Yuppi!

Ben onunla hiç konuşmadım. Ama eminim benzer düşüncelere sahip sizinkiyle. Çünkü o insanın düşünce tarzı böyle. Bir kaç tane böyle mağdur arkadaşım var, aramızda konuşuyoruz duyduğumuz cümlelerin bile noktası, virgülü aynı olur mu ya? Aynı tipteki manipülasyonlar, aynı cezalar. Offf
Bu aralar da sürekli rüyamda onlarla uğraşıyorum. Algılarım yerine mi geliyor ne yapıyor anlamadım. Hep onu ağlarken ya da yalvarırken görüyorum.
Şu süreç bi bitse, adak adadım çocuk sevindireceğim.

İnşallah sorunsuz geçer bu süreç çekişmeli en az bir yıl sürer dedi avukat bana anlaşmalıya gittim şuan ikna ettim pazartesi imzalanıp verilecek inşallah aksilik olmaz. Gitmezsin sandığı için büyük kaybetti.Keşke azıcık adam olsalardı bize eziyet oldu. Rüyalara giriyor ben öyle bir etkilenmişim ki adam rüyamda beni boğuyor resmen. :(

Banada 14 15 bin kadar borç bıraktı ki 30 bin ödedm. Kendi araba aldı birikimimizle annesinin üzerine çıldırmak üzereyim ben zaten. Adam araba aldı borcu bana kaldı
Hepsi aynı demek bunların ben anlaşmalı boşandım şeytan görsün yüzünü diye ev eşyaları nı bıraktım 15 bindi fiyatı senin daha fazla gitmiş paran o yüzden çekişmeli devam et bence

Hele bir boşan sonra çıkışta ohh be ozgurum diye sevinç kaplayacak içini bana öyle olmuştu en azından özgürlük şahane bir şey ..icindeku sıkıntıda normal sonuçta senin ettiğin hayallerin var , emek harcadigin yuvan var ortada , ama bunlara sakın üzülme bir hayat tecrubesiydi başarıyla atlattin ömrünü heba etmedin..ve çocuğun varsa yanına kar kalan yani o olur ..yoksada dediğim gibi tecrübe ve büyümek :*

Hele bir boşan sonra çıkışta ohh be ozgurum diye sevinç kaplayacak içini bana öyle olmuştu en azından özgürlük şahane bir şey ..icindeku sıkıntıda normal sonuçta senin ettiğin hayallerin var , emek harcadigin yuvan var ortada , ama bunlara sakın üzülme bir hayat tecrubesiydi başarıyla atlattin ömrünü heba etmedin..ve çocuğun varsa yanına kar kalan yani o olur ..yoksada dediğim gibi tecrübe ve büyümek :*
İnşallah öyle olur.
Karşı tarafın dilekçesini okuyunca bi an böyle kötü oldum, şimdi daha iyiyim.
Çok şükür ki o şeytandan çocuğum yok. Hiç istemedim.

Hepsi aynı demek bunların ben anlaşmalı boşandım şeytan görsün yüzünü diye ev eşyaları nı bıraktım 15 bindi fiyatı senin daha fazla gitmiş paran o yüzden çekişmeli devam et bence
Ev eşyaları benimde 20 bin ödedi bizimkiler +15 kredi borcu . Baya zarardayım yani (: avukat altınlarını nafaka falan istersin ama üzerine birşey olmadığı için 10 yıl takıp etmen gerekir dedi. Sigortalı işe girdiği veya üzerinde birşey olduğu an haCiz koymamız lazım dedi benim kaçarım yok (:

amann bosver neler neler gecmediki hayatta buda gecerr uzulme ✌ sonrada ohh be kurtardim diye sarkilar soylersinn hatta daha once neden ayrilmadim diye kendine kizarsinn..bazen ozlersin bazendee sevinirsin yeniden baslamak yeniden dogmak gibi anin tadini cikardikca gelmisine gecmisinede soversin 🙂
..yavas yavass hersey sirayla 🤭 hakkinda hayirlisi olsun..

Ev eşyaları benimde 20 bin ödedi bizimkiler +15 kredi borcu . Baya zarardayım yani (: avukat altınlarını nafaka falan istersin ama üzerine birşey olmadığı için 10 yıl takıp etmen gerekir dedi. Sigortalı işe girdiği veya üzerinde birşey olduğu an haCiz koymamız lazım dedi benim kaçarım yok (:
Alabilir sen eşyaları al ben almadım çok pişmanım

Alabilir sen eşyaları al ben almadım çok pişmanım
Alıcam. Daha paketi açılmamış bir sürü eşyam var :/ hıç kullanmadığım eşyalarım... Alıp evlenecek birine vereceğim. Bu arsızlıkla enayi malı diye kullanır o şahıslar. Onlara kalacağına ihtiyacı olan biri kullansın.

Alıcam. Daha paketi açılmamış bir sürü eşyam var :/ hıç kullanmadığım eşyalarım... Alıp evlenecek birine vereceğim. Bu arsızlıkla enayi malı diye kullanır o şahıslar. Onlara kalacağına ihtiyacı olan biri kullansın.
Ben aradım onu haram ettim anca biraz içim rahat ladı leş kargaları bırakma tabi tek igneni

Ahdım vardı kızlar, boşanma davası açılınca konu açacaktım yuppi diye.
Açıldı. Çekişmeli olacak.

Dört gözle beklediğim gün geldi ama içim sıkılıyor, neden bilmiyorum. Çok huzursuzum.
Bir narsistten ayrılıyorum ama neden böyle kızlar?
Bir narsistten ayrıldığın için böyle hissediyorsun zaten. Onla yaşayan bilir. Sizi arafta bırakır kendi gider ama travması kalır.

Eklentiler

• FF887D49-8034-4FAE-A2EB-C928F1782601.webp
    FF887D49-8034-4FAE-A2EB-C928F1782601.webp
    126 KB · Görüntüleme: 45
Bir narsistten ayrıldığın için böyle hissediyorsun zaten. Onla yaşayan bilir. Sizi arafta bırakır kendi gider ama travması kalır.
Kurtulduğum için seviniyorum.
Ara sıra beklemediğim hamleler yapıyor beni sinirlendiriyor ama olsun. Bu yolun sonu belli.

Back
X