Yüreğim ağrıyor daha 1.5 senelik evliyim

damlae

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2013
125
3
68
Kocaeli
Evlendiğim günden beri eşimin ailesinde sorunlarım var onlar beni istemiyor zaten evlenmemizi bile istememişlerdi buna rahmen herşey sineye çekip onlara gittim ama onlar ne yaptı beni aileme göndermediler ve arkamdan hep oyun oynayıp beni kocama kötülediler bizimki ana kuzu olduğu için hep onlara inandı bende artık onlara gitmeyi bıraktım zaten o evlendiğimiz günden beri benim aileme gelmedi. Eşim kendi ailesine nezaman gitse döndüğünde evde kıyametler kopuyor yıkıyor kırıyor özellikle babamın aldığı evlenmeden önceki eşyalarımı telefonumu nefretler belalar yağdırıyor ve boşancaz senden diyor. 3 gün oldu benimle konuşmuyor senin yemeğine yemem diyor benim yaptığım hiç birşeyi yemiyor benimle beraber oturmuyor. Öbürlerin niyeti belli para zamanında çok yedirdi şimdide istiyorlar bizimkide onların herşeyine inanıyor.ne yapan ben yardım edin git boşan dedim bu sefer diyor hayır beraber anlaşarak boşancaz yoksa benim anamı .... Of neden bu erkekler ve erkek tarafı kötü ne istiyorlar biizden. Evlendiğim ilk günden beri hiç cicim ayı yaşamadım:..( şimdi yeni evlenenler o kadar çok kıskanıyorum ki

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyle anlasmali olucak vs tehditlerine hiiiic inanma.o bosanmak istemese bile elbet bigun bosanacaksiniz.onun ebesinide yapacak hakim.dik dur taviz verme

Canım aynı sorunları bende yaşıyorum ve boşanmaya karar verdim o nedenle üzülme ve kendini toparla kararını ver..Hayat çok kısa inan bizi üzmelerine neden izin veiryoruz?Ben senden daha kötü durumdayım inan ailem destekçi değil evin eşyaları kartlarımla alındı 8 bin borç var..Ama yinede burdaki arkadaşların desteği ile boşanmaya karar verdim çalışıp ödeyeceğim borcu yeterki anası kendisi çıksın hayatımdan sinir hastası oldum anası aradığında gördiğimde elim ayağım titriyor atık kaldıramıyorum çok çektirdiler bana 15 ayda

istemiyosa seni çıksın gitsin evden annesine yerleşsin sakın sen terketme evini istemeyen taraf gitsin ve sen açma dava falan cok istiosa boşanmak o açsın davayı anlasmalıyıda kabul etme ezdirme sakın cnm kendini..

asıp kesmesi kolay
bide davayı açsında görelim
anlaşmalı boşanma
çekişmekli boşan
yaptıklarını ispatlamaya çalış
telefona kaydet sesini kullamn mahkemede

Ben bazı kadınlar neden anlaşmalı boşanmak istemiyor anlamıyorum niye onunla aynı evde aklıp kendine zarar veriyorsun boşan anlaşmalı kurtul boşanmayıp süründürücem mantığıyla yine kendimiz sürünüyoruz

Senin dediklerini ben uygulamak istedim ama bana gurursuz demişti kocam evden sen git diyince.Davada açmıyorlar canım illa karşılıklı olacak kabul etmiyorlar ne evden gitmeyi nede dava açmayı

Bende inat yaptım bunlar beni daha 4. Ayımızda eşime beni kovdurttular 2 ay boşanmayı ben açayım diye uğraştıklar ben açmadım davayı sonra eşim hatamı ben anladım dedi babam inanma kızım desede dinlemedim barıştığımızda eşime ailene söyleme dedim 3 gün saklaya bildi 3. Söylediler ve anne baba kardeş beni evden kovmaya geldiler ama eşim buna böyle görmedi. O gün babası görürsün oğlum 2 aya kalmaz boşanır senden dedi bende bir ömür boyu boşanmıyacam dedim görürüz dedi bunlar benle baya uğraştı sonunda annesi hastalandı amelliyat falan oldu o sırada benle çok fazla uğraşmadılar uğraştıklarda hata üstüne hata yaptılar azda olsa eşim bunu farkına vardı ama şimdi yine sanki farkına vardığı şeyler yalan oldu yine başladı. Bende şimdi eğer boşalırsam adamın dediğini doğrulamış olcam ama kalırsam ve o düzelmemeye devam ederse kafayı yiyecem.

Allah yardimcin olsun oncelikle...bol bol dua et...evini sakin terk etme... Boşanmayı istiyorsa o evi terk etsin bakalim..bu arada sen ne dusunyosun...bosanmak istiyor musun

Damla inat yapma canım kendine yaparsın.Aç boşanma davası karşılıklımı artık nasıl istiyorsa böyle bir adamla ve ailesiyle bir ömür geçmez yaşın kaç bu arada ? Ailen destek çıkmıyormu ve biliyorlarmı _?

Senin dediklerini ben uygulamak istedim ama bana gurursuz demişti kocam evden sen git diyince.Davada açmıyorlar canım illa karşılıklı olacak kabul etmiyorlar ne evden gitmeyi nede dava açmayı
yemiyo çünkü cnm bitarafları evden çekip gitmeyi analarının evine oh ne ala sen boşan baba evine dön o düzenini hiç bozmadan yaşamına devam etsin yok öle bi dünya onların istediğini yapmıcan varsın desin gurursuz çokta tın..peki ne yaptın boşandın mı sen?

Kizlar caninizi acittilarsa oyle bir bekliosunuz ki..6 ay beklediler acmadim davayi..o acti...bisanmak istemiyorum dedim...davanin reddini istedim...iddalarini curuttum...davayida kazandim..calismama ve maasimin iyi olmasina ragmen nafaka bile kazandim...simdi onun actigi dava red oldugu icin...3 yil dava acamiycak beklesin bakalim aileside kendide...canim ne zaman isterse o zaman bosarim....oyle kolay degil...bir kizin hayalleriyle oynamak...

Allah yardimcin olsun oncelikle...bol bol dua et...evini sakin terk etme... Boşanmayı istiyorsa o evi terk etsin bakalim..bu arada sen ne dusunyosun...bosanmak istiyor musun

Ben en çok emeklerime üzülüyorum bu evi ben kendim kurdum eşyamı herşeyimi ben beğenecek aldım eşim işi bahane ederek hiç bişeye katılmadı daha Obama'ndan belliymiş ama işte görmemişim. Düzelir diye umut ediyorum daha doğrusu onların isteğini yerine getirmek istemiyorum. Bilmiyorum bu haksızlıkları yediremiyorum bi yanım boşan diyor bi yanım hayır diyor(her halde bu yanım inatlıktan)

Yok canım karşılıklı açıcaz 160 tl para gerekmiş maaşı bekliyoruz.Maalesef evden gitmeye karar verdim ev arıyorum iş arıyorum o otursun burda umrumda değil bu adamla yaşamak ağır geliyor artık

Allah yardımcın olsun canım
Evlenirken kırk takla atıyolar ,evlendikten sonra burnundan getiriyorlar
Pişman olur da iş işten geçer ne fayda
Canım sen de davayı açma,hatta eğer o açarsa sende karşılığında tazminat davası aç
ne demek öyle sıkılınca boşamaya kalkmak

25 yaşındayım ailem destek çıkıyor sen ne zaman istersen o zaman boşan ama kendine zarar verditmeden ve bu sefer boşanmadan vazgeçmek yok ona göre kesin kararını diyorlar.

cooooooooooooooooookkkkkkk güzel yapmışsın cnm bncede en doğrusu bu..helal olsun...
Yok canım karşılıklı açıcaz 160 tl para gerekmiş maaşı bekliyoruz.Maalesef evden gitmeye karar verdim ev arıyorum iş arıyorum o otursun burda umrumda değil bu adamla yaşamak ağır geliyor artık
öylede cnm emeklerin ne olacak tekrar nasıl düzen kuracaksın ha diince bak işinde yok bnce nafaka sonuna kdr hakkın ve o evdeki eşyalar o ev hatta gitme cnm bozma düzenini o bozsn gitsin sn anlaşmalı bosancan ona gün doğacak illa katlanamıyorum diosanda git ama boşanma sürünsün bncee...

bu ınsanlar nekadar çabuk kurtulursan okadar kar yaralarını sararsın onları surundurucem dıye harcadığın zamanda ,,

hem bu tip insanlarla başa çıkmak zordur boşatıcaz derlerse ımkan yok rahat bırakmazlar

gerizekalı pislik heriff
bak sakın anlaşmalı falan boşanma donuna kadar al onun..
kendini ezdirme ve onun yanında ağlama dik dur sen onu tehdit et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…