tombilibu nun iyiniyetine ben de şahidim...benim de yazdığım şeylere içtenlikle cevap vermişti,ben de ne kadar temiz kalpli biri diye düşünmüştüm..Allah gönlüne göre versin canım...ben de teşekkür ederim ilgin için..:))opuyorumnanaktan
Selam kizlar ben ilk ayda hamile kaldim 5 ekimde adet gormeye baslamistim 29 ekimde hamile oldugumu ogrendim ki 1 kasimda adetimi bekliyordum.Sonuc olarak 18 aylik tek yumurta ikiz ogluslarim var su anda ve subatta tekrar hamile kalmayi istiyorum. bu arada 5 haftamdan 17 haftama kadar surekli kustum hic birsey yiyememistim.
tombilicim ben dun aksam doktora gittim 30 kasımda 200 olan beta hcg degerim dun aksam 770 cıktı cok mutlu oldum. Belirtim yok ama degerim yukselior icim umut doldu dr vajinal ultrasonla baktı ama henuz keseyi goremedi cnm ama korkmuyorum daha erken pztesi gosterecek annesine kendini bebegim bence :) :)
hedarzucum
lavandel anlatmış zaten umarım onunkide seninkide tutacak
ben yumurtamın çatladığını lavandelin dediği gibi ağrı ve akıntıdan anladım
doktor demişti akıntını kontrol et diye
bence birde ısını ölç
nasıl olduğunu bilmiyorum ama ateş ölçme yöntemi diye var burda
ALLAH yanında olsun kolay gelsin:)
Katılıyorum canım.Her gün ateş ölçümü yapılarakta anlaşılır.Eğer ateş 36-37 arasında ise ve hiç düşmüyor ve hiç çıkmıyorsa yani sabitlemişse hamiş olma olasılığı çok yüksek oluyor.
ates ölcümü bana pek güvenli gelmiyor,cünkü cok az bir sey yükseliyor yani 37 normal vücut isinsa 37.1 yada en fazla 37.2 gösterebiliyor,o yüzden ovulasyon kitleri yada doktor kontrolü derim canim.ovulasyon testleri %99 luk dogruluk payi veriyor,eminsin gibi birsey......
evetttttKatılıyorum canım.Her gün ateş ölçümü yapılarakta anlaşılır.Eğer ateş 36-37 arasında ise ve hiç düşmüyor ve hiç çıkmıyorsa yani sabitlemişse hamiş olma olasılığı çok yüksek oluyor.
çok teşekkür ederim her yazdığıma cvp alabiliyorum ne güzel allah hepinizin gönlüne göre versin.ben şimdi klomene başladım yumurta takibi yapılacak daha sonrada muhtemelen çatlatma iğnesi yapıcak.inşallah bu ay bende hamile kalırım ve allahın izniyle bi tanede oğlum olur sağlıklı sıhhatli
günaydın arkadaşlar
bende merak ettim tombilibu nun bebeğinin cinsiyetini
mutlaka yaz unutma
ne kadar çok şey öğreniyorum bu forumda..öğrendikçe şaşırıyorum..bazı arkadaşlarıma,aileme de anlatıyorum,kimi merak edip ilgileniyo kimi de uzaylıymışım gibi bakıyo bana...ama ben bunların bilimsel olduğuna inanıyorum..
sonuçta herşey Allahtan tabiki,ona kimsenin itirazı yok zaten..:))
canım bu iş tam anlamıyla gerçek olsaydı zaten tıptada kız erkek olayını çözdük derlerdi.en azandan .....
bende yumurtlama takibi yaptırdım doktora..ve kızım olacak..herkeste aynı olmuyo..tutturana ne hoş,ne mutluluk....istediklerini elde etmiş oluyorlar.....benimde adetim hep düzenli olur...
ben adetimin 12.günü tek ilişkiyle hamile kaldım 28 günde adet olan biriyim sonuç kız ama yumurtlama gününü takip et
meysacımm burdaa sitedee bir arkadaşımdaa geçenlerdeee 12nci sadecee tek ilişkiylee hamile kaldığınıı söyledii ve kızım olduu dedii canımm seninkiylee aynıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?