- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.156
- 298
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
:) Valla ben hiç dayanamam. Benim olan benimdir, gerisi de hiç mühim değildir.ay valla biz hiç isteyemiyoruz ben istesem annem babam kızıyor ayıp olur diye :)
öyle çoook eşyamız başkasındadır şuan geri isteyemediğimiz için
kabul ettiniz mi bu sefer?kız kardeşim abla bunlar bizi kullanıyor diyor sanırım öyle
içinde eşyaları yok ama bir alışverişte 2 bin , 3 bin harcarlar akrabalarımız da kızıyor o kadar harcama yapacaklarına evlerini döşeyip orda kalsınlar diye
Çok haklısınız sizi tebrik ederim,:) Valla ben hiç dayanamam. Benim olan benimdir, gerisi de hiç mühim değildir.
Kendinizi kollayın biraz ya ne bu ezilme hali hep?
Ayıpmış, olsun ayıp da. Senelerdir ayıp ayıp diye diye, dıdısının dıdısını ağırlattı babaannem bize. Ne oldu sanki?
Hem 1 ay yatılı kalacaklar, hem ellerini hiçbir şeye sürmeyecekler he mi? Oldu güzelim başka? Orası sizin eviniz ve sizin kurallarınız işler. Onlarınki değil, istedikleri gibi yaşamak istiyorlarsa evlerinde otursunlar.
kabul ettik bizdeler şuan anahtarı bırakmıştım :/kabul ettiniz mi bu sefer?
iş yoğunluğumuz var bidahaki sefere misafir ediyim sizi de.
eşşek değilse anlar herhalde
evet öyle ara sıra yemek beğenmeyip dışarıdan ısmarlıyorlar aslında :))Misafirsin ama bir ayliksin, bir masrafin ucundan tutmak lazim. Yani alisverise gelince harca bari aylik elektrik faturasini biz ödeyelim deseler zaten evde onlar kullaniyor. Aman ya düsüncesiz insanlara laf anlatmak da zor. Ayip terbiye nedir ögrenmemisler belli. Esim misafir olmak dahi istemez bir gece dahi otelda kaliriz.
Bir ay kalip ekmek elden su gölden iyiymis valla. Ne diyeyim biz böyle rahat olamadik. Bir bardak cay istemeye bile cekinirim. Ha ben de almanyada yasiyorum evlendikten sonra geldim. Aramizda fark var gercekten. Ben bu catisma yüzünden ne kimseyi anlayabiliyorum ne de ortama girebiliyorum. Bu rahatlik bende yok.
evet aslında geçen morelim bir şeye bozuktu farkında olmadan biraz soğuk yazmışım onların gelmeye yakın ya hemen dedi neyin var senin benimle neden böyle soğuk davranıyorsun iyi misin sen noluyoruz tarzında konuştu bir de iş versem etmedğini bırakmazTers davran bence soguk davran
Her istedikleri olmasin
Is ver mesela bulasiklari halleder misin ben de su isi yapicam filan de
Markete yolla vs
3binlik aliaveris icin harcama yapan evine bi koltuk tvde alir
Sizi hizmetci goruyolar bence
Boyle insanlara hic tahammul edemem
Butun herkes reddediyosa bir bildikleri vardir siz de musait degiliz deseydiniz keske ama olan olmus
1 ay kaliyosa her ise kosturmasi size maddi olarak yuk olmamsi lazim
Fatura odemiyosa evin herturlu alisverisini vs yapmasi lazim
Sizi yemege gotursunler jest yapsinlar
Ne biliyim biz hic rahat edemeyiz millet bi garip
onların evinde kiracı vardı şimdi çıktı eşya klima falan yok ondan :/ohh ne ala dünya. gel yerleş bir ay. hiçbir şeye elini atma. evin ekonomisini düşünmeden çatır çatır klimayı da aç kullan. sen de öde sonra milletin keyfi şeylerini. yerinde olsam klimanın motoru çok ısınıyor ve sıkıntı var, artık kullanmıyoruz derim. ama baban açıyormuş. ona bir çare bulmak lazım. bir de aynı şehirde evleri varken neden sizde kalıyor ya. ben bile burdan gıcık oldum. gitsinler kendi evlerinde kalsınlar. sen çalışan insansın zaten onlara eşlik edemezsin. ne kadar düşüncesiz insanlar var. nefret ediyorum bu rahat insan modelinden. gittiği yere kapak atıp yan gelip yatan tip.
içinde eşyaları yok ama bir alışverişte 2 bin , 3 bin harcarlar akrabalarımız da kızıyor o kadar harcama yapacaklarına evlerini döşeyip orda kalsınlar diye
SANIRIM KULLANILIYORUZSizi kullaniyorlar acik ve net
Bizde 2-3 seneye bir halamda kalirdik en fazla bir haftaligina halam calisirdi kuzenlerim evde olurdu. Annem evi temizlerdi yemegide yapardi ama cogu günler zaten disarda yerdik onuda biz öderdik aksam halam isten gelince tekrar cikardik. Ev alis verisi yaparken gene babam öderdi olmasi gereken de buydu zaten sonucta evlerine yerlesirdik en fazla bir haftaligina tabi. Ve bu bir hafta sonra genelde kuzenlerim de bizimle gelirdi tatil yerine otele annemin memleketine bazen halam da gelirdi. Annem kuzenimin sigarasini bile öderdi yani. Sizin kuzenler sizi resmen kullaniyor
Voov keşke sizin gibi olup bunları söyleyebilseydimben olsam kabul etmezdim sanırım.
eğer ediyorsam da mutlaka yataklarınızı toplayın yemeklerini halledin vs derdim aksi taktirde döve döve evden atardım muhtemelen.
sizde çok yüz vermeyin büyük olabilir sizden ama ilk geldikleri gün hemen söyleyin ortalık çok dağılmasın malum çalışıyoruz zor oluyor falan deyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?