Yuppi!

İster narsist olsun ister kötü, evli kalınmayacağı ortada zaten bu şartlarda. Sizin için hayırlı olsun. Umarım kısa zamanda kurtulursunuz.
Mahkemeye eş kişisinin yaptıkları detaylı anlatılıp narsist olup olmadığının değerlendirilmesi istenemez mi? Eğer böyle birşey yapabilirseniz, zorla gidecek psikolojik değerlendirmeye. Hem sizin boşanmanız daha kolay olur, hem de tanısı konacağı için bundan sonra hayatına girecek kadınlar için koruyucu olur.

İster narsist olsun ister kötü, evli kalınmayacağı ortada zaten bu şartlarda. Sizin için hayırlı olsun. Umarım kısa zamanda kurtulursunuz.
Mahkemeye eş kişisinin yaptıkları detaylı anlatılıp narsist olup olmadığının değerlendirilmesi istenemez mi? Eğer böyle birşey yapabilirseniz, zorla gidecek psikolojik değerlendirmeye. Hem sizin boşanmanız daha kolay olur, hem de tanısı konacağı için bundan sonra hayatına girecek kadınlar için koruyucu olur.
Ben anlattım avukata herşeyi. Sanırım bu karar hakimin insiyatifine bağlı. Umarım işinin ehli bir hakim olur da anlar demekten başka çarem yok.

Ben anlattım avukata herşeyi. Sanırım bu karar hakimin insiyatifine bağlı. Umarım işinin ehli bir hakim olur da anlar demekten başka çarem yok.
Umarım öyle bir hakime denk gelirsiniz. Sen iyi kötü kurtuldun başkalarının başı yanmasın. Amme hizmeti gibi düşün :KK53:

Belki de adam normal biridir ama esini sevmiyordur . Ya da adam kotu kalpli biridir.
Kotu kalpli kotu ahlakli insanlara 'ruh hastasi ' damgasi yapistirmak gercekten zihninde ruhunda hastalik olan insanlara karsi ne kadar adil sizce?
Gercekten psikiyatrik tedavi goren insanlar toplumda ne kadar dışlanıyor biliyor musunuz ?
Birinin ruhunda bir sorun olmasi onun kötü seyler yapacagina kötü biri olacagina gösterge degil ,olamaz da . Insanlar toplumdaki bu yaftalar yuzunden aci cekiyor, intihar ediyor , mahvoluyor . Ama kimsenim umrunda mi ?
Kocam beni dovuyor 3 5 youtube videosu izleyeyim de hemen teshis koyayim. Bu narsizim akimi da yeni cikti . Her onune gelen sozde psikolog bununla ilgili video hazırlıyor cunku en kolay lokma olan caresiz kadinlari bu sekilde cekip videolarini izletiyorlar . Sonra her gun buralarda kocam narsist kocam sizofren kocam bilmem ne .

Şimdi kocan şizofrense anlamayacak misin yani ?
Narsistse anlayamacak misin? Sana o kadar kötü davranan birine şizofren yada kişilik bozukluğu var bu adamda yerine haydeee canımın içi sen yalanlara vurmalara kırmalara deVam et ben sana boşa damga vurmayayım mı diyeceksin? Gerçekten yaşamayanlar bilmezmiş ordan konuşması kolay burda bence bu gibi erkekler için narsist şizofren tanısı onlar için iltifat. Yoksa ben şuan eşime neler saydırmak isterdim çeken bilir. Ayrıca psikiyatrik tedavi görenlere saygımız sonsuz. En azından farkındalıkları oluyor. Ama böyle eşlere hadi aile terapistine gidelim bile desen " delimiyim beeeen" diye bi bağırtı yükseliyor. Kimse kimseye durduk yere ruh hastası demez sevmediği insana da normal kötü davranır bunlar anormal. Takıntılı sevip işkence eden tipler.Empati kuramayan,bolca yalan söyleyen ve ısrarla yalanlarını kabullendirmeye çalışan, canını yaktığında hoşuna giden, boşanmaya kalktığında kendimi öldürürüm diye tehdit edebilen, annesinin emir eri olarak evliliği şekillendiren, olmadık şeye hakaret edebilen,karısına vurabilen sonra pişman olunca kendine vuran ,olmayan şeylere olmuş gibi davranan ???? Sen böyle biriyle karşılaşsan normal insan der miydin ? Ki evlenmeden önce bambaşka oluyorlar. Bence insanların canını sıkan konulara köstek olacağına hıç yorum yazma. Hem boşanıyor hem üzülüyor arkadaşımız keza bende aynı durumdayım aynı sebeplerden o yüzden saçmalamadan iç açıcı yorumlar lütfen

GÖZÜN AYDINNNNN:halay: darısı benim başıma. İnşallah kısa sürer şu davalarda kurtuluruz şunlardan. Üzülmen çok çok doğal bende hala üzülüyorum ama hiç olmayacağını yaşananları aklıma getirince içim ürperiyor çok doğru karar vermişim diyorum en hayırlısı en iyisi en mutlu edecek olan yol bu yol. Düşünsene karşında sinirini alt üst edip karşında gülen biri olmayacak ki bence bundan sonra omuzlarından koca bir yük gidecek... Sevindim adına. Boşandım bitti konunuda bekliyoruz (:

Ahdım vardı kızlar, boşanma davası açılınca konu açacaktım yuppi diye.
Açıldı. Çekişmeli olacak.

Dört gözle beklediğim gün geldi ama içim sıkılıyor, neden bilmiyorum. Çok huzursuzum.
Bir narsistten ayrılıyorum ama neden böyle kızlar?
Oyyy çekişmeliyse uzun sürecek. Hayırlısı olsun senin için. Karar vermen ve ona uyman güzel olmuş

Ahdım vardı kızlar, boşanma davası açılınca konu açacaktım yuppi diye.
Açıldı. Çekişmeli olacak.

Dört gözle beklediğim gün geldi ama içim sıkılıyor, neden bilmiyorum. Çok huzursuzum.
Bir narsistten ayrılıyorum ama neden böyle kızlar?
Tebrik ederim öncelikle alışkanlık bu zaten seni böyle manipüle etti hissettiklerini gerçek değil

Şimdi kocan şizofrense anlamayacak misin yani ?
Narsistse anlayamacak misin? Sana o kadar kötü davranan birine şizofren yada kişilik bozukluğu var bu adamda yerine haydeee canımın içi sen yalanlara vurmalara kırmalara deVam et ben sana boşa damga vurmayayım mı diyeceksin? Gerçekten yaşamayanlar bilmezmiş ordan konuşması kolay burda bence bu gibi erkekler için narsist şizofren tanısı onlar için iltifat. Yoksa ben şuan eşime neler saydırmak isterdim çeken bilir. Ayrıca psikiyatrik tedavi görenlere saygımız sonsuz. En azından farkındalıkları oluyor. Ama böyle eşlere hadi aile terapistine gidelim bile desen " delimiyim beeeen" diye bi bağırtı yükseliyor. Kimse kimseye durduk yere ruh hastası demez sevmediği insana da normal kötü davranır bunlar anormal. Takıntılı sevip işkence eden tipler.Empati kuramayan,bolca yalan söyleyen ve ısrarla yalanlarını kabullendirmeye çalışan, canını yaktığında hoşuna giden, boşanmaya kalktığında kendimi öldürürüm diye tehdit edebilen, annesinin emir eri olarak evliliği şekillendiren, olmadık şeye hakaret edebilen,karısına vurabilen sonra pişman olunca kendine vuran ,olmayan şeylere olmuş gibi davranan ???? Sen böyle biriyle karşılaşsan normal insan der miydin ? Ki evlenmeden önce bambaşka oluyorlar. Bence insanların canını sıkan konulara köstek olacağına hıç yorum yazma. Hem boşanıyor hem üzülüyor arkadaşımız keza bende aynı durumdayım aynı sebeplerden o yüzden saçmalamadan iç açıcı yorumlar lütfen
Oyle saygilisiniz ki bu tarz insanlara sizofren sizin icin iltifat diyorsunuz. Devam boyle ailenizden biri sizofrenim diye dislanip canina kıyarsa ancak o zaman anlayabilirsiniz . Dunya sizin ve sizin yasadiklariniz etrafında dönmüyor.

GÖZÜN AYDINNNNN:halay: darısı benim başıma. İnşallah kısa sürer şu davalarda kurtuluruz şunlardan. Üzülmen çok çok doğal bende hala üzülüyorum ama hiç olmayacağını yaşananları aklıma getirince içim ürperiyor çok doğru karar vermişim diyorum en hayırlısı en iyisi en mutlu edecek olan yol bu yol. Düşünsene karşında sinirini alt üst edip karşında gülen biri olmayacak ki bence bundan sonra omuzlarından koca bir yük gidecek... Sevindim adına. Boşandım bitti konunuda bekliyoruz :-)
İnşallah ya, bir de oh be bitti diye konu açacağım ahdım 2 olsun.
Ailemin yanına geldiğimden beri ruhsal durumum biraz daha iyi. O insan yüzünden, intihar planladığım günler aklıma geliyor. Hatta buraya konu açmıştım o zamanlarda. Neler yaşamışım, neler çekmişim. Aynaya baktığımda, bu günler geçecek; saçlarım tekrar gürleşecek, gözlerimin ışıltısı geri gelecek diyorum.
Darısı sana, tez vakitte kurtul dilerim. Hangi kadın böyle adamların elindeyse, hepsi kurtulsun inşallah.

Son düzenleme:
Oyyy çekişmeliyse uzun sürecek. Hayırlısı olsun senin için. Karar vermen ve ona uyman güzel olmuş
Anlaşmalıya yanaşacak insanlar değiller ne yazık ki. Keşke anlaşmalı olsaydı, yine hakkımı isterdim ama o ayrı.
Hani bi cümle var ya "Allah severken de ayrılırken de güzel yapanına denk getirsin." diye. O kadar doğru ki. Çevremde konuşarak, anlaşarak ayrılanları görünce imreniyorum. Ayrılığa bile imrendirirler insanı ah.

Konularınızı takip etmiştim ama hiç yorum yapmadım ama şuanda bu güzel habere bir yorum yapılır. Sizin adınıza çok sevindim. Davanızda inşallah kolay olur olmasada siz güçlüsünüz bence kazanacaksınız. Okulunuzu bitirin ve yeni bir hayatta inşallah güzel insanlarşa karşılaşın.

Esiniz gerçekten narsist se o zaman kirli bir boşanma sürecine hazırlıklı olun. Narsist en bosanmak narsistle evli olmaktan daha zordur derler
Valla benim kolay oldu. Çünkü öyle bir dilekçe yazdım ki karizması çizilecek diye istediğim her şeyi paşa paşa kabul etti. 😂😂

En son gönderdiğimse zaten 2008’de yapılan 12 yol önceye ait bir şey.

Kaynakçalardan açıp okursunuz. Prevalans kısmı için de yine sosyal medya çılgınlığı dolayısıyla ortalama 1/8 kişide görüldüğü düşünülüyor.

Psikologlar da tanı koyup tedavi verebilir, psikoterapi için illa psikiyatrist gerekmiyor.
Kitap olarak istiyorsanız da
Horton RS. Parenting as a cause of narcissism: Empirical Support for Psychodynamic and Social Learning Theories. In: The Handbook of Narcissism and Narcissistic Personality Disorder, Campbell WK, Miller JD (Eds), Wiley, Hoboken 2011. p.181.
Veya 2012’den bu yana bu konuda uzmanlaşmış Dr. Ramani durvasula Podcasts’leri var. İzleyin derim.

Review’lar belirli aralıklarla ve belirli kesimleri içeriyor. Dolayısı ile Klinik Psikiyatristlerin tanı koyduğu vakalar üzerinden yaptıkları değerlendirmeye güvenmek lazım.
Şu yorumu okurken arkadan resmen kendi kendime fon müziği duydum...

Tuna Nehri akmam diyor,
Etrafımı yıkmam diyor,
Şanı büyük Olive12 paşa
Kk'den dedigimi kanitlamadan çıkmam diyor. :KK71:

Hassasiyetim dislanmisligin acisini ceken cok fazla insan tanimamdan ötürü.
Narsist tanisi kolayca konulabilen bir tani degil. Konulursa zaten bosanma cekismeliye bile girmezdi . Elde net tanı var çünkü. Burada cogu kadin kocalari kotu davraninca direkt narsist diyor direkt. Her gun mutlaka bir kadina denk geliyorum burada . Bu mantıklı mi sizce ?
Muhtemelen yuzde 99 unun esi kötü biri ya da onu sevmiyor. Cunku gercek narsist yuzdeligi toplumlarda cok düşük. Ben narsist insanlar kimseye zarar vermez demedim ( konu oraya kaydı aslinda , daha cok ruh hastaliklarini kast etmiştim zarar verme konusunda , narszm hastalik degildir)
Ben sadece tehsih konulmadan direkt kendilerine kotuluk yapanlari bu sekilde damgalamanin toplumsal bir sonucunu anlatmak istedim.
Narsizm kullanılmıyor mahkemede çünkü ruh hastalığı değil. Biliyorum çünkü ben bu süreç başladığında ilk önce ailesinden yardım istedim. Tedavi ettirelim diye. Tabi inkar ettikleri için olmadi. Sonra mahkeme kanalı ile tedavi isteyebilir miyiz, diye sordum avukatıma. O da dedi ki, kişi ilk önce psikiyatrik muayeneden geçiyor. Ruh hastalığı yoksa tedaviye yönlendirmek mümkün olmuyor. Narsisizm için böyle bir süreç söz konusu değil. " Ben de sonra dedim ki aile yardım etmiyor, ben mi uğraşacağım, 20 sene uğraşmışım. Vurdum dibine...

Back
X