Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Olabilir hamile birisindede 11. Gün çıkmayabilir bence. Hiç o kadar erken vermediğim için yorumlayamadım. Yarın sabah gebelik testi yapın çıkabilir varsa

arkadaşlar ben üyeliğimi iptal ediyorum burada bir çok şey öğrendim bilgi edindim insanlar edindim herkesede teşekkür ediyorum bu konuyu açanda bendim bir sürü kişi kaynaşmış olduk fakat çok fazla beni strese soktuğunu farkettim hakkınızı helal edin biraz oluru a bırakmayu tercih ediyorum ne kadar olursa elimden geldiğinde oluruna bırak aya çalışıcam hepinizi çok sevmiştim iyi ki varsınız herkesin kucağu sağlıcakla dolması temennimle görüşürüz

Canım bende seninle aynı durumdayım seni çok iyi anlıyorum ama üyelik iptal yerine dondur hesabını bence, sonra çünkü yeniden iletişime geçmek isterdim buradaki bacılarımla Zaman gelicek diyecez ki vay bee ne günlerdi ne hesaplamalardı Ama şimdilik kafaya takmıyoruzz. Ben de kendimi tüm gebelik düşüncelerinden uzaklaştırıyorum

Yani yumurtlama zaten adete 14 gün kala oluyor siz 11 gün kala diyorsunz 3 günlük varsa da çıkmaz zaten 2 defa yaptirmissiniz zamanı gelmeden bence artık gecikmeyi beklemeniz daha sağlıklı olur
Ya ben yapın demedim aslında rahatsizlanmistim regl 7-8 gün kala acilde de hemen aldılar bakalım diye şuan regl 2 gün var mesela

Yani yumurtlama zaten adete 14 gün kala oluyor siz 11 gün kala diyorsunz 3 günlük varsa da çıkmaz zaten 2 defa yaptirmissiniz zamanı gelmeden bence artık gecikmeyi beklemeniz daha sağlıklı olur
11 gün kala sağlık ocağına gitmiştim rutin kontrol için o zaman 0 çıktı işte 3 gün sonra gece rahatsizlandim kasık ağrısı yaşadım apar topar gittik o zaman regl 8 gün var 1.6 çıktı bir şey yok dedi doktor şuan 2 gün var regl iste

Evet bence de mantıklı geldi o yüzden 12'si olduğunu düşünüyorum yani bu durumda 8-9 şubatta erken gebelik testi yapabiliriz
Merhaba iyi günler çok sıkıntı çekiyorum lütfen birliktelik oldu przrvatf vardı bşlma dşrı içim rht etmedi 30saat snra joıe ertesi gün içtim ilişkimin üstünden beş gün geçti bi kaç tane erken gebelik testi yaptım bugünkü net pztfti frely marka sanırım çıktı ama hastanede 001bt çıktı strestn mi öyle düşünüyorum adetime 4gün var

Canımmmm, benim bugün son günüydü sabaha tamamen temizlenmiş olurum diye düşünüyorum gün içinde birkaç damla geldi bitti sanıyorum. Ben de regl zamanı gittim hormon baktılar temiz çıktı amh bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…