Bende inat yaptım bunlar beni daha 4. Ayımızda eşime beni kovdurttular 2 ay boşanmayı ben açayım diye uğraştıklar ben açmadım davayı sonra eşim hatamı ben anladım dedi babam inanma kızım desede dinlemedim barıştığımızda eşime ailene söyleme dedim 3 gün saklaya bildi 3. Söylediler ve anne baba kardeş beni evden kovmaya geldiler ama eşim buna böyle görmedi. O gün babası görürsün oğlum 2 aya kalmaz boşanır senden dedi bende bir ömür boyu boşanmıyacam dedim görürüz dedi bunlar benle baya uğraştı sonunda annesi hastalandı amelliyat falan oldu o sırada benle çok fazla uğraşmadılar uğraştıklarda hata üstüne hata yaptılar azda olsa eşim bunu farkına vardı ama şimdi yine sanki farkına vardığı şeyler yalan oldu yine başladı. Bende şimdi eğer boşalırsam adamın dediğini doğrulamış olcam ama kalırsam ve o düzelmemeye devam ederse kafayı yiyecem.
25 yaşındayım ailem destek çıkıyor sen ne zaman istersen o zaman boşan ama kendine zarar verditmeden ve bu sefer boşanmadan vazgeçmek yok ona göre kesin kararını diyorlar.
Ne güzel canım ya ailen destek çıkıyor yaşın genç adam seni kolundan tutup sokağamı atsın en son ailesinin dolduruşuyla onu yapacak inat edersen.Ama yinede sen bilirsin bu benim kendi görüşüm hakkında hayırlısı olsun canım benim ama lütfen üzülme hasta olursun
cnm eger anlaşmalı boşanırsan onun ve ailesinin ekmeğine yag sürmüş olucaksın ve olan sana olacak ...ona hiç bişi olmaz annesi kendine göre bi kız bulup tekrar evlendirecek işte onlara bu zevki yasatma sürünsünler bırak ....
birde kafam şuna takıldı geçen gün hadi gel yemeye dedim hayır istemiyorum dedi ne istiyorsun sen peki dedim ölmek istiyorum dedi aileme anladığımız kadarıyla bunun ailesi bunu çok sıkıştırıyor gelip bana patlıyor ama boşanmaya gelincede yemiyor anca ben yaparsam yapar diye düşündük bilmem yanlış mı
boşanma niyeti olan adam ortalığı yıkacağına gider açar davasını..
Aklı sıra seni korkutuyo..
Yeme bunları...
Madem istemiyo seni defolsun gitsin...
Hepsi aynı bunların kuş kadar beyinleri var iki kişi konuşunca hemen yıkanıyo akılları..
Canım aynı sorunları bende yaşıyorum ve boşanmaya karar verdim o nedenle üzülme ve kendini toparla kararını ver..Hayat çok kısa inan bizi üzmelerine neden izin veiryoruz?Ben senden daha kötü durumdayım inan ailem destekçi değil evin eşyaları kartlarımla alındı 8 bin borç var..Ama yinede burdaki arkadaşların desteği ile boşanmaya karar verdim çalışıp ödeyeceğim borcu yeterki anası kendisi çıksın hayatımdan sinir hastası oldum anası aradığında gördiğimde elim ayağım titriyor atık kaldıramıyorum çok çektirdiler bana 15 ayda
Canım aynı sorunları bende yaşıyorum ve boşanmaya karar verdim o nedenle üzülme ve kendini toparla kararını ver..Hayat çok kısa inan bizi üzmelerine neden izin veiryoruz?Ben senden daha kötü durumdayım inan ailem destekçi değil evin eşyaları kartlarımla alındı 8 bin borç var..Ama yinede burdaki arkadaşların desteği ile boşanmaya karar verdim çalışıp ödeyeceğim borcu yeterki anası kendisi çıksın hayatımdan sinir hastası oldum anası aradığında gördiğimde elim ayağım titriyor atık kaldıramıyorum çok çektirdiler bana 15 ayda
tabiki denesin ama ben hepsini denedim bişey farketme eşimin ailesi eşime karşı çok baskındı sonunda ya o ya biz dediler ve oda ailesini seçti boşanma konusunda aynen senin dediğin gibi yapmıştım ben boşanmıyacam seni seviyorum niye boşanayım ki dedim onun bana cevabı tamam o zaman sen boşanmak isteyene kadar bende sana zulmederim dedi ve dediği gibi yaptı ve bende mecburen boşanmayı kabul ettim yani anlatmak istediğim erkeğini karısını ne kadar çok sevdiği ve değer vermesine bağlı ama ve eşini ailesi olarak görmesine bağlı.canım aklıma şu geldi
eşinina ailesi hep seni kötülüyor adamı bunaltıyor
sen eşine iyi davran inatlaşma
yemek,ütü , temizlik bulaşık neyse hepsini tam yap güleryüzle karşıla o konuşmasada konuş huzur ver
boşanıcam derse sen bilirsin sen git davayı aç ben bu evden çıkmıyorum ben seni seviyorum de
aslında eşinin ailesi eşini sıkıştırarak sana daha çok yönlendiriyorlar eşini
akıllı ol dediklerimi bir dene
senin damarına bassada en ağır şeyleri söylesede cevap verme
güleryüzlü ol
birde böyle dene
bak kavga dövüş artık neyse hepsini denedin
işin sırrı huzurda
eninde sonunda eşinin aklı başına gelir
sabır
kavga yok kavga ortamı yaratcak sözler yok sukut altındır sabret birazda canım
Allah (c.c.) yardımcın olsun hakkında hayırlısı olsun
bol bol dua et Allah'a sığın
yinede evliliğiniz biterse sen elinden geleni fazlasıyla yapmış olursun
Evlendiğim günden beri eşimin ailesinde sorunlarım var onlar beni istemiyor zaten evlenmemizi bile istememişlerdi buna rahmen herşey sineye çekip onlara gittim ama onlar ne yaptı beni aileme göndermediler ve arkamdan hep oyun oynayıp beni kocama kötülediler bizimki ana kuzu olduğu için hep onlara inandı bende artık onlara gitmeyi bıraktım zaten o evlendiğimiz günden beri benim aileme gelmedi. Eşim kendi ailesine nezaman gitse döndüğünde evde kıyametler kopuyor yıkıyor kırıyor özellikle babamın aldığı evlenmeden önceki eşyalarımı telefonumu nefretler belalar yağdırıyor ve boşancaz senden diyor. 3 gün oldu benimle konuşmuyor senin yemeğine yemem diyor benim yaptığım hiç birşeyi yemiyor benimle beraber oturmuyor. Öbürlerin niyeti belli para zamanında çok yedirdi şimdide istiyorlar bizimkide onların herşeyine inanıyor.ne yapan ben yardım edin git boşan dedim bu sefer diyor hayır beraber anlaşarak boşancaz yoksa benim anamı .... Of neden bu erkekler ve erkek tarafı kötü ne istiyorlar biizden. Evlendiğim ilk günden beri hiç cicim ayı yaşamadım:..( şimdi yeni evlenenler o kadar çok kıskanıyorum ki
allah sabır versin. kanımca bu adamdan size artık hayır gelmez. davayı siz açmayacak dahi olsanız, mağdur olmamak için bir avukatla görüşüp danışmayı ihmal etmeyin adımlarınızı ona göre atın.
birşeyi merak ettim evlenmeden önce flört döneminiz oldu mu? ailesinin o zamanki davranışı nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?