canm 1.5 senedir istiyoruz olmadı hic Bende pco var Doktora gitdim her çey normal dedi 2 ay dene ve zayıfla bir az gel dedi o iki ayın sonu bu ay
yani ve ben internetden araştırdım Ovülasyon testi aldm adetimden 13 gün sonra yaptm ve 16 ncı günde yumurtalama yakaladm ondan önceki gündede lekelenmem oldu yumurtalama lekesiydi deöerlendirdim bu günleri 8 nisandan 12nisana vee sonrada bel ağrıları kasık batmaları oldu tabii test yaptm negativ sonra belirtiler kayboldu kesin yok dedim adet günüm 22 nisan gece karın boşluğum aörıdl kasıkların felan kesin adet olcam dedim uyudum gece lekelenmem oldu normalde adet gece olur sabah görürümki geldi ama bu sefer farklıydı hiss etdm sanki 23nisan test yaptm ve silikti hemde gözükmuyodu ilk idrarla yapmadm hem ikinciyide yaptm oda silik ve öyle bildim
adetim 4 gün gecri bu gün yarın doktora gidicem inŞAllah 10 15 test yaptm hepsi poztif İnşAllah sağlıklı Olur ALLAH İSTEYEN HER KESEE NASİP ETSİN BU DUYGUYU
normalde adetlerim dezenli ve aynı gün olurum hic ağrım olmaz göğüslerimdede olmaz bu ayda yok