8 senelik flörtlüğümüz var ailesi o zamanda karşıydı hatta babası evlatlıkten red ederim seni demişti onun umrunda bile olmamıştı hatta istemede bile baba ben istiyorum sen istemiyorsun ki onu demiş eniştem duymuş.yani anlıyacağınız o zamanlar beni istemeselerde o onlara karşı duruyordu ama evlendikten sonra işler değişti neden böyle yapıyorsun dediğimde de önceden seninle evlenebilmek için tabikide senin gönlünü yapçaktım şimdi evlendik senin için artık uğraşmam gerek yok dedi
Bu ağzı bozukla neden evlendin?
8 senelik flörtlüğümüz var ailesi o zamanda karşıydı hatta babası evlatlıkten red ederim seni demişti onun umrunda bile olmamıştı hatta istemede bile baba ben istiyorum sen istemiyorsun ki onu demiş eniştem duymuş.yani anlıyacağınız o zamanlar beni istemeselerde o onlara karşı duruyordu ama evlendikten sonra işler değişti neden böyle yapıyorsun dediğimde de önceden seninle evlenebilmek için tabikide senin gönlünü yapçaktım şimdi evlendik senin için artık uğraşmam gerek yok dedi
Böyle karaktersiz bi adamdan kurtulacağınız için şükür edin.
Herşey köprüüyü geçene kadarmıy mış?
kızlar çooooooooooook sıkıldım artık 5 aydır mahkeme günümü bekliyorum ama hala gelmedi ya bu durumda bi tuhaflık var mı sizce niye bu kadar uzun sürdü daha 1. mahkeme bile olmadı
çocuk var mıydı..eşin kabul etti mi boşanmayı ...araları okuyamadım fazla.. çocuk olunca hemen boşamıyorlar.. ama şöyle birşey var paran varsa herşey çok hızlı gidiyor. bugün boşanmak istiyorum de yarın tek celsede boşatıyorlar.. ünlülere bakın en azından.. onlar öyle değil mi.. sizin ilk duruşma bile olmamış..
daha önce neden boşanmadım 5 yıl beklediğimin pişmanlığı
Cok uzuldum yasadiklarina canim benim..en guzel zamanlarin kotu gecmis ama insallah bundan sonrasi iyi olur o ve aileside kendi pisliklerinde bogulsunlar..gunahina girmisler yazik Allah yardimcin olsun canim...
Evlendiğim günden beri eşimin ailesinde sorunlarım var onlar beni istemiyor zaten evlenmemizi bile istememişlerdi buna rahmen herşey sineye çekip onlara gittim ama onlar ne yaptı beni aileme göndermediler ve arkamdan hep oyun oynayıp beni kocama kötülediler bizimki ana kuzu olduğu için hep onlara inandı bende artık onlara gitmeyi bıraktım zaten o evlendiğimiz günden beri benim aileme gelmedi. Eşim kendi ailesine nezaman gitse döndüğünde evde kıyametler kopuyor yıkıyor kırıyor özellikle babamın aldığı evlenmeden önceki eşyalarımı telefonumu nefretler belalar yağdırıyor ve boşancaz senden diyor. 3 gün oldu benimle konuşmuyor senin yemeğine yemem diyor benim yaptığım hiç birşeyi yemiyor benimle beraber oturmuyor. Öbürlerin niyeti belli para zamanında çok yedirdi şimdide istiyorlar bizimkide onların herşeyine inanıyor.ne yapan ben yardım edin git boşan dedim bu sefer diyor hayır beraber anlaşarak boşancaz yoksa benim anamı .... Of neden bu erkekler ve erkek tarafı kötü ne istiyorlar biizden. Evlendiğim ilk günden beri hiç cicim ayı yaşamadım:..( şimdi yeni evlenenler o kadar çok kıskanıyorum ki
Bence yeni evlenenleri değilde, bekarları kıskanmalısın, cünkü kimsenin hayatı öyle tozpembe değil cnm. Senin durumuna gelince Allah yardımcın olsun, eger kendi ayaklarının üzerinde durabiliyosan hiç durma boşan, eğer hayırsa cevabın ailen durumu anlat ve desteklerini al ve yine boşan, eğer ikiside hayırsa bir an önce iş bul hayata tutunmaya calıs sonrası zaten gelir... Ama boşan bunun gibilere erkek demeye bin şahit! Gecmiş olsun cnm.
evet canım ama karşı hiç bir güvenim kalmadı,korkularım başladı.sağol canım amin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?