yüreğim burkuldu anılarım yine kanattı:(((

Sözün bittigi yer ..
Ne diyecegimi bilemedim ..

Cok iyi oyuncuymus , ama senin icin en iyisi olmus evlenmis olsan aldatirdi beliki..
Ozaman daha zor olurdu hersey ..
Hayirlisi boyleymis demek..

Reactions: Amy
Bir kere byle bi sey yasadin diye hep yasayacaksin diye bir sey yok
Ah guzelim uzuldum yasadiklarina.
Eminim hep canin yanacak gordugunde onlari.
Ama hayat devam ediyor guzelim. Hayatina devam et.cok guclu ol.
Adalet nasil olacakki..ayrilsinlar ya da ayrilmasinlar sen devam etmelisin.
En azindan baslamadan bitmis.zararin neresinden donsen kardir
Hayat devam ediyor.mutlu ol.mutlu olacagindan eminim :)

Dangalak! Tek kelimeyle tam bir dangalak
Allah böyle insanları ıslah etsin,inşallah herşeyin en güzeli nasip olur sana

öyle derin yazmışsın ki.. geçmiş, gelecek ve şuanı yaşadım. sonunu hayal edemediğin, merakla okuduğun bi kitap olur ya elinde hah öyle okudum konunu..

Ne desem onu da bilemedim ki şimdi. canım benim ya.. Ben asıl o adama (!) üzüldüm, senin gibi bi kızı kaçırdığı için. layığını bulsun

Okurken çok üzüldüm
Fakat 2 yıl olduğu halde hala bu kadar etkileniyorsan belki de kendin de yazdığın gibi psikolojik destek almalısın.
En azından 1 seans dene, bakarsın iyi gelir, bakarsın kendini daha iyi hissedersin.

Bir de çok klasik ama şöyle bir laf var:
İnsan her zaman ilk aşkını son, son aşkını ilk aşkı zannedermiş.

Bir kez daha aşık olduğunda şu anda üzüldüğün şeylere ııııığğğğğğ deyip geçeceksin.
Önemli olan tekrar aşık olmayı seçmen gerektiği
Hayat seçimlerden ibaret, tekrar aşık olmayı ve mutlu olmayı seç

Çok üzüldüm. Belki de hak ettiğiniz esas mutluluğa kavuşmak için bunlar gelmiş başınıza. Olanları unutup yeni bir hayata başlayın, umarım bundan sonra mutlu olursunuz.

Allah seni ondan korumuş. Evet korumuş. Yazdıklarını okurken kendimden de birşeyler gördüm, duygulandım derinden etkilendim.. Ben de senin ettiğin gibi ahlar ettim sonra deymez be onun için dedim tevbe ettim bende. Sozlenmek üzre değildik belki ama, bana bekle deyip facede sevgilisiyle pozlarını gördüm ben.. Yanina kalmaz bundan emin ol. 5 ay kopek gibi süründü peşimde evet kopek gibi. Ondan şüphen olmasin. İnşallah bundan sonrası için coook mutlu olursun ...

O kadar üzüldüm ki. Umarım senin çektiğin acıların bedelini öder. Ve yine umarım sen çok mutlu olursun

çok düzgün birine benziyorsunuz yazım tarzınızdan öyle düşündüm.

inşallah hakettiğiniz biri çıkar karşınıza , değil onu hatırlamak, görünce tanımaz hale gelirsiniz mutluluktan

denyo, 4 senede söz zamanı gelince mi "ısınamamış"!!

Hayatta hiçbir şey kesin değil, her şey mümkün. Bunu öğrenmek için sınanıp duruyoruz hayatta. Yine de şanslısınız, sözden önce olmuş. Ya evliyken olsaydı. Aşık olmuş demek ki, inanın sizinle ilgili değildir. Güvenmeye devam edeceksiniz, ama ne zaman güvenmemek gerektiğini bileceksiniz bundan sonra. Rabbim sana da pırıl pırıl bir "aşk" yaşatsın.

Bekli sizin için en hayırlısı buydu belki evlenseydiniz çok mutsuz olacaktınız ben her işte bir hayır vardır klişesine çok inanırım. Sizinde mutluluğu yakalayacağınız günler çok uzak olmasa gerek.

Bi insan yasadigini yasatmadan olmez, her iste bir hayir vardir bence Allahin sevdigi kuluymussunuz evlenmeden once anladiniz nasil biri oldugunu umarim Rabbim sizi cok mutlu edicek herseyi unutturucak birisiyle karsilastirir kendinizi uzmeyin

Çok üzüldüm inan.. büyük yıkım olmuş gerçekten de..

Ama evlenip de ayrilsaydiniz bunun bin katı acı cekerdin o yüzden ..hayırlı değilmiş zaten seni icin..

Sonuç olarak sizi sevmediği halde evlenseydi daha kötü olurdu düşünsenize suratı asık sürekli söylenen mutlu olmadığını dile getiren birisiyle hayatı paylaştığınızı demek ki yeteri kadar sevmediğine kanaat getirdi, ya da o kişiyi sevdiğini anladı. Tabii ki çok iç acıtan bir şey ama artık geçmişi unutun onun hesaplarına bakıp durmayın eziyet etmeyin kendinize. Annesinin o sokak kızı, yatılı bakıcı ben onu almam lafları ayrıca çok çirkin birisi yatılı bakıcılık yapınca kötü mü oluyor? sokak kızı mı oluyor sonuçta gelin olarak almış işte kızın suçu yok o da sevmiş. Söz olmadan ayrılmışsınız zaten unutun ve ileriye bakın mutlaka daha mutlu olacağınız birisi çıkacak karşınıza herşeyi unutacaksınız.

Ne kadar sabırlıymışsın ben dayanamaz bir çirkeflik yapar, mutlaka bişiler bulup onun mutluluğunu bi tarafına yapıştırırdım

Ama değer mi değmez de öfke kontrolü işte.. Çok üzüldüm gerçekten ama bu yaptıkları elbette yanına kalmaz rabbim kulunun hakkını bırakmazzz. Şimdilik mutlu ama aldığı ahların hiç bi zaman yakasını bırakmıcak..
Beter olsun inş

zamanla duygular düşünceler beğeniler değişebiliyor ne yazıkki..
bir bakıyorsun ki bir zamanlar öldüğün sıradan birine dönüşüvermiş..
hayat hayal kırıklıklarıyla dolu.
geçmişe fazla takılmamak gerek,
elbet geçecektir.

Verilmiş sadakanız varmış..Kurtulduğunuza sevinin.. Ve ahınızın cıkacagınıda bilin.. Kapınıza elbet gelecek.. Eger guven problemını asamıyorsanız kı zor bı durum halıyle, Destek almanızda fayda var.. Allah gonlunuze gore versın ve karsınıza cok ıyı ınsanlar cıkarsın inşallah..

Canım bak, 4 yılınızın, sana verdiği umutların, terk etmenin senin üzerinde yapacağı yıkımın hiç hesabını yapmadan, tek kalemde seni silan insan, sadece kendini seven adamdır. Şimdi zor bunu görmek ama inan son anda bu uçurumdan döndüğüne sevinmelisin. Evlenseniz de öyle ya da böyle mutlaka bir şekilde üzerdi seni. Görürsün 3-5 ay hevesini alsın o kızdan, bu sefer sen aklına geliceksin yine. Hatıralar senin için varsa onun için de var. Acaba seninle nasıl olurdu diye kurmaya başlayacak. Sen önüne bak sadece. Daha çok gençsin, böyle karaktersiz bir adamı koca diye koluna takmadığın için şükretmelisin.

şerefsiz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…