Ailenden uzak olmak istememeni anlayabiliyorum, fakat zorluk dedigin yer türkiyeyse bence türkiyenin durumu eskisi gibi degil.
Bende almanyada dogdum büyüdüm & almanyadaki sartlar ortada cok rahat, cok ferah bir hayat yasadim.
Trye gelin gittim cok korkmustum orda nasil yasarim, naparim, kisitlanirmiyim diye. Ailemde sürekli sen alisamazsin TRye orda
yasamak okadar kolay degil falan fistan diyorlardi. Yemin ediyorum almanyada yasadigimdan bile daha güzel yasadim.
Istedigim zaman carsiya cikabiliyordum esime haber vererek. Pazarda gezmek kadar güzel birsey yok sanirim bu dünyada.
Caybahcesinde oturup cay icmek cok güzel birsey. TRde yasamak bikere güzel birsey. Almanyada cok para vererek eglenmeye gidiyorsun.
Fakat TRde bi sahilde yürüyüs yapmak paha bicilemez bence.
Cok güzeldi. Tabiki zorluklarida var her ülkedeki gibim suan yasadigin ülkede hicmi zorluk yasamadin?
Oraya adapte olurken cokmu kolay gittin ve alistin? Eminimki oradada zorluk cekmissindir..
Gerci suan yine Almanyadayiz ama burda olmamizin sebebi trdeki zor hayat falan degil.
Esimin rahat bir isi vardi fakat buraya gelmemiz gerekti ve geldik. Bugün yine trye gitsek güle oynaya giderim.
Elalemin Amerikasinda yasayabiliyorsun, oraya alismissin, il bilmeden dil bilmeden oraya adapte olmussunda
kendi vatanina niye adapte olamayasin?? Birde TRde dogmussun ve azda olsa TRde kalmissindir..
Kac yasinda Amerikaya gittigini bilmiyorum. Bide esin tarafindan düsün taaa Amerikalara tanimadigi etmedigi bir ortama.
Yabanci insanlarin arasina atacaksin onu. Derdini anlatabilecegi bir insan olmayacak etrafinda. Cok korkunc...
Bence ön yargili olmamalisin bi denemede fayda var. Olmadimi? Yapamadinmi?
Tekrar dönersin Amerikaya & emin ol orada yapamadiginda esinde seninle Amerikaya gitmeye razi olacaktir.
Saygilar
Yazdigin icin tskler
Merakimdan soruyorum Neden dondunuz o zaman almanyaya
Ve genel olarak yine soylim hic birsey oyle basit degil
Annesi uc seneden beri bu firsati bekliyordu inan hatta nisanimizdan iki gun sonra
Altin meselesi cikti kadin yine anneme tel dedi bitsin o zaman hemen diyebildi
Birde olaylar halende gelisiyor dun tr deki dayim onun annesini aramis gelim konusalim
Kadin bagrip cagirmis dayima sakin gelme demis yani yapici degil yikici
Bugunde gece nisanlim aradi beni oda biraz pisman sanki
Yine soruyordu bana gelicekmisin tamam dedim gelirim sonra tel iyi sekilde kapatik
Yani anlicaginiz konu o kadar basit degil kararsizlik normal demek cunku o bile kararsiz dun bitti dedi bugun pisman
Genel olarak yine diyorum Siz nisanlik evlilik yasadiysaniz bilirsiniz hic birsey siyah beyaz kadar acik degil hele ki ailelerimiz taraftar degil ve okyanus varken aramizda
Ve kac kez dedim ask baska sevgi baska sevgi var ask yok bu kotu birsey degil gercekci
Bu arada ben uc yasinda geldim amerikaya yani ne tr yi hatirlamiyorum nede burda zorluk cektigimi burda haftada bir gun turk okuluna gittim kucukken o yuzden turkcem iyi fena degil
Kimseye alinmiyorum sadece derdimi paylasmak istedim ve sizin tr gelin hikayelerinizi duymak istedim
Anlayisiniz icin tskler