• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamadan sonra gün gün gebelik belirtilerim hanımlar

Buraya atarken kalite düşüyor. Çok ince bakılınca biraz anlaşılıyor gibi.

Eklentiler

• 1000079870.webp
    1000079870.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 22
IMG_8474.webp
Lütfen bir fikir verebilir misiniz dün gece 3 de ve sabah 8 de yaptığım testler normal olması gerektiği yerde değil içinde kağısın altında bu şekilde çıkıyor prediktor markası daha önce yaptığım testlere baktım hiç birinde böyle bir şey yok

Eki Görüntüle 3655601 Lütfen bir fikir verebilir misiniz dün gece 3 de ve sabah 8 de yaptığım testler normal olması gerektiği yerde değil içinde kağısın altında bu şekilde çıkıyor prediktor markası daha önce yaptığım testlere baktım hiç birinde böyle bir şey yok
Biriktiği yer orası canım . Testlerde var o testin negatif gözüküyor. Ama hafif çizgi bar gibi bilemedim

Biriktiği yer orası canım . Testlerde var o testin negatif gözüküyor. Ama hafif çizgi bar gibi bilemedim
Diğer aynı marka testlerde yok da bu ikisinde böyle çıkınca acaba yeri mi yanlış diye düşündüm

En iyisini Allah bilir..
Canım 1 Ekimde aşılama olduğunu söylemiştin. Bence hcg yükselmesi için daha zamana ihtiyaç vardır.
Sen bi rahatla sıkca okuduğum bir duayı sana yazmak istiyorum. Allahın izniyle müjdeler getirsin inşallah
ya men la yebluğu kudratehû gayrihu ferric anni
Anlamı nedir bu duanızın? Okuma adedi var mı?

Back
X