Yumurtlamadan sonra gün gün gebelik belirtilerim hanımlar

Test yaotim erken gebelik testi ama negatif hamile degilim ilaçlardan sonra ağrılarım.biraz hafifledi zaten şükür
Sizin pazar 8. Gününüz ama erken karar vermeyin en en en erken 9. Günde beri ihtimal görünebilir bu döllenme biraz geciktiyse 12-13. Günlere sarmaşabilir.

Aslında bi önceki ay da onu kullandım pcodan dolayı lh yüksek ondan hep koyu çıkıyor

5 düşüğü olan biri olarak tabiki hekim tavsiyesiyle kullanmayı öğrendim inşallah gebelik haberinizi alırsınız en kısa zamanda
Çok teşekkür ederim bende şimdi akıntı var ama anlamdım regl öncesi mi gebelik belirtisi mi uygulamaya yükleniyor mu bilmiyorum

Sizin pazar 8. Gününüz ama erken karar vermeyin en en en erken 9. Günde beri ihtimal görünebilir bu döllenme biraz geciktiyse 12-13. Günlere sarmaşabilir.
Adet oldum bugün telefonumun kendi uygulamasına göre tam gününde oldum

Ümitsizliğe kapılmak yok her ay deneyeceğiz bir kerede olmuyor ben bir yıldan fazla her ay denedim anca tuttu
Hayırlı olsun canım sevindim ama benim iki tane çok şükür kızım var Rabbım sağlık sıhhat versin ama biz şuan istemiyoruz Rabbım olmayanlara anne baba olmak isteyenlere versin inşallah sağlıklı

Merhaba ilaçları dr mu verdı yoksa sız kendınız mı bulup kullanmaya başladınız bende 41 yasındayım ve 2 eylülde 2 adet 3.gün embrıyosu transfer oldum 13 eylülde betam 77 ,,,15 eylülde 41,, 17 eylülde 65,, 19 eylülde 52,, ve 23 eylülde 24 e düştüğünü gördüm dr um ilacı bırakma dedı betanın 0 olana kadar ben normal yolla denemek istiyorum amh degerım 0,001 buda cok zor esım cok morelsız benımde dünyam sankı yıklımıs cok mutsuzum sızden ricam yaptığınız tekniği bana özelden detaylı anlatırım mısınız

Merhaba yumurtlamanın 9.gununde mi gordunız yani

Merhaba herşeyden önce ben hep söylüyorum önce genetik testinizi yaptırın vücut bebeği tutmaya müsaitmi değilmi öğrenin rahim filminizi çektirin hormon değerlerinize baktırın bunları bir araya toplayıp önce bir kişisel tablonuzu görün. Neye ihtiyacınız var yumurta mı gelişmiyor, gelişen yumurta mı döllenmiyot, döllenen yumurta mı tutunmuyor bunları bilmek lazım. Ben birçok düşükten sonra ve o düşükler esnasında doktorların bana henüz hamile olduğum zamanlarda verdikleri ama geç verdikleri ilaçlardı bunlar. Yani kalp atışı duyalım öyle kullanın dediler mesela hayır bu çok yanlış. Ben belki okadar yaşatamayacağım bebeğimi ki yaşatamıyormuşum. Bana koruma için verilen her öneriyi ben yumurtlamadan 2 gün sonra kullanmaya başlayarak aştım bu engelleri. Lütfen bunu okuyan herkes duysun bir takım sorunlarınolanlar en erken gebelik testinde çift çizgiyi gördükleri an ya da kan testin de beta yükselmeye başladığı an progestanıbızı kan sulandırıcınızı kullanın. Başka sorunlarınız varsa onu bilmem ama bunlar çok yaygın. Doktorumu bir daha söylüyorum prof Dr İsmail Özdemir bir tane daha yok Ülkede onun gibi araştırın gidin.

Merhaba embrıyo genetik testine gıttı ve rahım filmi de cektırdım

Doktorum İstanbul Fulya da evet sağolsun işinde tek diyebilirim. Sizde tüm bilgiler var madem biliyorshnuzdur bir sorun varsa sebebini. Ona göre önlem alıp devam edecektir mutlaka doktorunuz

Merhaba P Pembe6 ben dün aşılama oldum. Üç gün önce ovitrelle iğne vuruldum. İğne etkisi ile sürekli uyuyorum. Birde duphaston kullanıyorum doktor tutunma için kullanmamı istedi. Benim sorum ilk ve en belirgin belirtin ne oldu? Kasık ağrısı dışında bir belirti yaşadın mı?

Merhaba hayırlınuğurlungelsinninşallah bu aşılama. Benim başka hiçbir belirtim olmadı. Ama her beden farklı yaşayabilir mesela şuan 9 haftalık hamileyim ama ne göğüs ağrım var ne mide bulantım var . Kaşık ağrınız inşallah tutunmaya delalettir. Siz önlemlerinizi ona göre alın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…