Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Off yaa senin kaç gün kaldı bata?
9 gün var

Ama benim ilk cocugum adete 8 gün kala beta 12 çıktı ondan beri rahat değilim 2 günüm kaldı çok şükür 8 güne hshshhshs
Benimde bu sabah 8 gün vardı fakat yumurtlamamında 9. Günüydü. Yumurtlamanızın kaçıncı günü öğrenmiştiniz o değeri hatırlıyor musunuz

Her seeyi hatırlıyorum gülüm
Sat 7 ocak yumurtlama 19 ocak 27 ocak betahcg 12 çıktı bat 4 subatti
Aaa sizinde öyle ama ben o tarihte yumurtladım bilmiyorum ovu testi yapmadım inşallah bende o değerleri görürüm yakında geçen ay ilk denememizde kimyasal oldu öncesinde bir bucuk yıl hapla korundum adetime 2-3 kala 7.15 değerle öğrendim ertesi gün 3.62 düşüp gecesinde hasta olmam gereken zamanda hasta oldum. İnşallah ikinci denememizde tutmuştır

Dua edecem sana zihinsel ve fiziksel sağlıklı bir yavrun olsun

Dua edecem sana zihinsel ve fiziksel sağlıklı bir yavrun olsun
Ay aminn ya çok teşekkür ederim benimde dualarım hepinizle sağlıklı olsun kız erkek farketmez dediğiniz gibi eşim birazcık kız çocukçu ilk değer öğrendiğimde eşim fenerli feneriumdan 3 aylık eşofman takımı almıştım hevesle dolabımın arkasında duruyor Allah nasip etsin kullanmayı inşalah heyecanla almıştım o takımı

Ben de 14 şubatta söylemek istiyorum

Ben de 14 şubatta söylemek istiyorum
Sizde henüz öğrenmediniz bekliyorsunuz değil mi kaçırmadım konuşmaları inşallah bende çıkarsa dayanabilirsem öyle yapacağım. Bi sonraki hafta sonu eşimin asker kınası olacak kendi aramızda toplaşma aslında bedelli gidecek ve herkes bir arada olcak haber etmek için o kadar güzel zaman ki kendi kendime hayal kuruyorum

Benim adete 10 gün kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…