- 9 Ekim 2020
- 817
- 1.082
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Bu bir fake itirafıdır.cidden gerçek şeyler bana tuhaf geliyor
Sevgili ajandam, bugün kkda açtığım konum yeterince reaksiyon almadı. Yaratıcı düşüncemi geliştirmeliyim. Aslansın kaplansın yaparsın.Bir süresuz ajanda alıp hafta boyunca yapacak işlerinizi planlayabilir, güzel motivasyon cümlelerini yazabilir, alıskanlık edinmek istediğiniz faydalı şeylerin takibini filan yapabilirsiniz. Kendinizle mutlu olmayi ögrenirseniz insanlar sizinle arkadas olmak icin kendileri gelir.
Ben devlette de kaldım özelde de . En eğlenceli arkadaşlıkları devlet yurdunda edindim orada bir iki ay dışında yalnız kalanların kendilerin de sorun vardı hepBen genel olarak hep özel yurtta kaldım, mükemmel arkadaşlıklar edindim çok da eğlendim. Ama 8 ay bir devlet yurdu maceram olmuştu ki 1 tane bile arkadaş edinememiştim, aklıma o geldi şimdi
Bunun bir taktiği yok bence, tamamen karşılaştığın insanların karakterine göre şekilleniyor. Allah güzel insanlarla karşılaştırsın :)
Vanessam aslaaa fake değildirrrrrBu bir fake itirafıdır.
Ceycey yaa evlatlık al bunu senVanessam aslaaa fake değildirrrrr
Kıza kanım çok ısındı napayım. Kızsam da gene seviyorum . Hem telefonla aranmış erkek üye falan değilCeycey yaa evlatlık al bunu sen
Erkek değilse bile benim beynim bu yazılanların gerçek olabileceğini kabullenmiyor.Kıza kanım çok ısındı napayım. Kızsam da gene seviyorum . Hem telefonla aranmış erkek üye falan değil
Diş sorunlu sevgili terkedildi mi asıl sorun buuu. Onla olacağıma asosyal olurdum hayat boyuNormalde çabuk mu arkadaş edinirsiniz? Extrovert bir insan mısınızdır introvert mi? Özellikle pandeminin ilk dönemlerinde, zaten yeni yeni normale dönüyoruz, o kadar çok evde kaldık ve hep internet üzerinden işlerimizi hallettik ki hepimizin sosyal becerileri biraz köreldi. Yeni yeni eski halimize geri dönüyoruz.
İlk aşamada derslere odaklanın. Bir planlayıcı kullanarak derslerinizi planlayın o konuda sıkıntınız olmasın, arkadaşlık zamanla oluşur. Zaten boş boş yaşıyorum deyip kendinizi bırakmayın o depresif ruh hali boyut atlayabiliyor.
Bir de biz yine yazıyoruz ama haber verin konuyu yazıp çekilip gidecekseniz, biz burada kendi kendimize konuşacaksak hiç yazmayalım.
Bi güne bi gün bana böyle anneim demedin. Bana bana anneineVanessam aslaaa fake değildirrrrr
Ben hemen inanıyom yaErkek değilse bile benim beynim bu yazılanların gerçek olabileceğini kabullenmiyor.
Seni üzerler tatlı kıs. Bak hele bi bakmadığın konuları varsa.Ben hemen inanıyom ya
Türkçe yazıyoruz Türkçe konuşuyoruz neden dışa dönük içe dönük demiyorsunuz .Normalde çabuk mu arkadaş edinirsiniz? Extrovert bir insan mısınızdır introvert mi? Özellikle pandeminin ilk dönemlerinde, zaten yeni yeni normale dönüyoruz, o kadar çok evde kaldık ve hep internet üzerinden işlerimizi hallettik ki hepimizin sosyal becerileri biraz köreldi. Yeni yeni eski halimize geri dönüyoruz.
İlk aşamada derslere odaklanın. Bir planlayıcı kullanarak derslerinizi planlayın o konuda sıkıntınız olmasın, arkadaşlık zamanla oluşur. Zaten boş boş yaşıyorum deyip kendinizi bırakmayın o depresif ruh hali boyut atlayabiliyor.
Bir de biz yine yazıyoruz ama haber verin konuyu yazıp çekilip gidecekseniz, biz burada kendi kendimize konuşacaksak hiç yazmayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?