- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
- #1.281
Çıkmamış gittim doktora tekrar şaka gibi ya
Çıkmamış doktorun yanına gittim az önceİnşallah güzel sonuçlar alırsınız bende sizin sonucu bekliyorum
9:36 da verdim hala yokKaçta vermiştin sonucu çıkmıştır o ama en nabiza düşmemiştir beta bin makinede çalışılmasi Max 45 dakika
Of inşallah bu kadar beklememizin güzel sonuçları olur nolur duaaaaİnşallah güzel sonuçlar alırsınız bende sizin sonucu bekliyorum
Aminn inşallahhhOf inşallah bu kadar beklememizin güzel sonuçları olur nolur duaaaa
Kaç da kapanıyor sağlık ocağı en son ne dedi doktorAminn inşallahhh
Bizim salı günleri 18:00 da az önce gittim çıkmamış dediKaç da kapanıyor sağlık ocağı en son ne dedi doktor
Offfff mesai saatleri dışında gelir mi ki e nabızaBizim salı günleri 18:00 da az önce gittim çıkmamış dedi
E nabız dan değilde hangi sağlık ocağından verdiysen internet adresi oluyor mesela Anadolu Sağlık ocağı tahlil sonuçları gibi aratma yapip sayfa seni yönlendiriyor bilgilerini giriyorsunOfffff mesai saatleri dışında gelir mi ki e nabıza
Bi deneyeyim miE nabız dan değilde hangi sağlık ocağından verdiysen internet adresi oluyor mesela Anadolu Sağlık ocağı tahlil sonuçları gibi aratma yapip sayfa seni yönlendiriyor bilgilerini giriyorsun
Nasıl yapacağım ki yaE nabız dan değilde hangi sağlık ocağından verdiysen internet adresi oluyor mesela Anadolu Sağlık ocağı tahlil sonuçları gibi aratma yapip sayfa seni yönlendiriyor bilgilerini giriyorsun
Oh bu içimi rahatlattıKızlar gece bakın dusuyor öyle e nabiza illa mesai saati olmasına gerek yok
Ben ne zaman beta versem vaktinde girmedim hep akşam düşmüştüOh bu içimi rahatlattı
Bekleyelim napim mecbur beklicez bekledikçe de umutlarım gidiyoBen ne zaman beta versem vaktinde girmedim hep akşam düşmüştü
Hiç moralini bozma olacağı varsa oluyor canım zaten vallahiBekleyelim napim mecbur beklicez bekledikçe de umutlarım gidiyo
Haklısın düşünmemeye çalışayımHiç moralini bozma olacağı varsa oluyor canım zaten vallahi
Aaa ay benimde içim rahatladıııBen ne zaman beta versem vaktinde girmedim hep akşam düşmüştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?