OlabilirMerhaba benim sat 19 Nisan 2-3 Mayıs ovulasyon. Benim ovulasyondan sonra 6 mayısta göğüs ağrıları sol kasık ağrıları başladı bugünde artarak devam ediyor normalde regl öncesi ağrısı olmaz bir iki gün önceden alt karın ve hafif göğüs ağrısı başlar bu ay çok erken başladı sizde de bu tarz belirtiler oldu mu aceba
Ben de tahminimce yani akıntıma bağlı olarak üçünde başladığını düşünüyorum 2 ve dört doğru değerlendirebildim bir de ikiyi değerlendirebildim şöyle söyliyim benim hiçbir belirtim yok şu an mutlaka adet belirttim bile olurdu ama kesinlikle hiçbir belirtim yok en kötü ihtimal göğüs hassasiyetim olurdu o da yok sadece çok nadir arada böyle sanki sol kasışık ağrıyor geçiyor gibi onun dışında hiçbir şeyim yok bat 19 MayısBenim de 4 mayista sabah yaptigim yumurtlama testinde piki gordum sanirim o gun icinde de yumurtladim. Bat im 19 mayis gorunuyor. Yumurtlamadan 3 4 gun sonra kasik agrilarim basladi hala adetim gelecekmis gibi agrim var cok hafif de gogus hassasiyetim basladi 2 gundur. Normalde adet belirtilerim gunumden 5 gun once baslar. Bunlar 12 gun kala basladi. Ilk denemem cok meraktayimm sizlerin belirtilerini ve deneyimlerini okumak iyi geliyor yalniz hissetmemi engelliyor
Benimde adete 8 gün kaldı çok değerlendiremedim ama umarım çıkar ben 14 Mayıs gibi test yapmaya başlarmmm diyicemde gebe olduğumu düşünmüyorum umarım tutmustur belşrtim yokBende 3 yada 4 mayis yumurtlama ama bu sefer olup olmadigini cok anlamadim gecte olmus olabilir adetime 7 gun var dayanamayip kaset test yaptim cikmadi
He ben başka bi tane daha yaptın sandım 2. Kez
Ayyy ayniymis bakalim ne bekliyor biziBen de tahminimce yani akıntıma bağlı olarak üçünde başladığını düşünüyorum 2 ve dört doğru değerlendirebildim bir de ikiyi değerlendirebildim şöyle söyliyim benim hiçbir belirtim yok şu an mutlaka adet belirttim bile olurdu ama kesinlikle hiçbir belirtim yok en kötü ihtimal göğüs hassasiyetim olurdu o da yok sadece çok nadir arada böyle sanki sol kasışık ağrıyor geçiyor gibi onun dışında hiçbir şeyim yok bat 19 Mayıs
Bence sen hamile çıkacaksın inşallah kimyadan çıkmaz benimde öyle çıkıyordu hep en son kimyasala donduYaptım yine az önce beklemeyen idrar ile yine çıktı sen göremedin yine gözükmez diye atmıyorumama 3 testte çıkarmazdı diye düşünüyorum bakalım bir kaç güne belli olur
Aslında ilk hamile kaldığımda da erken çıkmıştı testte sonuç valla bilemiyorum inşallah sağlıkla vardır hepimiz güzel haberler alalımBence sen hamile çıkacaksın inşallah kimyadan çıkmaz benimde öyle çıkıyordu hep en son kimyasala dondu
İnşallah gülüm ya benim de akıntım çoğaldı gebeliklerimfe hep olur bakalım bu sefer de oluyor mu 5 gün kaldıAslında ilk hamile kaldığımda da erken çıkmıştı testte sonuç valla bilemiyorum inşallah sağlıkla vardır hepimiz güzel haberler alalım
Tekrarne zaman yapmak gerekiyor sizce ya da betaya ne zaman bakalımYaa yarın tekrarla bakalım koyulasiyor mu
Ben de akıntımdan dolayı değerlendirmeye çalıştım ama tam değerlendirme aralarında eşim şehir dışına gitti gitmeden 1 kere daha denedim umarım yutmuştur gram hissetmiyorum açıkçası diğer 2 ay acaba diyeteknhep ümitlendim hamilemiyim diye bu ay 8 kaldı hatta yarın 7 kalıyor ama umudum yok test bile yapmadım belki Salı falan yaparm belşrtim de yokBenim Bat a 10 gün var. Adetim bittikten 1 2 gün sonra yumurtlamam oldu sanırım akıntılarımdan anladım. Yani 29,30,1,2 bu civarlarda. Genel olarak değerlendirdik. 1 haftadır göğüslerim inanılmaz ağrıyor kasıklarıma ara ara kısa süreli kramp tarzı batma gibi ağrı giriyor. Önceki gün Miratech erken gebelik testi yaptım bişey çıkmadı . Bu ay çok umutluyum içimde inanılmaz bir his var gebeliğe dair. İnşallah tutmuştur . İsteyen herkes dualarımda
Öyle deme her gebelik bir olmuyor . Belirti olmadan sürpriz gebelik çıkanda var. Allah büyüktür inşallah tutmuştur senindeBen de akıntımdan dolayı değerlendirmeye çalıştım ama tam değerlendirme aralarında eşim şehir dışına gitti gitmeden 1 kere daha denedim umarım yutmuştur gram hissetmiyorum açıkçası diğer 2 ay acaba diyeteknhep ümitlendim hamilemiyim diye bu ay 8 kaldı hatta yarın 7 kalıyor ama umudum yok test bile yapmadım belki Salı falan yaparm belşrtim de yok
InsallahhhhhhÖyle deme her gebelik bir olmuyor . Belirti olmadan sürpriz gebelik çıkanda var. Allah büyüktür inşallah tutmuştur seninde
Sizinde pozitif gibi ya inşallah ilk denemede tutmuşrurBende dayanamayıp yaptım çok az birşey görüyorum gibi ama kuruma cizgisidir belki
3 mayıs benimde bakalım 4 sene oldu her ay diyorum bu ay ama nasip bu ay yine yok bence ama bir umut işteyumurtlaması 1-2-3 Mayıs olanlar toplanalım
İnşallah sizin deSizinde pozitif gibi ya inşallah ilk denemede tutmuşrur
Ben bu sabah strip test yaptın asla çizgi çıkmadı sanırım negatif ama yine de regl sürecini bekleyeceğimİnşallah sizin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?