- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
- #1.361
Bu test laboquick gebelik testi mi canim bende adetime 7 gün var ama dayanamadim yaptim negatif çıktı pozitife döner mi kiBen bugun test yapmadım ısım 36.5 cktı modum dustu ama suan sıcagm yarn adet gunum. Normalde aşırı ama aşırı su gelir adetten once. Suan lapa gb bsyler geliyor dunku test hala şöyle
Evet laboquıck canm. Isım dusunce sabah test yapmadım modum dustu acıkcası. Daha döner tabikiiii cokvarmış canm yerlesmemeiş ble olablr dahaBu test laboquick gebelik testi mi canim bende adetime 7 gün var ama dayanamadim yaptim negatif çıktı pozitife döner mi ki
Ayyy kist olabilecekse yemem o zaman ya ben zaten kistten ameliyatlıyımCanım bu kiste cevıreblr fazla olgunlastrıp dıkkatlı kullanın bol da havuc veya avokado yiyin
Kuzum herşeyde oldugu gibi fazlası zarardır bence dene tabi ama olumsuz etkı olablcegnu okumustum buradda cok tüketnceAyyy kist olabilecekse yemem o zaman ya ben zaten kistten ameliyatlıyımavokado çiğ badem bi de havuç yiyim daha iyi
Bakayım bi aşko, sen naptın var mı gelişme testler ne alemdeKuzum herşeyde oldugu gibi fazlası zarardır bence dene tabi ama olumsuz etkı olablcegnu okumustum buradda cok tüketnce
Hiç su damlattın yada yıkadın mı bana da böyle çıkardı. Tekrar ıslatınca gitti benimki yaBen bugun test yapmadım ısım 36.5 cktı modum dustu ama suan sıcagm yarn adet gunum. Normalde aşırı ama aşırı su gelir adetten once. Suan lapa gb bsyler geliyor dunku test hala şöyle
Yaptım canım gitmediiiHiç su damlattın yada yıkadın mı bana da böyle çıkardı. Tekrar ıslatınca gitti benimki ya
Bi kan ver yarın istersen kuzum sen yaYaptım canım gitmediii
Labo da gitmediyse kan ver eva senin vardır çünku görünüyorYaptım canım gitmediii
Şimdi yaptığımdada silik çizgi çıktı biri softec biri prodiktör ama fotoğrafta belirgin olmuyo baya silik gözle baktığımda gözüküyo bu ikincisi üç dakikada belirdinasıl silik gözle zor mu görülüyor bariz mi görsel ekler misin?
Ben görüyorum hafiff var hadi inşallahhŞimdi yaptığımdada silik çizgi çıktı biri softec biri prodiktör ama fotoğrafta belirgin olmuyo baya silik gözle baktığımda gözüküyo bu ikincisi üç dakikada belirdi
Senin sonuç çıktı mı canimBen görüyorum hafiff var hadi inşallahh
9 aydır olmuyo sabırla bekliyorum inşallah vardırBen görüyorum hafiff var hadi inşallahh
Benimde öyle oldu üç gün var reglime iki tane yaptım ikiside silik çıktı bekle birazdaha inşallah vardırİnşallah kasiklarimda falan ağrı var ve şişkinliğim var baya hiç böyle olmamıştım üşüttüm mü diye düşünüyorum ama üşümedimde
Merhaba ben yeniyim adetim bugün geçikti midem bulanıyor belimde ağrı var ve yumurta akı gibi akıntım geldi hayatımda ilk defa sizde de belirtiler var mı ?Benimde öyle oldu üç gün var reglime iki tane yaptım ikiside silik çıktı bekle birazdaha inşallah vardır
Regl günüm 14 şubat belirtilerim bir haftadır kasık ağrım var karnım ve midem çok şişiyo akıntım sadece bi gün oldu su gibi sonra hiç olmadı göğüs ağrım var sol kasığımdaki ağrı bacağımada vuruyo bugünden beride midem bulanıyo portakaldan tiksindim görünce meyvede çok severim normalde isal oluyorum beş gündür ve kasık batmasıda oluyoMerhaba ben yeniyim adetim bugün geçikti midem bulanıyor belimde ağrı var ve yumurta akı gibi akıntım geldi hayatımda ilk defa sizde de belirtiler va
Benim de hiç iştahım yok. birde saçım çok dökülmeye başladı. Belim ağrıyor ağrımasa hamileyim diyeceğim ama kafamı çok karıştırdı bel ağrım. Daha bir gün geçti. Tekrar negatif görmek istemiyorum.Regl günüm 14 şubat belirtilerim bir haftadır kasık ağrım var karnım ve midem çok şişiyo akıntım sadece bi gün oldu su gibi sonra hiç olmadı göğüs ağrım var sol kasığımdaki ağrı bacağımada vuruyo bugünden beride midem bulanıyo portakaldan tiksindim görünce meyvede çok severim normalde isal oluyorum beş gündür ve kasık batmasıda oluyo
Malesef canım çıkmadı dahaSenin sonuç çıktı mı canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?