Yurt Sorunu ve Asosyallik

bu arada vanessacığım kağıt oyununu netten değil arkadaşlarla oynardık çay kahve eşliğinde.o zamanlar telefonlarımız takoz gibiydi internette yoktu ayoll

Nasıl özlüyorum o yurt ve öğrencilik zamanlarını bı bilseniz.Doya doya yaşayın derim.Sabahlara kadar konuşur film izlerdik arkadaşlarla.
Ey gidi,konserlere giderdik,canlı müziklere..o ortamlar..Kafamız estiğinde çıkardık.
ne kadar özgür yıllarımızdı.
Şuan ki eşimle o zamanlar sevgiliydik.Haftanın bı günü sinemaya giderdik.
Hiç unutmam bilet fiyatı 7 TL idi o zamanlar.O nun heyecanı sarardı film seçerdik.Vizyona giren girecek filmleri takip ederdik
.
Tabu oynardık arkadaşlarla yine.
Çeşit çeşit mumlarimiz vardı.Akşamlari yakar müzik açar dertlesirdik falan.
O günlere gittim.

Facebook yeni yeni moda olmuştu Onun için pozlar ayarlar face atardık.
şimdi çoğu şey sıradan evet.
ama yinede tadını çıkarmaya çalışın.Sizin yerinizde olsam aktif arkadaş gurubuna yer edinirdim gezilere mutlaka katilirdim Şimdi çocuk çoluk,iş derdi evi gecindirme derdi..
Kabuğunuzdan çıkın derim.
Ha tabiki eğlenirken derslerimizde ihmal etmeyin.

bizim yurt öyle değil pek
3 kişiyiz
ama eve geldim işte
yurt interneti kötü
oyun oynatmıyor
Ay king oynicaksin ne interneti, yeni nesilin de bi caciktan haberi yok, ben kendi lisansimi kahvelerde yedim, seni de sardiriyim de gor sen sosyali, sari disi, ruyanda rifkidan baskasini goruyo musun bakalim jdhdhsh

İlk üniversite kazandım yaz tatilinde çalıştığım ablalardan biri beni aradı nasıl geçiyor okul diye telefonda ağladım okulu birakicam kimse yok arkadaşım yok. İş yeri daha iyiydi diye. Bekle hepsi olacak dedi. Sonra git gel okula derken bir gün kantinde çay içerken yanıma gelip bir kız oturdu isimler VS derken kocaman bir grup ile bitti bir çırpıda okul. Tabi bizim şansımız kafamızı gömecek akıllı telefonlar yoktu. Siz şanslı görünen ama çok şanssız bir nesilsiniz bu yüzden. Ama değişmek senin elinde telefonunu kapat. Ortak kullanım alanı olan bir yer vardır yurtta al kitabını in oraya. Arkadaş için acele etme o bir şekilde doğaçlama oluyor. Ama orda neden varsın neden evinden uzaksın bunu unutma ilk iş derslere asıl. Daha çok yeni herşey

Üniversitede arkadaşsız olunca insanın canı sıkılır sizi anlıyorum. Ama daha pandemiden yeni çıktık. Okula yeni döndünüz. Alışma süreci atlatılınca düzelir canınızı sıkmayın.
Bir de ne olursa olsun dersler konusunda kendinizi zorlayın. Zor gelse bile derslere çalışın okulu bitirmeye bakın. Üniversite bitince çoğu arkadaşlıklar bitmese bile dağılıyor zaten. Herkes farklı şehirlere savruluyor. Yani demek istediğim önceliğiniz dersler olsun. Hem ders çalışırken zaman da çabuk geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…