- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
Dayanabilirsem gecikmenin 2. Günü yapacağım tabi o zamana regl gelmezseKızlar kaç gün kala test yapmayı düşünüyorsunuz
Dayanırsan helal sana ben bu ay yapmicam duyodum laboquick supariş ettim şimdi evde kokaini olan bağımlı gibi ona bakıyorumDayanabilirsem gecikmenin 2. Günü yapacağım tabi o zamana regl gelmezse
Bata ne kadar var pekiBenim ilişkiden sonra 9. Günüm çatlıyorum yapmamak için
Cuma günü seyahate gideceğiz 4 gün kalacak eve döndüğümüzde regliniz 2. Günü olması gerekiyor olacak. O yüzden bu iki gün dayanırsam sonrasında seyahatte olacağım için yapamam zatenDayanırsan helal sana ben bu ay yapmicam duyodum laboquick supariş ettim şimdi evde kokaini olan bağımlı gibi ona bakıyorum
Benim bata 13 gün var adet bitimi yumurtladım ben askimBata ne kadar var peki
Çok iyi kafa oyalama bize de lazım bundan bunu düşünmemek için inşallah seyahatten sonra güzel haberini alırsın canımCuma günü seyahate gideceğiz 4 gün kalacak eve döndüğümüzde regliniz 2. Günü olması gerekiyor olacak. O yüzden bu iki gün dayanırsam sonrasında seyahatte olacağım için yapamam zaten
Ayy inşallahÇok iyi kafa oyalama bize de lazım bundan bunu düşünmemek için inşallah seyahatten sonra güzel haberini alırsın canım
Aa erken yumurtlamış sın Ozaman batta öne çeker senin hadi bakalım ben şakında yaparsın ozamanBenim bata 13 gün var adet bitimi yumurtladım ben askim
Sınav sonucu bekliyor gibiyizAyy inşallahhepimiz pozitifi görelim inşallah fazlaca heyecanlıyım
Ahaha evet eşim diyor ki sonuçlar ne zaman açıklanacakSınav sonucu bekliyor gibiyiz
Of evet ama ne zaman yapim çatlıyorum bu gün zor tuttum kendimiAa erken yumurtlamış sın Ozaman batta öne çeker senin hadi bakalım ben şakında yaparsın ozaman
Ay gerçekten ne olcak halimizSınav sonucu bekliyor gibiyiz
Balım yanlışım varsa düzelt bu hesapla yumurtlamada n 14 ila 17 gün sonra adet olunuyor sanırım yani senin ortalama 1 haftan var benim kimyasal gebelligimde 6 gün kala çıkmıştı bilemedim yaaOf evet ama ne zaman yapim çatlıyorum bu gün zor tuttum kendimi
Hangi marka aldın testleri olmadı sen 2 güne patlat bi taneOf evet ama ne zaman yapim çatlıyorum bu gün zor tuttum kendimi
Ahaha evet eşim diyor ki sonuçlar ne zaman açıklanacak
Prodoctor aldımHangi marka aldın testleri olmadı sen 2 güne patlat bi tane
İyi yapmışsın ona kuruma bile çıkartmıyor diyorlarProdoctor aldım
Neyi hesapladın şu an anlamadım aşkommmBalım yanlışım varsa düzelt bu hesapla yumurtlamada n 14 ila 17 gün sonra adet olunuyor sanırım yani senin ortalama 1 haftan var benim kimyasal gebelligimde 6 gün kala çıkmıştı bilemedim yaa
İYİ geceler galiba bu yumurtlama konusunda bilgilisiniz yardımcı olursanız çok sevinirim ben genelde çok duzenli adet olurum en fazla 2 gün erken olurdum ama geçen ay 2 gün geç oldum ve ben yumurtlama hesaplayamiyorum adet bittikten 2 gün sonra ilişkimiz oldu bi kaç defa korunmasız ve o günden beri akintim var ilk defa başıma geldi takvime göre 30 unda yumurtlama günü diyo ama genelde yumurtlama zamanı çok az akintim olur 1.2 gün içinde geçerdi nasıl hesaplayım uzun oldu özür dilerimBalım yanlışım varsa düzelt bu hesapla yumurtlamada n 14 ila 17 gün sonra adet olunuyor sanırım yani senin ortalama 1 haftan var benim kimyasal gebelligimde 6 gün kala çıkmıştı bilemedim yaa
Ahahaha evet öyleyse eğer haklısın9 yıldır eşimle birlikteyim lütfen artık bebiş gelsin değişsin üç kişilik aile olalım ahaharomantik bakamıyorum öyle hele reglime 5 gün kaldı kayınvalidemlere gideceğiz hiçç romantik olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?