- 2 Aralık 2024
- 2.448
- 1.111
- 48
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
Günaydın canım benim de negatif bat Çarşamba. ama artık hiç umursamıyorum olmasa da olur modundayım Ne beklentiiçindeyim bebek konusunda ne de isteksizlik. Eşim 21 Şubat'a üroloji randevu aldı O gün sperm verecek şu anda ona odaklandımGünaydın arkadaşlar. Ben yaptım bu sabah terrrrtemiizz bir negatifle karşınızdayımama pes etmek yok, 13.ne kadar devam edicem. Zira benim yumurtlamamdan daha 9 gün geçti. Yine olmazsa da canım sağolsun. Bir sonrakinde olur. Bu süreci sizinle yönetmek (yönetememek ) çok güzeldi. İyi ki varsınız.
Gerçi final konuşması için erken ama...
Tamamdır 13ünde hep beraber birlikte yaparız umarım pozitif olurDaha çok erkenn her şey değişebilir arkadaşım 2 aylık hamileydi ne testte ne kanda çıkmıştır az sabır 13 ünde gelin tekrar yapalım ben de 13 ünü bekliyorum
Canım doğrusunu yapıyorsun bende o kafadayım aslında. Evet bebek çok istiyorum ama hayırlısı neyse o olsun diyorum. Geç olsun da güç olmasın. Sizde de bir sorun çıkmaz umarım tahlillerdeGünaydın canım benim de negatif bat Çarşamba. ama artık hiç umursamıyorum olmasa da olur modundayım Ne beklentiiçindeyim bebek konusunda ne de isteksizlik. Eşim 21 Şubat'a üroloji randevu aldı O gün sperm verecek şu anda ona odaklandım
Ben yapmaya cesaret edemedim vallaAmiiin dualar edip uyuyorum hepimiz içiniyi geceler kızlar
Bende edemedim yapıp yapmamak arasında kararsızım şu an lavaboya girmiyorum hahahahahBen yapmaya cesaret edemedim valla
Kuzum benim 2.cocuk için deneme.Aslında bunu yanlıs anlama 2. Yi denemeyenler anlayamıyor aman. Nolcak bi cocugun var dyorlar. senin ilk mi bilmiyorum ama ilki Gibi hatta daha cok isteniyor belki de. 7,8dir deniyorum arttık bir sorun olduğunu net düşünüyorum yoksa da en azından derim ki rabbim yazmamış . Bunun ferahlığı olur smdı eşimde bşsey çıkarsa dıyecegm ki bundanmıss. Bazen iç sesim ne yalan söyleyeyim bişey çıksa da tedavi olunsa diyor kendimi sorgulamayı bıraksam.Canım doğrusunu yapıyorsun bende o kafadayım aslında. Evet bebek çok istiyorum ama hayırlısı neyse o olsun diyorum. Geç olsun da güç olmasın. Sizde de bir sorun çıkmaz umarım tahlillerdezaten en sağlıklı bireylerde bile her döngüde hamile kalma olsalığı %15 miş
Regl tarihin uzanmış baya 2 gün sonra erken gebelik testi yapKızlar dün çatlamamın 10.günüydü kan 1.81 çıktı pozitife dönme ihtimali varmıdır14 Regl tarihim
Ay rüyamda sürekli gebe olduğumu görüyorum kafayı yedim artık inşallah gerçek olurinşallah yaa artık beklediğimize değsin
Kan görmedikçe umut var demektirE Esmasevgi7777 test yaptım regl son 3 kalmış olması lazım ve koca bi negatif
Hiç umudum kalmadı predictor early aldım bi de düşük olan gebeliğimi de onla öğrenmiştim ben efendi efendi regl beklicem sanırımKan görmedikçe umut var demektir
Olsun yine de bekle belli olmaz bunişler o yüzden erken yapmak iyi değilHiç umudum kalmadı predictor early aldım bi de düşük olan gebeliğimi de onla öğrenmiştim ben efendi efendi regl beklicem sanırım
Kürtaj sonrası döngümü de tam bilmiyorum zaten ya 12si ya 14ü olcam 28 ocakta uzayan akıntı geldi yumurtlama o zaman oldu anladığım kadarıyla. Vücut ısım hep yuksek diye bi umut vardı içimdeOlsun yine de bekle belli olmaz bunişler o yüzden erken yapmak iyi değil
Varsa da Allahtan yoksa da Allahtan baya moralim bozuldu da bakalım regl bekliyim en iyisiDaha erken ya
Kızlar ben bi de bebe time kader test yapmıştım iki testi beraber yaptım, kasette silik çıkmışDaha erken ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?