yüreğim burkuldu anılarım yine kanattı:(((

evet bu yorumu şimdiki karısına da yazarsınız inşaallah.4 yıllık evliydik başka birini buldu çekip gidiyorum diye bir mesajla beni bıraktı şeklinde bir konu açılması mümkün.ne yapalım canım aşık olmuş meret

Kötü bir anı olmuş
Diyorsunki mutlulukları yüzlerindn okunuyor sende orda otur ağla
Kendine gel eminim zordur ama niye merak edip hala bakıyorsun ki seni kagıt mendil gibi atmış sen hala ağlıyorsun mutluluğu ara bırak ağlamayı
Gelinlik mi en güzelini yine giyersin onemli olan seni ağlatmayacak biri nasip etsin Rabbim

Ben böyle insanların aşık olmayı,mutluluğu hak etmediğini düşünüyorum.Bulutların üstünde uçmak için kötü olmak lazım bu devirde.İlahi adalet falan işlemiyor böyle kimselere.Bizzat gördüğümden inanmıyorum artık.

o adamdan kurtulduguna şükür et bence.. demekki senle beraberken o okizlada beraberdi. .yani seni aldattı. .emin ol seni aldatan o kizida aldatacaktir. ..öyle bi adamdan zaten Hayır gelmez. ..çok şükür kurtulmussun... artık sende geleceğine bakmalisin. .Insan neler yaşıyor bu dünyada. .herşey geçip gidiyor zaman hersey in ilacı....benim de eski sevgilim evli bide çocuğu var...Allah herkesi yuvasında mutlu etsin ama asla hakkımı helal etmicem. ..benimde sizin hikayenize benzer hikaye m var...artık evliyim hersey geride kaldı. ..şükürler olsun ki o adamla evlenmemisim esimden çok memnunum bin şükür. ..

kıyamam ya cok üzüldüm canım benim bosver sana layık degilmiş daha iyileri cıkar karsına

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.beni tanımadığınız halde bu kadar samimi içten objektif yorumlarınızla destek olduğunuz için. İnanın cok rahatladım dun gece kendimi çok yalnız çaresiz hissettim ama sayenizde ve bugün ogrencilerimin yaptığı ufacik bi sürpriz sonrası cok iyiyim şükürler olsun. 2 yıldır neden söz e bi hafta kala bıraktı o güne kadar gözlerimin içini okuyan adam nası bu duruma geldi sorusunun çukurunda debelendiğimi çıkmak icin değilde batmak icin uğraştığımı farkettirdiniz.Hepinizden Allah razı olsun...

Canim kardesim, ben de yariyolda birakildim.

Benim olaylarin ustunden 4 ay gecti ama bana olanlar dunmus gibi geliyor. 4 ay insan hayatinda uzun bir sure, bana kalsa ben kafamdaki kaosla 10 yil daha yasarim ama artik bu meseleyi unutmaya karar verdim, cunku olan bize oluyor. Beriki herifler hayatlarini yasiyorken biz niye umutsuz, mutsuz olalim, bize yazik degil mi? Kaldi ki senin olayin ustunden 2 yil gecmis, artik bu herifin fotolarina bakmamalisin, salla gce, unut bu herifi.

Daha cok sevecegin biri oldugunda mutlaka zaten bu herifi de , bu aci olaylari da unutacaksin. Guvenememni anliyorum, cunku ben de kimseye guvenemiyorum, aynen senin gibi ama inan bana herkes boyle serefsiz degil. Bir gun karsina kisiligiyle, adamligiyla ornek olan, kisiligi parmakla gosterilen biri cikacak bence. Sen de adamligin, erkekligin ne oldugunu o zaman anlayacaksin.

Insallah en kisa zamanda mutlulugu b ulursun.

4,5 yıllık erkek arkadaşım vardı, maddi manevi emek verdiğimizi sandığım bir ilişkimiz. Evlendiğimizde yaşayacağımız eve kadar herşey belliydi sadece askere gidecek ve gelince de nişan hemen ardından da düğün olacaktı vs. 4 yılımızı üni de birlikte geçirdik. sonra ayrı şehirlerdeydik. O kadar çok güveniyordum ki ona gözümle görsem inanmazdım o derece. Bir gün bana bir e-mail attı ve hiçbir sebep yokken ayılmak istediğiniz söyledi. Bir gece öncesi evimizi, evliliğimizi konuşuyorduk. Bana tek bir neden söyle dedim olmuyor vs. dedi sadece başkasına mı aşık oldun ne oldu dürüst ol bana sadece bir tek neden söyle dedim kesinlikle başkası yok askerliği kafama takıyorum ailemle aram bozuk vs. dedi askere bulunduğum şehre geldi sonra ben bir gece rüya gördüm ve rüyamdaki şeyleri yaptığımda aldatıldığımı anladım çok canım yandı günlerce ağladım nasıl yapar ben kime güvenicem başka kimseyi sevemem dedim. Aradan 15 ay falan geçti ben kendime ne yapıyorum dedim depresyondaydım ama uyuşmak uyutulmak istemiyorum kendim buna çözümü bulucam dedim spora başladım diyete başladım işe başladım aslında yapmak istediğim kendim için birşeyler yapmaktı sadece kendim için. Sonra işyerinde eşimi gördüm o an hissettiklerimi anlatmam tarifsiz sonrasında bir arkadaş toplantısında tesadüfen (çünkü iş arkadaşlarımın değil liseden arkadaşlarımla olan bir toplantıda) tanıştık. Sevginin, aşkın, güvenin, sadakatin ne olduğunu eşimle anladım. Bunları anlatma sebebim yalnız değilsin bu yaşadıklarını yaşayan çok kişi var. Onun karakteri öyleymiş ve sen Allah'ın sevgili kuluymuşsun gerçek yüzünü görmüşsün. Bunu böyle kabul et ve ilk olarak artık o kişiyle ilgili tüm iletişim kanallarını kes. Duyma, görme, araştırma. Uzaktan akraba olabilir. Bana ne de geç gerçekten bir süre sonra duymayacaksın. Her şey geçecek sen de insansın ama sadakatsiz değilsin senin gibi benim gibi de insanlar var bunu bil yani sadakate değer veren karşısındakini aldatmayacak insan var. ve Allah'a dua et karşına vicdan sahibi, merhametli daha doğrusu içinde Allah korkusu olan birini çıkarsın...

2 yıllık ilişki sonrası birgün ciddi bir konusma yapmıştı.. ''biz asla ayrılmayacağız, ölene kadar seninleyim'' dedikten 1 gün sonra beni terk eden bir öküz de bana denk gelmişti yıllar önce... gerçekten ne zaman ne olacağı belli olmuyor..

Evet çok haklısınız bende başıma gelmeden önce bilmiyordum sanki ilk ve tek ben yaşıyormuşum gibiydi.ama geçti çok şükür sadece anıların yoklaması acıttı.Allah karşımıza hayırlı , değer bilen insanlarla karşılaştırsın.insallah mutlulugumuzun bulduğumuz huzurun heyecanını paylaşırız..Hepinize Teşekkürler

İnsana yakışır şekilde ayrılmayı başaracak kadar karakteri ve yüreği yokmuş... Ona yakışan buymuş demek ki. Ne kadar zor günler geçirdiğinizi tahmin edebiliyorum. Belki de artık sevginiz bitti ama yaşanılanların acısı onun şuan ki durumunu araştırmanıza neden oluyor. Onun da mutsuz olduğunu görmek istiyorsunuz belki de...Başkasını mutsuz ederek mutlu olabileceğini sansın, sıra ona da gelir merak etmeyin.

Canım çok üzüldüm senin için. Ama o adam senin ahını aldı inan...Senin yüreğine batan cam kırıkları gibi acının ne olduğunu anlayabiliyorum..İnşallah bu acılarını sana unutturacak seni çok sevecek,senin de onu çok seveceğin hayırlı,vicdanlı çok iyi insanla karşılaşırsın dilerim.
Allahın bir bildiği var ki olmamış bu iş..şuan acı çekiyorsun belki de ama inan bunda da senin için hayır vardır eminim...
çok çok mutlu ol inşallah bundan sonra...
gözlerin hep mutluluktan ağlasın...

canımm ço üzüldüm...ama unutma eden bulur.Allah sana bu üzüntüyü yaşatanı mutlı etmez emin ol....

sana bşey anlatayım..
bir tanıdığım aile hep kavga eder sıkıntı çeker iki yakası bir araya gelmezdi kadın bilmez ama adam onu aldatırdı.kadın psikolojik bir sürü ilaç kullanıyodu.son kullanma tarihlerine bakma,pank atak,temizlik hastalığı hepsi vardı..diyodum bunlarında çektiği ne böyle.kadın anlatırdı gece askeriyeden kaçar beni görmeye gelirdi falan..çok ceza aldı falan diye...sonra öğrendimki adam nişanlıyken bu kadınla görüşmeye başlamış ve aynı sana yapılan gibi adam bir izninde memleketine gitmiş ben ısınamıyorum sana deyip yüzüğü atmış..kız adamın yüzüne beddua etmiş hiç mutlu olmayın diye.ahı da yerde kalmamış anlayacağın...inan bunları duyunca her yaşadıklarında ah var demekki dedim..
senin yaşadığın üzüntüde yerde kalmaz..sen içini ferah tut her erkek aynı değil..şükret ki böyle bir adamla evlenip çoluk çocuğunlayken aynı şeyi yaşabilirdin şimdi yol yakınken bitmiş şükret buna.

gerçek yüzünü gösterdiğini sevindim kimsenin günahına girmek istemem ama bence o kızla cinsel ilişkiye girdi ki bırakamadı diye düşünüyorum demek ki ilerde seni mutlu edemeyecek di ki ALLAHIM MANİ KILDI SENİ ÜZÜLME TATLIM ALLAHIM YANINDA BUNU ASLA UNUTMA NE YAPARSAK YAPALIM ALLAHIM BİZİ YALNIZ BIRAKMAZ....

aslında öyle bişey sezdim ama asla sormadım. son bulusmamizda bana sarıldı kokladı ve şunu demişti hayatımın hatasını yaptım bilirsen ya beni terkedersin ya bana üzülürsün ama ömür boyu unutmazssin o yüzden sorma.ikimizin hayatını etkileyecek bi hata Üzgünüm dedi.israr etmeme ragmen söylemedi.bilmiyorum artık bununda bi önemi yok.hayirlisi buymuş

bu yaşanmış hikâye de bana güç verdi Sağol. evet bende bunun gibi hayatlara şahit oluyorum diyorum ki galiba sorun bendeki mutsuzluk bana yakıştı.Herseyin hayırlısı kırık buruk hayat devam ediyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…