istemiyosa seni çıksın gitsin evden annesine yerleşsin sakın sen terketme evini istemeyen taraf gitsin ve sen açma dava falan cok istiosa boşanmak o açsın davayı anlasmalıyıda kabul etme ezdirme sakın cnm kendini..
Bende inat yaptım bunlar beni daha 4. Ayımızda eşime beni kovdurttular 2 ay boşanmayı ben açayım diye uğraştıklar ben açmadım davayı sonra eşim hatamı ben anladım dedi babam inanma kızım desede dinlemedim barıştığımızda eşime ailene söyleme dedim 3 gün saklaya bildi 3. Söylediler ve anne baba kardeş beni evden kovmaya geldiler ama eşim buna böyle görmedi. O gün babası görürsün oğlum 2 aya kalmaz boşanır senden dedi bende bir ömür boyu boşanmıyacam dedim görürüz dedi bunlar benle baya uğraştı sonunda annesi hastalandı amelliyat falan oldu o sırada benle çok fazla uğraşmadılar uğraştıklarda hata üstüne hata yaptılar azda olsa eşim bunu farkına vardı ama şimdi yine sanki farkına vardığı şeyler yalan oldu yine başladı. Bende şimdi eğer boşalırsam adamın dediğini doğrulamış olcam ama kalırsam ve o düzelmemeye devam ederse kafayı yiyecem.
yemiyo çünkü cnm bitarafları evden çekip gitmeyi analarının evine oh ne ala sen boşan baba evine dön o düzenini hiç bozmadan yaşamına devam etsin yok öle bi dünya onların istediğini yapmıcan varsın desin gurursuz çokta tın..peki ne yaptın boşandın mı sen?Senin dediklerini ben uygulamak istedim ama bana gurursuz demişti kocam evden sen git diyince.Davada açmıyorlar canım illa karşılıklı olacak kabul etmiyorlar ne evden gitmeyi nede dava açmayı
Allah yardimcin olsun oncelikle...bol bol dua et...evini sakin terk etme... Boşanmayı istiyorsa o evi terk etsin bakalim..bu arada sen ne dusunyosun...bosanmak istiyor musun
yemiyo çünkü cnm bitarafları evden çekip gitmeyi analarının evine oh ne ala sen boşan baba evine dön o düzenini hiç bozmadan yaşamına devam etsin yok öle bi dünya onların istediğini yapmıcan varsın desin gurursuz çokta tın..peki ne yaptın boşandın mı sen?
Damla inat yapma canım kendine yaparsın.Aç boşanma davası karşılıklımı artık nasıl istiyorsa böyle bir adamla ve ailesiyle bir ömür geçmez yaşın kaç bu arada ? Ailen destek çıkmıyormu ve biliyorlarmı _?
cooooooooooooooooookkkkkkk güzel yapmışsın cnm bncede en doğrusu bu..helal olsun...Kizlar caninizi acittilarsa oyle bir bekliosunuz ki..6 ay beklediler acmadim davayi..o acti...bisanmak istemiyorum dedim...davanin reddini istedim...iddalarini curuttum...davayida kazandim..calismama ve maasimin iyi olmasina ragmen nafaka bile kazandim...simdi onun actigi dava red oldugu icin...3 yil dava acamiycak beklesin bakalim aileside kendide...canim ne zaman isterse o zaman bosarim....oyle kolay degil...bir kizin hayalleriyle oynamak...
öylede cnm emeklerin ne olacak tekrar nasıl düzen kuracaksın ha diince bak işinde yok bnce nafaka sonuna kdr hakkın ve o evdeki eşyalar o ev hatta gitme cnm bozma düzenini o bozsn gitsin sn anlaşmalı bosancan ona gün doğacak illa katlanamıyorum diosanda git ama boşanma sürünsün bncee...Yok canım karşılıklı açıcaz 160 tl para gerekmiş maaşı bekliyoruz.Maalesef evden gitmeye karar verdim ev arıyorum iş arıyorum o otursun burda umrumda değil bu adamla yaşamak ağır geliyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?