- 23 Ağustos 2012
- 51.381
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.207
- 898
Meraba hanımlar..Hepinize iyi hafta sonlari❤ Türkiye'ye ailemi ziyarete gelmek istiyorum.Gel gelelimki kimle konuşsak "yaaee orda alkol uygun bana 1 sise viski,1 şişe şarap 1 şişe...getirsene diye millet isteklerini sıralıyor..Yurt dışından gelene neden içki kuryesi gözüyle bakılıyor.Hic demiyorlar uzun zamandır Avrupa'da evlerde kapalı kaldı bunlar, parası var mı yok mu,bu kiz ailesinin yanina geliyor ordan ailesine getireceği şeyler vardır bagajında yer var mı yok mu neden düşünmüyor insanlar..Artık arkadaşlarımın tutumlarından eşimden utanıyorum.Bu defa haber vermiyorum bilerek gelince illa paylaşınca aa gelmişsin önceden hic haber vermiyorsun..Ya ben gelecegimi ilan etmek zorunda miyim insanlar neden bu kadar anlayissiz?Yurt dışında yaşayan arkadaşlar bu duruma çözümünüz nedir ben gerçekten bu durumdan sıkıldım artık
Uygun olduğu için bagajsiz uçuş aldım. Getiremem. Bitti gitti. Uçakta karşılamaya gelecek değiller herhalde.
bagaj hakkımda yer yok deyin. her seferinde bunu deyin.Meraba hanımlar..Hepinize iyi hafta sonlari❤ Türkiye'ye ailemi ziyarete gelmek istiyorum.Gel gelelimki kimle konuşsak "yaaee orda alkol uygun bana 1 sise viski,1 şişe şarap 1 şişe...getirsene diye millet isteklerini sıralıyor..Yurt dışından gelene neden içki kuryesi gözüyle bakılıyor.Hic demiyorlar uzun zamandır Avrupa'da evlerde kapalı kaldı bunlar, parası var mı yok mu,bu kiz ailesinin yanina geliyor ordan ailesine getireceği şeyler vardır bagajında yer var mı yok mu neden düşünmüyor insanlar..Artık arkadaşlarımın tutumlarından eşimden utanıyorum.Bu defa haber vermiyorum bilerek gelince illa paylaşınca aa gelmişsin önceden hic haber vermiyorsun..Ya ben gelecegimi ilan etmek zorunda miyim insanlar neden bu kadar anlayissiz?Yurt dışında yaşayan arkadaşlar bu duruma çözümünüz nedir ben gerçekten bu durumdan sıkıldım artık
bana kendileri sorup getiriyorlar gayet doğal.bavullar dolusu öteberi istemiyorum tabi ki 1 çanta olur ayakkabı olur kozmetik olur getiriyorlar sağolsunlar.parasını da yakınım değilse ürünü verir vermez ödüyorumYa istemiyorsanız getirmezsiniz çok dert edilecek bir şey değil ki. Siz şimdi kalkıp 'parası var mı yok mu' muhabbetine girerseniz 1 euro 10 lira denkleminde yaşayan insanlar sizi linçler elbette.
Benim bir ara istediğim bir ayakkabı modeli vardı, burada bile pahalılığına ağladığım için yurtdışında daha ucuz diye bir üye yardımcı olmak istemişti sağ olsun getirme teklifinde bulunmuştu
Meraba hanımlar..Hepinize iyi hafta sonlari❤ Türkiye'ye ailemi ziyarete gelmek istiyorum.Gel gelelimki kimle konuşsak "yaaee orda alkol uygun bana 1 sise viski,1 şişe şarap 1 şişe...getirsene diye millet isteklerini sıralıyor..Yurt dışından gelene neden içki kuryesi gözüyle bakılıyor.Hic demiyorlar uzun zamandır Avrupa'da evlerde kapalı kaldı bunlar, parası var mı yok mu,bu kiz ailesinin yanina geliyor ordan ailesine getireceği şeyler vardır bagajında yer var mı yok mu neden düşünmüyor insanlar..Artık arkadaşlarımın tutumlarından eşimden utanıyorum.Bu defa haber vermiyorum bilerek gelince illa paylaşınca aa gelmişsin önceden hic haber vermiyorsun..Ya ben gelecegimi ilan etmek zorunda miyim insanlar neden bu kadar anlayissiz?Yurt dışında yaşayan arkadaşlar bu duruma çözümünüz nedir ben gerçekten bu durumdan sıkıldım artık
[/QUOTE
O verdikleri siparisleri goturme. Kucucuk te olsa goturme. Zamanla bidaha sormuyorlar. Ayni sekilde donerken. Kucukte olsa buyukte olsa paket goturme. 1 defa kabul edersen hep isterlerMeraba hanımlar..Hepinize iyi hafta sonlari❤ Türkiye'ye ailemi ziyarete gelmek istiyorum.Gel gelelimki kimle konuşsak "yaaee orda alkol uygun bana 1 sise viski,1 şişe şarap 1 şişe...getirsene diye millet isteklerini sıralıyor..Yurt dışından gelene neden içki kuryesi gözüyle bakılıyor.Hic demiyorlar uzun zamandır Avrupa'da evlerde kapalı kaldı bunlar, parası var mı yok mu,bu kiz ailesinin yanina geliyor ordan ailesine getireceği şeyler vardır bagajında yer var mı yok mu neden düşünmüyor insanlar..Artık arkadaşlarımın tutumlarından eşimden utanıyorum.Bu defa haber vermiyorum bilerek gelince illa paylaşınca aa gelmişsin önceden hic haber vermiyorsun..Ya ben gelecegimi ilan etmek zorunda miyim insanlar neden bu kadar anlayissiz?Yurt dışında yaşayan arkadaşlar bu duruma çözümünüz nedir ben gerçekten bu durumdan sıkıldım artık
o pasaporta işlenmiyor mu 1 tane?zaten kuyruk olur isteyeni .anneme kardeşime getirirdim sadece.Benden Iphone isteyen oldu zamanindaBen kibarca hayir diyorum. Sizde hayir deyin. O kadar yük kim tasimak ister ki
o pasaporta işlenmiyor mu 1 tane?zaten kuyruk olur isteyeni .anneme kardeşime getirirdim sadece.
aaa ücretsiz mi istiyorlarmış o içkileri hediyeleri ?o zaman haklı getirmemekte.ben bir tane kuzenim dışında ki bekardır başka kimden ne istersem parasını veririm ya gitmeden önce ya da orda yaşıyorsa hediyeyi getirince dolarsa dolar euro ysa o şekilde öderim hemen.o yüzden de sorarlar devamlı istediğin bir şey var mı diye.Gerçekten bedava istiyorlar öyle mi çok şaşırdım benim yurtdışında olan yakınım yok ama olsaydı ücretiyle isterdim çok pahalı bir şey istiyorsam alırım derse ücreti gönderir öyle aldirirdim millet ne kadar yüzsüz yahu taşımak zorunda değilken bide hediye istemek
Bizim alkol icenimiz yok ama yinede gitmedn once sorarim varmı bir istediginiz diye ,normalde cikolata şeker kahve vs şeyler gidiliyo.Meraba hanımlar..Hepinize iyi hafta sonlari❤ Türkiye'ye ailemi ziyarete gelmek istiyorum.Gel gelelimki kimle konuşsak "yaaee orda alkol uygun bana 1 sise viski,1 şişe şarap 1 şişe...getirsene diye millet isteklerini sıralıyor..Yurt dışından gelene neden içki kuryesi gözüyle bakılıyor.Hic demiyorlar uzun zamandır Avrupa'da evlerde kapalı kaldı bunlar, parası var mı yok mu,bu kiz ailesinin yanina geliyor ordan ailesine getireceği şeyler vardır bagajında yer var mı yok mu neden düşünmüyor insanlar..Artık arkadaşlarımın tutumlarından eşimden utanıyorum.Bu defa haber vermiyorum bilerek gelince illa paylaşınca aa gelmişsin önceden hic haber vermiyorsun..Ya ben gelecegimi ilan etmek zorunda miyim insanlar neden bu kadar anlayissiz?Yurt dışında yaşayan arkadaşlar bu duruma çözümünüz nedir ben gerçekten bu durumdan sıkıldım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?