Yurt Sorunu ve Asosyallik

yurttakilerle arkafas ol . universitedeysen kuluplere uye ol madem ders calismiyosun bari biraz eglenir gezersin .

bence kabul edilebilir. tabii ki yalnızca türkçe kelime kullansak çok daha iyi olur ama introvert extrovert de artık günlük hayatta kullanmaya başladığımız kelimeler. tıpkı kaygı bozukluğu yerine anksiyete bozukluğu, takıntılı saplantılı kişilik bozukluğu yerine obsesif kompülsif bozukluk dememiz gibi. verdiğiniz örnek benim kullanımımla bağdaşmıyor. konu sahibine de bir faydası yok.

Bir bina dolusu kızın içinde nasıl arkadaş edinemedin bak yurttaki arkadaşlar birbirlerini sınıf arkadaşları veya hemşerileri olan yakışıklı ve yalnız erkeklerle tanıştırıyorlar hadi harekete geç

Bende üniversiteye başladığımda ilk zamanlarda ne okulda ne de yurtta kimseyle arkadaşlık kuramamıştım. Bir tek oda arkadaşım vardı onlada farklo sınıflardaydık ve güm boyu birbirimizi görmezdik. Yaklaşık 1 ay sonra sınıftaki herkesle çok iyi anlaşmaya başladım herkesin çok sevdiği biri olmuştum bir sürü arkadaşım oldu sizde bekleyin zamanla olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…