- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
ama benden büyük saygısızlık etmek istemiyorumKlimayı bozun.. Kuzenlere de açıkça söyleyin.. Yediğin yemeğin tabağını kaldır. Sen evi süpür, sen sil. Sen balkonları yıka.. Gibi küçük görevler verebilirsiniz.
Ama klimayı açmayın çok geliyor derseniz, olmaz.. En iyisi bozun..
valla tatil bölgesindeyiz beleş internette var sınırsız sen de gelhangi şehirdesiniz? bu kadar beleşe yaşanıyorsa gelince sizde kalmak isterim
ama benden büyük saygısızlık etmek istemiyorum
öyle diyemeyiz onu diğer kuzenlerim söylemiş zaten
aynen hele biz annem nasıl yetiştirmişse aç bile olsak teyzem de olsa açız demeyiz yani bize çok garip geliyor bu davranışlarıama sen çalışıp geliyorsun sonuçta. onun sana saygısızlık etmemesi lazım. ayrıca misafir. biz bi yere gitsek arkamızı toplarız öyle gördük öyle öğrendik. kuzenimiz bile olsa
Neden saygısızlık olsun. 1 ay kalıyorlarmış. Ayrıca evlerinde olsalar, evlerinde de aynı işi yapacaklar.. Misafirlik 3 gün olur. Kuzenlerin misafirlikten çıkmışlar.. Olmaz yani. madem iş yapmak istemiyorlar, otele gidecekler. Kimse onların hizmetçisi değil..ama benden büyük saygısızlık etmek istemiyorum
ay valla biz hiç isteyemiyoruz ben istesem annem babam kızıyor ayıp olur diye :)Hayır demeyi öğrenin. Olmaz ki öyle her sene her sene, otel mi sizin ev?
Bir olur iki olur, ne bu böyle daimi üyelik yaptırmışlar size sanki.
Bu sene müsait değiliz canım kusura bakma, kabul edemeyeceğiz diyeceksiniz. Bahaneye falan gerek yok, ev sizin eviniz.
Geçen anneme sinir oldum bir konuda. Komşu tencereyi almış, 2 gün oldu getirmemiş biz de yemek pişireceğiz. Gidip kendi tenceresini isteyemiyor. Dedim hayırdır? Ulan mal benim malım, kendi malımı istemeye mi korkacağım? Bir yemek 2 günde pişmiyor, ya sen gidip iste ya ben gidip isterim seç birini.
Ben pek paylaşımcı değilim, ondan sert olabilirim fakat örnekler aynı. Kendi evinizde misafir konumuna düşmenize hiç gerek yok.
kız kardeşim abla bunlar bizi kullanıyor diyor sanırım öylezaten kimse istemezken sen on ları eve kabul ederek yeterince saygı göstermişsin.
kendi evinde kalmayıp da sizde kalmak istiyorsa da bu onun sizi ne kadar hizmetçi olarak gördüğünü gösterir.
içinde eşyaları yok ama bir alışverişte 2 bin , 3 bin harcarlar akrabalarımız da kızıyor o kadar harcama yapacaklarına evlerini döşeyip orda kalsınlar diyeKendi evleri varmış zaten kabul etmeyin orada kalsınlar.
Misafir misafirliğini bilmezse sizin yaptığınız ayıp olmaz bu durumda.
bize bağlı bir sontaj var babamın kardeşleri de kullanıyor ve sürekli açıyorlar biz açmadığımız halde yağmurlu havada bile açıyorlar ve elektrik parası ödemiyorlar sanırım ondan da çok geldiklima zaten gerekli demek ki eviniz sıcakmış
tabağını kaldırmazsa siz de kaldırmayın
yani birazda dağınık yaşayın kimse ölmez
yatağını toplamazsa akşam da o yatakta o yatacak
boş verin
akşam gezmek istemiyorsanız gezmeyin
bir de zaten onlar yokken klima çalışmış 330 Tl gelmiş demek ki klima ya gerçekten bozuk ya da eski çok yakıyor
o işe çare düşünün
eniştem bizim diğer evimize kadın atıp babamla birlikte teyzem ve annemi aldatmış yani bu yurt dışındaki teyzemin kocası kadınları o bulmuş o yüzden o adamın olduğu yere gidememben sizde onlara kalmaya gidin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?