- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
- #1.521
Evet çok silikti ama vardı kamerada gözükmüyodu gözle rahat gözüküyoduTest yapmismiydiniz resmini atarmisiniz
Olabilir hamile birisindede 11. Gün çıkmayabilir bence. Hiç o kadar erken vermediğim için yorumlayamadım. Yarın sabah gebelik testi yapın çıkabilir varsaBen regl 11 gün kala sağlık ocağı kan aldı 0.20 çıktı ama erken dedi doktorum çok diye sonra 3 gün sonra biraz rahatsizlandim acile gittik 1.6 çıktı regl 7-8 gün vardı bu sonuç çıktığında şuan regl 3 gün var ama olacağıma dair hiç bir şey yok dün de akıntım oldu şeffaf acaba yükselme şansı olur mu anlayamadım
Yani yumurtlama zaten adete 14 gün kala oluyor siz 11 gün kala diyorsunz 3 günlük varsa da çıkmaz zaten 2 defa yaptirmissiniz zamanı gelmeden bence artık gecikmeyi beklemeniz daha sağlıklı olurBir benim soruya cevap yok sanırım
Canım bende seninle aynı durumdayım seni çok iyi anlıyorum ama üyelik iptal yerine dondur hesabını bence, sonra çünkü yeniden iletişime geçmek isterdim buradaki bacılarımlaarkadaşlar ben üyeliğimi iptal ediyorum burada bir çok şey öğrendim bilgi edindim insanlar edindim herkesede teşekkür ediyorum bu konuyu açanda bendim bir sürü kişi kaynaşmış olduk fakat çok fazla beni strese soktuğunu farkettim hakkınızı helal edin biraz oluru a bırakmayu tercih ediyorum ne kadar olursa elimden geldiğinde oluruna bırak aya çalışıcam hepinizi çok sevmiştim iyi ki varsınız herkesin kucağu sağlıcakla dolması temennimle görüşürüz
Amin canım hepimize ama benim kesinleşti regl oldumbirdaha ki aya artık
Ya ben yapın demedim aslında rahatsizlanmistim regl 7-8 gün kala acilde de hemen aldılar bakalım diye şuan regl 2 gün var meselaYani yumurtlama zaten adete 14 gün kala oluyor siz 11 gün kala diyorsunz 3 günlük varsa da çıkmaz zaten 2 defa yaptirmissiniz zamanı gelmeden bence artık gecikmeyi beklemeniz daha sağlıklı olur
11 gün kala sağlık ocağına gitmiştim rutin kontrol için o zaman 0 çıktı işte 3 gün sonra gece rahatsizlandim kasık ağrısı yaşadım apar topar gittik o zaman regl 8 gün var 1.6 çıktı bir şey yok dedi doktor şuan 2 gün var regl isteYani yumurtlama zaten adete 14 gün kala oluyor siz 11 gün kala diyorsunz 3 günlük varsa da çıkmaz zaten 2 defa yaptirmissiniz zamanı gelmeden bence artık gecikmeyi beklemeniz daha sağlıklı olur
Marta artık güzel haberlerleelendim bende hayırlısı diyelim
Belirti varmi11 gün kala sağlık ocağına gitmiştim rutin kontrol için o zaman 0 çıktı işte 3 gün sonra gece rahatsizlandim kasık ağrısı yaşadım apar topar gittik o zaman regl 8 gün var 1.6 çıktı bir şey yok dedi doktor şuan 2 gün var
Merhaba iyi günler çok sıkıntı çekiyorum lütfen birliktelik oldu przrvatf vardı bşlma dşrı içim rht etmedi 30saat snra joıe ertesi gün içtim ilişkimin üstünden beş gün geçti bi kaç tane erken gebelik testi yaptım bugünkü net pztfti frely marka sanırım çıktı ama hastanede 001bt çıktı strestn mi öyle düşünüyorum adetime 4gün varEvet bence de mantıklı geldi o yüzden 12'si olduğunu düşünüyorum yani bu durumda 8-9 şubatta erken gebelik testi yapabiliriz
Verdiniz mi kanTamamm
Evet az önce verdimmVerdiniz mi kan
Canım çıktı sonucum Çarşamba günü 109.2 çıkmıştı bugünkü sonucum 226.5 çıkmış artış nasıl sizceVerdiniz mi kan
Çok güzel iki katı sağlıkla ilerlesin inşallahCanım çıktı sonucum Çarşamba günü 109.2 çıkmıştı bugünkü sonucum 226.5 çıkmış artış nasıl sizce
İnşallah canım inşallahÇok güzel iki katı sağlıkla ilerlesin inşallah
Canımmmm, benim bugün son günüydü sabaha tamamen temizlenmiş olurum diye düşünüyorum gün içinde birkaç damla geldi bitti sanıyorum. Ben de regl zamanı gittim hormon baktılar temiz çıktı amh bekliyorumKızlar regl ne zaman bitiyor ben yarın doktora gidiyorum reglinin 3. ya da 4. günü gel demişti. Sanırım yine letu kullanıcam gerçi ben bu aydan ümitli değilim nedense içimde olumsuz his var E Esmasevgi7777Evanora K kugukusu soguknevalee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?