Yumurtlama Dönemi ve Sonrasında Hamilelik Belirtileri

Ben ilk hamileliğimde (1 yıl önce, 7haftalıkken düşük yaptım) adet günüme kadar hiç bir belirti yaşamadım. Adet günümden sonra 1 hafta kadar sırt ağrım çok olmuştu ve daha sonrasında yorgunluk, halsizlik, uyku, iştah açılmasıydı

Bi de şu var adet öncesi gebelik belirtisi yaşadığım zamanlar da olmuştu, belki biçoğu psikolojikti ama gerçekten belirti olduğu zamanlar da oldu mesela geçen ay adete 1 hafta kala beyaz akıntım oldu, aşırı derecede bel ağrım oldu ama hamile değildim.

Gecmis olsun canim, sebebi neydi peki düşük niye olmus

Gecmis olsun canim, sebebi neydi peki düşük niye olmus
Teşekkür ederim
Sebebini bilmiyorum ilk gebelik ve erken düşük olduğu için doktor araştırmaya gerek yok çok normal bi durum dedi, zaten 2 yada 3 düşükten sonra araştırılıyormuş.

Teşekkür ederim
Sebebini bilmiyorum ilk gebelik ve erken düşük olduğu için doktor araştırmaya gerek yok çok normal bi durum dedi, zaten 2 yada 3 düşükten sonra araştırılıyormuş.
Anladim canim Allah saglikli bebisler nasip etsin insallah, hayirlisi neyse o olsun

Yümürta dönemimden sonra belimde aşırı ağrı 1gün sürdü sonra batmalar adet günüme 1gün kala vajinada İyne batması adet gececide lekelenme

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :) Allah çok isteyenlere içinde de bizlere de nasip etsin inşallah.. adet olmadan önce test yaptınız mı ? Nasıl oldu anlatır mısınız :)
canm 1.5 senedir istiyoruz olmadı hic Bende pco var Doktora gitdim her çey normal dedi 2 ay dene ve zayıfla bir az gel dedi o iki ayın sonu bu ayyani ve ben internetden araştırdım Ovülasyon testi aldm adetimden 13 gün sonra yaptm ve 16 ncı günde yumurtalama yakaladm ondan önceki gündede lekelenmem oldu yumurtalama lekesiydi deöerlendirdim bu günleri 8 nisandan 12nisana vee sonrada bel ağrıları kasık batmaları oldu tabii test yaptm negativ sonra belirtiler kayboldu kesin yok dedim adet günüm 22 nisan gece karın boşluğum aörıdl kasıkların felan kesin adet olcam dedim uyudum gece lekelenmem oldu normalde adet gece olur sabah görürümki geldi ama bu sefer farklıydı hiss etdm sanki 23nisan test yaptm ve silikti hemde gözükmuyodu ilk idrarla yapmadm hem ikinciyide yaptm oda silik ve öyle bildim adetim 4 gün gecri bu gün yarın doktora gidicem inŞAllah 10 15 test yaptm hepsi poztif İnşAllah sağlıklı Olur ALLAH İSTEYEN HER KESEE NASİP ETSİN BU DUYGUYU
normalde adetlerim dezenli ve aynı gün olurum hic ağrım olmaz göğüslerimdede olmaz bu ayda yok

Eklentiler

• 1587878061601.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 999
Anladım :) Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Benim 7 gün var bat a ama göğüslerim şiş damarlar belirgin batma ara ara oluyor kasıklarda, sanki göğüs kahverengi halka büyümüş gibi geliyor ve şişlik halsizlik var ama her ay umut besleyip olmaması üzüyor şimdi bu net belirtilerim var sizce hamilemiyimdir?

kuzum cok ay yaşadığım belirtileri bu ay yaşamadm bile bazen psikoloji oluyo test yapmadan diyemeyiz biçey İnşAllah hamilesindir kuzum Nasıl her şey hiss edip adet oluyosak hic biçey hiss etmedende hamile olunuyo

kuzum cok ay yaşadığım belirtileri bu ay yaşamadm bile bazen psikoloji oluyo test yapmadan diyemeyiz biçey İnşAllah hamilesindir kuzum Nasıl her şey hiss edip adet oluyosak hic biçey hiss etmedende hamile olunuyo
Ewt haklısınız inşallah hamileyimdir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…