Yurt Sorunu ve Asosyallik

Bi arkadaş aramamanızı öneririm açıkcası tecrübelerime dayanarak insanın en iyi arkadaşı kendidir arkadaş arama düşüncesini kafanızdan atarsanız çok daha mutlu ve hayatınızın dolu geçtiğini hissedeceksiniz

Daha iki hafta olmuş, kendinizi şartlamayın bu kadar. Gençlik dizisi çekmiyosunuz, bi anda etrafınız dört sene boyunca ihtiraslı ilişkiler sürdüreceğiniz dostlarla dolmayacak elbette.

Sosyalleşmek için yapmacık tavırlara girmeyin. Kendiniz olun. Üzgünseniz, yerinizi yadırgıyosanız, yalnızlık çekiyosanız bunu saklamaya çalışmayın. Tabi hepten sıkıcı ve depresif de takılmayın. Bi ortasını bulur oda arkadaşlarımla başlardım ben olsam. Gündelik bi şeyden sohbet başlatır, konuşmanın gidişatına göre ortalama bi sıcaklık hissedersem de açık açık söylerdim ben kendimi yalnız hissediyorum, hic beklemiyodum bu halimi ama sudan cıkmıs balık gibiyim, ... vs. yapmayı çok severim mesela arkadaşlarımla ama şimdi burada kimseyi tanımıyorum, napcam bilmiyorum vs. diye.

Neticede hepiniz aynı yaşlarda aynı sorunlarla boguşan kızlarsınız. Ortak alanlarınız, ortak sevinçleriniz, ortak dertleriniz o kadar çok ki yalnız kalmanız pek mümkün değil.

Sadece zamana ve samimi bi yaklaşıma ihtiyacınız var.

O ipi cekmeyecektin dostum yeni rota olusturuluyor
beraber kilo veriyorduk ben 62 ye düştüm valla.ondan heçç ses seda yok.anca dişlerine takmış aklını sevgilisinin.vanessamm ayrıl o gereksiz adamdann ders çalış kitap okuu gez dolaşşş kilo verrr saçlarını uzatttt

Senin verdiklerini de ben aldim okudukca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…