Yüreğim ağrıyor daha 1.5 senelik evliyim

cnm eger anlaşmalı boşanırsan onun ve ailesinin ekmeğine yag sürmüş olucaksın ve olan sana olacak ...ona hiç bişi olmaz annesi kendine göre bi kız bulup tekrar evlendirecek işte onlara bu zevki yasatma sürünsünler bırak ....

25 yaşındayım ailem destek çıkıyor sen ne zaman istersen o zaman boşan ama kendine zarar verditmeden ve bu sefer boşanmadan vazgeçmek yok ona göre kesin kararını diyorlar.

Ne güzel canım ya ailen destek çıkıyor yaşın genç adam seni kolundan tutup sokağamı atsın en son ailesinin dolduruşuyla onu yapacak inat edersen.Ama yinede sen bilirsin bu benim kendi görüşüm hakkında hayırlısı olsun canım benim ama lütfen üzülme hasta olursun

Birde kafam şuna takıldı geçen gün hadi gel yemeye dedim hayır istemiyorum dedi ne istiyorsun sen peki dedim ölmek istiyorum dedi aileme anladığımız kadarıyla bunun ailesi bunu çok sıkıştırıyor gelip bana patlıyor ama boşanmaya gelincede yemiyor anca ben yaparsam yapar diye düşündük bilmem yanlış mı

Öyle birşey yapacağını zannetmiyorum beni evden koyduğunda ben gelir alırım kızımı dedi eşim eğer onlar eve gelirse polisi çağırırım dedi babamda bunu üzerine kendisi polise gitti ve nöbetçi komser telefonla beni karakola getirmesini söylediler. O sırada babasında emirleri alıyordu. Yani anlıyacağınız o durumda yine polise gideriz ve hayatı itibarı gider diye yapamazlar.

Evet galiba birazcıkta ondan inat eiyorum. Biz evliyken bile par yedirmiş 30bin kadar tabi para onlara tatlı geldiği için. Boşandırmaya çalışıyorlar

ya ben anlamıyorum bu erkekleri evlenene kadar aslan evlendikten sonra kedi oluyorlar bi anneci oluyor ne bu ya

canım aklıma şu geldi
eşinina ailesi hep seni kötülüyor adamı bunaltıyor
sen eşine iyi davran inatlaşma
yemek,ütü , temizlik bulaşık neyse hepsini tam yap güleryüzle karşıla o konuşmasada konuş huzur ver
boşanıcam derse sen bilirsin sen git davayı aç ben bu evden çıkmıyorum ben seni seviyorum de
aslında eşinin ailesi eşini sıkıştırarak sana daha çok yönlendiriyorlar eşini
akıllı ol dediklerimi bir dene
senin damarına bassada en ağır şeyleri söylesede cevap verme
güleryüzlü ol
birde böyle dene
bak kavga dövüş artık neyse hepsini denedin
işin sırrı huzurda
eninde sonunda eşinin aklı başına gelir
sabır
kavga yok kavga ortamı yaratcak sözler yok sukut altındır sabret birazda canım
Allah (c.c.) yardımcın olsun hakkında hayırlısı olsun
bol bol dua et Allah'a sığın
yinede evliliğiniz biterse sen elinden geleni fazlasıyla yapmış olursun

boşanma niyeti olan adam ortalığı yıkacağına gider açar davasını..
aklı sıra seni korkutuyo..
yeme bunları...
madem istemiyo seni defolsun gitsin...
hepsi aynı bunların kuş kadar beyinleri var iki kişi konuşunca hemen yıkanıyo akılları..

benımkı de 2 arada kalıp ıntıhar noktasına gelmıstı...sonuc; cekısmelı bosanıyoruz....INAN 1 EVLILIKTE BOSANMA LAFI BU KDR SIK EDILIYORSA ER GEC BOSANILIR....GORUNEN O KI; SEN DE UZATMALARI OYNUYORSUN...

Son düzenleme:

erkek mılletının cogu hakıkaten karakter zaafıyetı ıcınde...

Ne edepsiz çirkefmiş bu adam ya
hem seni istemiyor, hem evden gitmiyor, hem boşamıyor.
Ne istiyor ki?
İstemiyorsan çıkar gidersin bitmiştir iş.
Ona akıl verenler var sanırım...

Canım benim. Böyle şeyler yaşamış olmana üzülmekle beraber takdir ettim seni. Allah yar ve yardımcın olsun.

aynı şeyleri ben düşünüyorum şimdi.. gölge etmesinler bundan sonra başka ihsan istemez...

tabiki denesin ama ben hepsini denedim bişey farketme eşimin ailesi eşime karşı çok baskındı sonunda ya o ya biz dediler ve oda ailesini seçti boşanma konusunda aynen senin dediğin gibi yapmıştım ben boşanmıyacam seni seviyorum niye boşanayım ki dedim onun bana cevabı tamam o zaman sen boşanmak isteyene kadar bende sana zulmederim dedi ve dediği gibi yaptı ve bende mecburen boşanmayı kabul ettim yani anlatmak istediğim erkeğini karısını ne kadar çok sevdiği ve değer vermesine bağlı ama ve eşini ailesi olarak görmesine bağlı.

hepsini denedim bişey farketme eşimin ailesi eşime karşı çok baskındı sonunda ya o ya biz dediler ve oda ailesini seçti boşanma konusunda aynen senin dediğin gibi yapmıştım ben boşanmıyacam seni seviyorum niye boşanayım ki dedim onun bana cevabı tamam o zaman sen boşanmak isteyene kadar bende sana zulmederim dedi ve dediği gibi yaptı ve bende mecburen boşanmayı kabul ettim yani anlatmak istediğim erkeğini karısını ne kadar çok sevdiği ve değer vermesine bağlı ama ve eşini ailesi olarak görmesine bağlı.az kaldı mahkeme şimdi daha rahatım anlıyacağınız kabullendim artık

allah sabır versin. kanımca bu adamdan size artık hayır gelmez. davayı siz açmayacak dahi olsanız, mağdur olmamak için bir avukatla görüşüp danışmayı ihmal etmeyin adımlarınızı ona göre atın.

ver eline .........nameyi bas tekmeyi gitsin süt kuzusu .

yok ben açtım onlar anlaşmalı istiyor anlaşmalı boşanmazsak anasını sikerlermiş (afedersiniz) aynen bana böyle dedi bende açtım davayı
benim takılarla araba alınmıştı onusa annesinin üzerene yaptırmış 1 kere olsun bana sürdürtmemiştir o arabayı neyse ki dava açıldımı 1 senede alınan mal satılamazmış ortak mal.yok artık umurumda değil ben onlardan kurtuldum diye hergün şükrediyorum yoksa 1.5 sene kafayı yemiştim yemeden içmeden kesilmiştim yaşamal için yemek yiyordum sadece o kadar.

birşeyi merak ettim evlenmeden önce flört döneminiz oldu mu? ailesinin o zamanki davranışı nasıldı

8 senelik flörtlüğümüz var ailesi o zamanda karşıydı hatta babası evlatlıkten red ederim seni demişti onun umrunda bile olmamıştı hatta istemede bile baba ben istiyorum sen istemiyorsun ki onu demiş eniştem duymuş.yani anlıyacağınız o zamanlar beni istemeselerde o onlara karşı duruyordu ama evlendikten sonra işler değişti neden böyle yapıyorsun dediğimde de önceden seninle evlenebilmek için tabikide senin gönlünü yapçaktım şimdi evlendik senin için artık uğraşmam gerek yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…