• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumuşacığım :((

elifcikkk16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2014
112
4
33
Bursa
Merhaba :40:

Benim derdim etimin çok yumuşak olması.Yani daha 18 yaşındayım ama kollarım, bacaklarım lömbür lömbür :52: poğaça kıvamında :52:

Sadece ben mi böyleyim ne yapmam lazım :43:

Buda dert mi diyenler olabilir haklısınız :52:

Son düzenleme:

Benim derdim etimin çok yumuşak olması. Yani daha 18 yaşındayım ama kollarım, bacaklarım lömbür lömbür :52: poğaça kıvamında :52:

pilates:ssz: sıkılaşma programları var onları uygula tatlım yaşlanınca çok sarkarsın yoksa

Spor yaoabilirsiniz.. vücudu sikilastirmak en iyi ve sağlıklı seçenek..

Benim kardeşimde öyle 36 beden ama çok sarkık etleri yağ yok ztn :) ben 40 bedenim doğum yapmama rağmen daha sıkıyım ondan.. Diyorum aZcık spor yap sıkılaş diye bence dikkat edin ilerde doğum fln olursa daha beter bi görüntü olur.. Hergün azcık bile yapsanız toparlarsınız meraketmeyin...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim kardeşimde öyle 36 beden ama çok sarkık etleri yağ yok ztn :) ben 40 bedenim doğum yapmama rağmen daha sıkıyım ondan.. Diyorum aZcık spor yap sıkılaş diye bence dikkat edin ilerde doğum fln olursa daha beter bi görüntü olur.. Hergün azcık bile yapsanız toparlarsınız meraketmeyin...

şuan için spor salonuna gitmem imkansız görünüyor :43:

Genetik o genetik. Bi arkadaşım var o spor salonu senin bu tenis kortu benim koşturur, bi de beden eğitimi öğretmeni ama yumuş yumuş hatun. Fazla kilon yoksa genetiktir, varsa sporla birlikte vermeye çalış belki toparlarsın.

Benim derdim etimin çok yumuşak olması.Yani daha 18 yaşındayım ama kollarım, bacaklarım lömbür lömbür :52: poğaça kıvamında :52:

Yüzme imkanın varsa tavsiye ederim...
yok diyorsan o zaman yürüyüş ve spor şart sıkılaşmak için...

60 62 kg arası. Öyle ama zamanım yok ve ramazan ayındayız :43:

başka çare yok sanırım :43:

Ramazan dediğin ne ki, 5 günü bitti bile. Ramazan bitince spora başla sende o zaman ama en sevdiğin, en düzenli hangisini yapacaksan o spora odaklan. Yoksa 6 ay yaptım, 1 yıl yatayımla olmuyor bu spor işi de maalesef :5:

.

Genetik o genetik. Bi arkadaşım var o spor salonu senin bu tenis kortu benim koşturur, bi de beden eğitimi öğretmeni ama yumuş yumuş hatun. Fazla kilon yoksa genetiktir, varsa sporla birlikte vermeye çalış belki toparlarsın.

yaa ama demeyin öyle :43:

evde yapabilirsin canım benim çalıştığım için spor salonuna gitme vaktim yok ama ben pilatesimi evde gayet rahat yapıyorum :16:

Aynen bende çalışıyorum :45:

Yüzme imkanın varsa tavsiye ederim...
yok diyorsan o zaman yürüyüş ve spor şart sıkılaşmak için...

Yüzmeye gittim bi süre ama pek bi faydasını göremedim

Bende senin gibiyim çok fazla kılom yok ama etlerim yumusacık eşim durmadan bana yumuşum der bana :52: :52:

Evde yap canım sporunu illa salon şart değil.. Yada parklarda aletler var akşam üstü git serim serin biraz çalış miss gibi olursun :)

çalıştığım için gidemiyorum maalesef. :43:

Boyu da söyleyeydin iyiydi unutmuşum :) Evde de yapabileceğin egzersizler var araştır derim.

boyum 1.63 :1: Teşekkür ederim :21:

Ramazan dediğin ne ki, 5 günü bitti bile. Ramazan bitince spora başla sende o zaman ama en sevdiğin, en düzenli hangisini yapacaksan o spora odaklan. Yoksa 6 ay yaptım, 1 yıl yatayımla olmuyor bu spor işi de maalesef :5:

.

yani öyle olması gerekiyor ama bende iradeli bi şekilde spor yapabileceğimi düşünmüyorum:18:

çalıştığım için gidemiyorum maalesef. :43:

boyum 1.63 :1: Teşekkür ederim :21:

yani öyle olması gerekiyor ama bende iradeli bi şekilde spor yapabileceğimi düşünmüyorum:18:

Ne yababilirsin biliyor musun, şu eliptik bisikletler var ya, alıcan ondan bir tane, televizyonu rahat görecek bir konuma yerleştireceksin. Mutlaka takip ettiğin dizi, programlar falan vardır. Onlara bakarken 30-40 dk yap. Nasıl zamanın geçtiğini bile anlamazsın.
.

Ne yababilirsin biliyor musun, şu eliptik bisikletler var ya, alıcan ondan bir tane, televizyonu rahat görecek bir konuma yerleştireceksin. Mutlaka takip ettiğin dizi, programlar falan vardır. Onlara bakarken 30-40 dk yap. Nasıl zamanın geçtiğini bile anlamazsın.
.

Aslında bunu bende çok istiyorum, alabilirimde ama onu koyacak yer sorun, evimiz biraz küçük:50:

poğaça kıvamı :30::52::52: benimde yanaklarım yumuşacıktır poğaça kıvamı :60:::39:

Back
X