Yüreğim ağrıyor daha 1.5 senelik evliyim

ay bu metin ne kadar tanıdık benimki de evlenmeden önce hep benim arkamda duruyordu ama nedense şimdi oooo ben ailesini saymamış oldum neler sölemiş oldum ailesinden kıymetlisi kalmadı....erkek aslaa ama asla el kızının ardında durma hikayelerinde sadece oyunu oynuyor...çıkaları değişsin de bakalım neler yapar...benimki bana o kadar iyi davranırdı ailesinin karşısında gibi dururdu ama aslında gizliden yürütüyorlar cnm...

çıkardığım sonuç: kadınlar erkeklerden daha adam; daha cesur. sanki sizin aileniz yok. sanki siz aynı yollardan geçmiyorsunuz. Allah aşkına evliliğe hakkını veremeyecek kız da erkek de evlenmesin! birbirlerine yazık ediyorlar çocuklarına yazık ediyorlar, evlilik bu çocuk oyuncağı değil. annenin babanın ağzına bakmak ne ya! kaç yaşına gelmişsin iraden mi yok senin! çok sinirleniyorum böyle erkeklere. çevremde de birkaç kişi daha böyle tutamadım kendimi

kızlar çooooooooooook sıkıldım artık 5 aydır mahkeme günümü bekliyorum ama hala gelmedi ya bu durumda bi tuhaflık var mı sizce niye bu kadar uzun sürdü daha 1. mahkeme bile olmadı

Böyle karaktersiz bi adamdan kurtulacağınız için şükür edin.
Herşey köprüüyü geçene kadarmıy mış?

Böyle karaktersiz bi adamdan kurtulacağınız için şükür edin.
Herşey köprüüyü geçene kadarmıy mış?

evet canım hemde çok şükrediyorum, dört gözle mahkeme günümü bekliyorum artık boşansakta rahatlasam.onun soyismini kullanıyorum şuan o kadar tiksinç geliyor ki

kızlar çooooooooooook sıkıldım artık 5 aydır mahkeme günümü bekliyorum ama hala gelmedi ya bu durumda bi tuhaflık var mı sizce niye bu kadar uzun sürdü daha 1. mahkeme bile olmadı

çocuk var mıydı..eşin kabul etti mi boşanmayı ...araları okuyamadım fazla.. çocuk olunca hemen boşamıyorlar.. ama şöyle birşey var paran varsa herşey çok hızlı gidiyor. bugün boşanmak istiyorum de yarın tek celsede boşatıyorlar.. ünlülere bakın en azından.. onlar öyle değil mi.. sizin ilk duruşma bile olmamış..

zararın neresinden dönersen kardır bu hayatta ben tam 5 yıl çektım elimde de boşandıktan sonra bir avuç pişmanlık kaldı ...

hayır çok şükür yok çocuğumuz.eşim mi zaten o istedi boşanmayı beni oyuna getirdi ve sonra da anlaşmalı boşanmak istedi sırf bana tazminant nafaka ödememek için.maalesef param yok

daha önce neden boşanmadım 5 yıl beklediğimin pişmanlığı

bende ise niye evlendim 8 sene birlikteliğimz vardı bir gün tak etti canıma ayrıldım tam 1 sene sürdü ve sonra değiştim dedi ve öyle gözüküyırdu ama meğerse oyunmuş.bende de işte niye inandım pişmanlığı var.ama neyseki zararın neresinden dönülürse kardır sen kurtuldun inşallah bende kurtulcam:)

kendimi çok yalnız hissediyorum artık,sevilmek istiyorum koşulsuz,beğenildiğimi,istenildiğimi hissetmek.daha dur yeni boşanıyorsun bu ne hız diye bilirsiniz ama ben evlendiğim gün baladığım yalnızlığıa hiç bir gün beğinildiğimi,istenildiğimi hissetmedim,kadınlığımı unuttum daha doğrsu kadın olmanın güzel bişey olduğunu görmedim..

Cok uzuldum yasadiklarina canim benim..en guzel zamanlarin kotu gecmis ama insallah bundan sonrasi iyi olur o ve aileside kendi pisliklerinde bogulsunlar..gunahina girmisler yazik Allah yardimcin olsun canim...

Cok uzuldum yasadiklarina canim benim..en guzel zamanlarin kotu gecmis ama insallah bundan sonrasi iyi olur o ve aileside kendi pisliklerinde bogulsunlar..gunahina girmisler yazik Allah yardimcin olsun canim...

evet canım ama karşı hiç bir güvenim kalmadı,korkularım başladı.sağol canım amin inşallah.

Bence yeni evlenenleri değilde, bekarları kıskanmalısın, cünkü kimsenin hayatı öyle tozpembe değil cnm. Senin durumuna gelince Allah yardımcın olsun, eger kendi ayaklarının üzerinde durabiliyosan hiç durma boşan, eğer hayırsa cevabın ailen durumu anlat ve desteklerini al ve yine boşan, eğer ikiside hayırsa bir an önce iş bul hayata tutunmaya calıs sonrası zaten gelir... Ama boşan bunun gibilere erkek demeye bin şahit! Gecmiş olsun cnm.

canım boşanma dilekçesi 5 ay önce verdim ve şu an sabırsızlıkla mahkeme gününü bekliyorum.

evet canım ama karşı hiç bir güvenim kalmadı,korkularım başladı.sağol canım amin inşallah.

Hayir boyle dusunme ne demek korku kaygi..gerekirse kisa bi sure psikolojik destek al bak ne guzel ailen yaninda caresiz degilsin cok sukur..yeni bi sayfa ac ,o pislige cok sey derdim de ahhhhh diyemiyo insan...farzet ki kabus gordun bitti ya da imtihandi gectin sen elinden geleni yaptin ama okuz anlamadi ..unut hepsini yolun acik olsun insallah...

Beni istemeyen adamla 5 dakika dahi olsa yanımda durmazdım
doğruca avukata gider akıl alırdım, adam istemiyorsa zorla evli kalmakta saçma , bu adamla olmamış boşar yeni aşklara yelken açardım ona kadımn çoksa banada erkek çok derdim aslada bunun için üzülmezdim , insanın gururu ,kişiliğini muhafıza etmesi gerek bunu asla tahibe uğratma ,aileside kalitesizmiş bence kurtulacağına sevin ve artık onların işkencelerine boyun eğme dik dur

anlasmalı bosanmak zorunda degılsın !!!
senı sındırmesıne ızın verme , sana hakaret ederken sesını kaydet mahkemeye sun , donuna kadar al kendını ne sanıyor bu ınsanlar kımsenın senı uzmesıne ızın verme !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…