Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Dayanırsan helal sana ben bu ay yapmicam duyodum laboquick supariş ettim şimdi evde kokaini olan bağımlı gibi ona bakıyorum
Cuma günü seyahate gideceğiz 4 gün kalacak eve döndüğümüzde regliniz 2. Günü olması gerekiyor olacak. O yüzden bu iki gün dayanırsam sonrasında seyahatte olacağım için yapamam zaten

Cuma günü seyahate gideceğiz 4 gün kalacak eve döndüğümüzde regliniz 2. Günü olması gerekiyor olacak. O yüzden bu iki gün dayanırsam sonrasında seyahatte olacağım için yapamam zaten
Çok iyi kafa oyalama bize de lazım bundan bunu düşünmemek için inşallah seyahatten sonra güzel haberini alırsın canım

Balım yanlışım varsa düzelt bu hesapla yumurtlamada n 14 ila 17 gün sonra adet olunuyor sanırım yani senin ortalama 1 haftan var benim kimyasal gebelligimde 6 gün kala çıkmıştı bilemedim yaa
Neyi hesapladın şu an anlamadım aşkommm 19 Ocak son adet tarihim 7 gün sürüyor 26 sında bitti, 9-10 yumurtladım 11. Günde çatladı, yani ayın 29 unda son ilişki de o zaman oldu :) şimdi 12 günüm kalmış baktım da

Balım yanlışım varsa düzelt bu hesapla yumurtlamada n 14 ila 17 gün sonra adet olunuyor sanırım yani senin ortalama 1 haftan var benim kimyasal gebelligimde 6 gün kala çıkmıştı bilemedim yaa
İYİ geceler galiba bu yumurtlama konusunda bilgilisiniz yardımcı olursanız çok sevinirim ben genelde çok duzenli adet olurum en fazla 2 gün erken olurdum ama geçen ay 2 gün geç oldum ve ben yumurtlama hesaplayamiyorum adet bittikten 2 gün sonra ilişkimiz oldu bi kaç defa korunmasız ve o günden beri akintim var ilk defa başıma geldi takvime göre 30 unda yumurtlama günü diyo ama genelde yumurtlama zamanı çok az akintim olur 1.2 gün içinde geçerdi nasıl hesaplayım uzun oldu özür dilerim

Ahahaha evet öyleyse eğer haklısın ama senin profil altında doğum olduğu yazıyor.... yaranı deşmek istemem ama bir kaybın mı oldu? Olduysa çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…