucu iliskiden 1 gün sonra tansiyon düştü midem bulandı sürekli başım döndü farkli bir seyler oldu bakalim sonuc ne olacak

yumurtlamadan yaklasik 5-6 gun sonra sol kasigimda agri basladi pozitifi gordukten sonra da yani birkac gundur surekli belim agriyor cok cabuk yoruluyorum istiyorumki su icmeye bile kalkmayim hep yatiyim

Aynisi bende oldu merakla bekliyorum sonucu iliskiden 1 gün sonra tansiyon düştü midem bulandı sürekli başım döndü farkli bir seyler oldu bakalim sonuc ne olacak
Sonucunuz ne çıktı test yaptınız mı ? İnşallah gönlünüze göre olmuştır sonuç lütfen bildirin :)

yumurtlamadan yaklasik 5-6 gun sonra sol kasigimda agri basladi pozitifi gordukten sonra da yani birkac gundur surekli belim agriyor cok cabuk yoruluyorum istiyorumki su icmeye bile kalkmayim hep yatiyim
Yaaaa hamilemiymişssiniz ? Çok sevindim bende de sok kasık da ağrı vardı geçti bugün de şimdi kalçamın sağ üst kısmı bel ile kalça arasında bi ağrı var anlamadım bu da Belirti midir ?

Yaaaa hamilemiymişssiniz ? Çok sevindim bende de sok kasık da ağrı vardı geçti bugün de şimdi kalçamın sağ üst kısmı bel ile kalça arasında bi ağrı var anlamadım bu da Belirti midir ?
2-3 gundur belimde cok agriyor ama oncesinde belimde agri yoktu alt karin agrim oluyor onun disinda baska belirtim yok benim simdilik. Umarim hamilesinizdir

evet yeni hamileyim daha
Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah :) bende çok yaşamak istiyorum bu duyguyu özellikle bu ay.. kendimi çok dinliyorum o yüzden herşeyi hamileliğe yoruyorum. Alt karnımın üzerinden aşağıya doğru belli belirsiz bir çizgi var gebelerde olurmuş öyle okumuştum ama gebe olup olmadığımı bilmiyorum ve test yapmak için erken sizce ?

bende kendime bakiyorum cizgi olustu mu diye ama daha yok gogus ucunda da bidegisik olmadi henuz bat geldiyse yapin test. Ben adetten 5 gun once ogrendim ama cogunlukla o kadar erken cikmiyor testte

bende kendime bakiyorum cizgi olustu mu diye ama daha yok gogus ucunda da bidegisik olmadi henuz bat geldiyse yapin test. Ben adetten 5 gun once ogrendim ama cogunlukla o kadar erken cikmiyor testte
Adetten 5 gün önce kan ile öğrendiniz dimi ? Adetime daha var benim 6-7 Mayıs da olmam gerekiyor yani 2 hafta var daha.. göğüslerim de ağrı ve büyüme var bademde ucunda kaşıntı olabiliyor, belimde de oluyor ara ara ağrı.

hayir idrar testiyle ogrendim cok belirsiz bi cizgi vardi normal testte ayni gun erken gebelik testi yaptim ondq koyuydu. Sali gunu de dr randevum var kismetse

hayir idrar testiyle ogrendim cok belirsiz bi cizgi vardi normal testte ayni gun erken gebelik testi yaptim ondq koyuydu. Sali gunu de dr randevum var kismetse
anladım :) erken gebelik testinizin adı ne ? Demin yanlış yazmışım adetime 1 hafta var benim bu belirtiler sizce nedir ?

anladım :) erken gebelik testinizin adı ne ? Demin yanlış yazmışım adetime 1 hafta var benim bu belirtiler sizce nedir ?
prodoctor testin markasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…