gecimlerini nasil sagliyorlardi?Küçük çocuk 6 yaşında ona hamileyken malesefki kansere yakalanmış ve 1 sene sonra da vefat etmis. Yanı yaklaşık 6 yıldır çocuklara eşim tek basına bakıyor zaten. İsten ayrılmış sadece çocuklara bakıyordu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecimlerini nasil sagliyorlardi?Küçük çocuk 6 yaşında ona hamileyken malesefki kansere yakalanmış ve 1 sene sonra da vefat etmis. Yanı yaklaşık 6 yıldır çocuklara eşim tek basına bakıyor zaten. İsten ayrılmış sadece çocuklara bakıyordu
Geliri var bir de yurtdışında yalnız yaşayan anne ve babalara olanaklar çok fazla. Yanı geçim sıkıntısı yaşamıyorsunuzgecimlerini nasil sagliyorlardi?
amannn bak keyfine tatlım ya esinle anlasıyosan salla gitsin cocuklar senin degil zaten esin ve eski karısı ılgllensin ama senin basınada atmasın akıllı ol bu konuda seni manupule etmesin 2 cocukla evlendin diye ben seninle evlendim cocuklar senin sorumulugun de valla gez gör degisi tattlar tat esin nasıl biri zamanınız nasıl geciyor sen yaz biseyler ona göre yazalımHerkese merhaba
Yaklaşık 1 sene telefonla konuştuktan sonra erkek arkadaşım Turkiye ye geldi nişanlandık ve yaklaşık 8 ay sonra onun yanına gittim. 2 çocuk var ve eşi vefat etmis. Eşim Türk ama çocukların annesi Türk değil o yüzden Türkçe de bilmiyorlar. Ben erken yaşta evlenip boşanmıştım çocuğum yok. Bazen diyorum kendi kendime, ben deli miyim manyak miyim, naptim ben diyeannemi kardeşlerimi herkesi çok özlüyorum
aynı durumu yaşayanlar var mi
![]()
anneleri kanserden vefat etmis 2. cocugun dogumundaamannn bak keyfine tatlım ya esinle anlasıyosan salla gitsin cocuklar senin degil zaten esin ve eski karısı ılgllensin ama senin basınada atmasın akıllı ol bu konuda seni manupule etmesin 2 cocukla evlendin diye ben seninle evlendim cocuklar senin sorumulugun de valla gez gör degisi tattlar tat esin nasıl biri zamanınız nasıl geciyor sen yaz biseyler ona göre yazalım
gecimlerini nasil sagliyorla
neeee tanımadan telefonla mı oooo bi beles pasaport icin bunu ben bile yapmam yaa adamı parmagında oynatamadıktan sonra 2 cocuk baska ülke kimse yok etrafta oooooBence yürek yemişsiniz hayretle okudum
Acilen iş bulun, bir aksilik olursa çıkıp gidecek paranız olsun
Konuya gelirsek şöyle garip bir tabloya dahil olmak için ailemi, arkadaşlarımı, ülkemi bırakmazdım. Kaldı ki adamı hiç tanımadan sadece telefonda konuşaraka evlenmişsiniz.Şu evlilikte normal tek nokta bulamadım.
simdi okudun da ee siz telefonda mı konusarak evlendiniz gezip tozmadınız mı hangi ülkedesiniz almanya hollanda fransa dil yeterli dediniz ama esiniz nasıl biri kadına bakıs acısı nedir evde zamnınız nasıl geciyor allta arkadasın ddigi gibi 2 cocuga baksın ev temiz kalsın gecede bi seks yaparm kafası da olmasın eger öyleyse yazık etmissin kendineanneleri kanserden vefat etmis 2. cocugun dogumunda
Nerdesiniz? Yaşınız kaç ? Eşinizi seviyor musunuz? Sevildiğinizi hissediyor musunuz?
Pandemi sıkıntısı olmasa, size sık sık TR ye gelmeniz için imkan tanıyacak mıdır?
Evet yaptığınız delice bir cesaret olmuş ama inşallah çok mutlu olursunuz. O çocukları kendinize alıştırıp, bir süre sonra terk ederek 2. kez annesizliği tattırmanız çok acıklı
Yavaş yavaş Türkçe öğretmeye başladım onlara. Yalnız benim kendi çocuğum gibi sevdiğim 3 tane yeğenim vardı onları çok özlüyorum. Çok şükür öyle bi sıkıntım yok eşimden yana ama kiz beni çok zorluyor. Banyo ederken bile yalvarıyor beraber banyo edelim diye, her dakika arkamda yanimda sağımda solumdaVerdiginiz cevaplara bakarsaniz memnun gibisiniz halinizden. Madem cocuklar ile iyi anlasiyorsunuz bu durumu firsata cevirin. Dil ögrenin , okuyun , meslek edinin belkide iyi olur olaylarin sonu. Cocuklar ile turkce konussaniz ögrenmezlermi?
6 yasinda bir cocuga sinir koyabilirsiniz. muhtemelen baglanma konusunda zorluk yasiyor olabilirler (bazen asiri ilgi de oluyor o durumlarda)Yavaş yavaş Türkçe öğretmeye başladım onlara. Yalnız benim kendi çocuğum gibi sevdiğim 3 tane yeğenim vardı onları çok özlüyorum. Çok şükür öyle bi sıkıntım yok eşimden yana ama kiz beni çok zorluyor. Banyo ederken bile yalvarıyor beraber banyo edelim diye, her dakika arkamda yanimda sağımda solumda![]()
Ben ilk eşimle çok problemli ayrıldığım icin uzun yıllar evlenmeyi hiç düşünmemiştim. Ama yıllar sonra kısmet iste. Bazen internette okuyorum insanlar ne yaparsan yap adı üvey anne olur diyorlar. Ben bu evliligi başta çocuklar icin istemiştim, hani annesiz çocuklar üzüldüm, benim çocuğum yok belki de olmayacak bilmiyorumÇocuklar zaten okul çağında. Başlangıçta anne hasreti çektikleri için size düşkün olmaları da normal geldi bana.
Biraz zaman geçtikten sonra normal bir düzeniniz olacaktır. Henuz çok yeni her şey.
Aile Özlemi konusunu bilemem. Pek aileme düşkün biri değilim ama eskisi gibi değil, her şey online zaten. Arayın görüntülü konuşun bol bol. Birlikte kahvaltı yapın, ikindi kahvesi için.
Açıkçası pandemi dolayısıyla şu an ben de öyle sosyalleşiyorum :) çok da farkı yok nerede yaşadığımızın.
sadece kendinizi soyutlamamanızı tavsiye edeceğim.
yaşadıgınız ülkeye uyum sağlamaya bakın. Sosyal çevre edinin.
cok üzüldüm her şey sizin elinizde onlara ılımlı yaklisirsaniz emin olun hiç bir sıkıntı olmaz zor bir süreç onlarında şefkate ihtiyacı var herşey düzelir yeterki siz isteyinKüçük çocuk 6 yaşında ona hamileyken malesefki kansere yakalanmış ve 1 sene sonra da vefat etmis. Yanı yaklaşık 6 yıldır çocuklara eşim tek basına bakıyor zaten. İsten ayrılmış sadece çocuklara bakıyordu
Ben karakter olarak çok ılımlı bir insanım. Sadece kız ergenlik döneminde 11 yaşında benden hiç ayrılmak istemiyor şimdi okullar da kapalı, çok ince düşünüyo, odasında annesinin fotoları var, bana diyo ki bana kiziyo musun annemin fotoları var diye, defalarca hayır dedim ama 10 günde 1 bu soruyu sorarcok üzüldüm her şey sizin elinizde onlara ılımlı yaklisirsaniz emin olun hiç bir sıkıntı olmaz zor bir süreç onlarında şefkate ihtiyacı var herşey düzelir yeterki siz isteyin
ayyy kıyamam yavrum ya gerçekten yani siz dusuncelerinizde haklısınız msj larinizi okuyorum insan yasamadan bilemez basta cocuklar için evlenmissiniz çok iyi yapmışsınız inanin onlar ne kadar ilgiye ihtiyaç olduklarını sizi birbirlerinden kiskanarak gösteriyorlar zaten sizi kabullenip benimsemisler bu sizin için çok iyi bir şeyBen karakter olarak çok ılımlı bir insanım. Sadece kız ergenlik döneminde 11 yaşında benden hiç ayrılmak istemiyor şimdi okullar da kapalı, çok ince düşünüyo, odasında annesinin fotoları var, bana diyo ki bana kiziyo musun annemin fotoları var diye, defalarca hayır dedim ama 10 günde 1 bu soruyu sorar♀ Küçük kardeşini bile benden kıskanıyor, onunla biraz ilgileniim sen beni sevmiyorsun onu seviyorsun diye ağlar
![]()
kendinizi de soyutlamayin hayattan yavaş yavaş çevre edinmeye başlayın dil kurslarına gidin kendiniz için de bir seyler yapın ihmal etmeyinBen karakter olarak çok ılımlı bir insanım. Sadece kız ergenlik döneminde 11 yaşında benden hiç ayrılmak istemiyor şimdi okullar da kapalı, çok ince düşünüyo, odasında annesinin fotoları var, bana diyo ki bana kiziyo musun annemin fotoları var diye, defalarca hayır dedim ama 10 günde 1 bu soruyu sorar♀ Küçük kardeşini bile benden kıskanıyor, onunla biraz ilgileniim sen beni sevmiyorsun onu seviyorsun diye ağlar
![]()
Biraz değişik bir adım olmuş ama ilk başta anladığım kadar kötü de değilmiş :)Yaa kusura bakmayın ben sanırım uykulu uykulu detaylı yazmadım. Evlenmeden önce Çocuklar ve eşimle Türkiye de çok vakit geçirdik. Onun annesi kardeşleri bizim çok yakınımızda oturuyordu, aile aracılığıyla tanıştık zaten
Ne kadar agresif cevaplar veriyorsunuzsimdi okudun da ee siz telefonda mı konusarak evlendiniz gezip tozmadınız mı hangi ülkedesiniz almanya hollanda fransa dil yeterli dediniz ama esiniz nasıl biri kadına bakıs acısı nedir evde zamnınız nasıl geciyor allta arkadasın ddigi gibi 2 cocuga baksın ev temiz kalsın gecede bi seks yaparm kafası da olmasın eger öyleyse yazık etmissin kendine
Dil kursuna yazılmak icin aradım ama Pandemiden dolayı başlatamadim. Her ne kadar az buçuk insanları anlıyor olsam da, yaşadığın ülkenin dilini bilmeyince bir hiç sin gerçektenkendinizi de soyutlamayin hayattan yavaş yavaş çevre edinmeye başlayın dil kurslarına gidin kendiniz için de bir seyler yapın ihmal etmeyin
öyle tabii ki zor cnm erkek kardeşimde yurdisinda oda çok zorlandı ilk zamanlar ama alışıyor insanDil kursuna yazılmak icin aradım ama Pandemiden dolayı başlatamadim. Her ne kadar az buçuk insanları anlıyor olsam da, yaşadığın ülkenin dilini bilmeyince bir hiç sin gerçekten![]()