• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurtdışı evlilik, aile Özlemi, Çocuklar vs vs..

Yavaş yavaş Türkçe öğretmeye başladım onlara. Yalnız benim kendi çocuğum gibi sevdiğim 3 tane yeğenim vardı onları çok özlüyorum. Çok şükür öyle bi sıkıntım yok eşimden yana ama kiz beni çok zorluyor. Banyo ederken bile yalvarıyor beraber banyo edelim diye, her dakika arkamda yanimda sağımda solumda 😰
Yazik ya anne ariyo, anne istiyo, kuucuk hala daha, kiyamadim gozum doldu, benim de kizim var, birakip.gitmr bence,

Yazdıklaınızdan anladığım kadarıyla eşinizden yana bir sorununuz yok, çocuklarla bağ kurmuşsunuz, siz zaten çocukları bilerek ve hatta isteyerek evlenmişsiniz. mesele gurbet gibi geldi, ben de ailemden uzakta başka bir şehir de yaşıyorum özelliklede pandemiden beri gurbette olduğumu çok hissettim. sizin başka bir ülkede böyle hissetmeniz çok doğal. ileride bu sizin normaliniz olacak. Evde işler yolundaysa, sabredin gurbete alışacaksınız. mümkün mertebe sosyalleşin, size iyi gelecek.

Çocuklardan bahettiğiniz mesajlarınızda duygulandım, Allah gönlünüzün güzelliğini yaşantınıza yansıtsın.

Çocukların size şu an çok yapışması anlaşılır ama geçici bir durum. Aniden rahatsızlanan ve ölen bir anne var. kçük zaten tanımamış annesini. Büyük için kardeşi olunca hastalanan ve ölen bir anne. (çocukluk tasavvurunda ölüm terkediştir ve bunun izleri o yaştaki çocukalr için çok taze.)
şimdi siz gelmişsiniz, ya giderseniz? Ya küçüğü sevip büyüğü annesiz bırakırsanız... vb bilinçdışı koruları vardır. biraz zaman verin, normalleşecek

Herkese merhaba
Yaklaşık 1 sene telefonla konuştuktan sonra erkek arkadaşım Turkiye ye geldi nişanlandık ve yaklaşık 8 ay sonra onun yanına gittim. 2 çocuk var ve eşi vefat etmis. Eşim Türk ama çocukların annesi Türk değil o yüzden Türkçe de bilmiyorlar. Ben erken yaşta evlenip boşanmıştım çocuğum yok. Bazen diyorum kendi kendime, ben deli miyim manyak miyim, naptim ben diye 😖 annemi kardeşlerimi herkesi çok özlüyorum 😣 aynı durumu yaşayanlar var mi 🥲
Olmuş bikere duruma adapte olmaya bakın cok yenisiniz ustelik biraz daha zaman gecerse hersey daha bi yoluna girer insaallah cocuklarda oksuz mus zaten insan herseye alisiyor inanin ozleme bile kocanizi evinizi sevmeye bakin

Bence yaptığınız muazzam bir şey ve takdiri hak ediyor. 👍🏻 2 yetim yavruya annelik yapıyorsunuz. Yeğenlerim dediğinize göre kardeşiniz var. Anne ve babanız aklınızda kalmış ama hayat şartları gereği siz gurbettesiniz. Anne ve babanıza buradaki kardeşleriniz bakabilir. Eşiniz maddi destek verebilir. Belki yanınıza alabilirsiniz. Benim kanımdan olmasa bile aynı evde yaşadığım eşimin çocukları yeğenlerimden daha yakındır diye düşünüyorum ben. Siz kendi hayatınız için son derece doğru bir karar vermişsiniz diye düşünüyorum. Türkiye zaten bitik. Durdurulamaz bir enflasyonla hayatta kalmaya çalışıyoruz. İmkan olsa pek çok kişinin hele ki İngiltere’de yaşamak için takla atacağına eminim.

Yavaş yavaş Türkçe öğretmeye başladım onlara. Yalnız benim kendi çocuğum gibi sevdiğim 3 tane yeğenim vardı onları çok özlüyorum. Çok şükür öyle bi sıkıntım yok eşimden yana ama kiz beni çok zorluyor. Banyo ederken bile yalvarıyor beraber banyo edelim diye, her dakika arkamda yanimda sağımda solumda 😰
Canım ne çok anneye ihtiyacı varmış kıyamam sevginizi esirgemeyin anneler bazen kendine vakit ayirabilir diyebilirsin

Ben konuyu açarken çok detaylı yazmadım sanırım. Çocuklarla evlenmeden önce Türkiye’de aylarca vakit geçirdik. Çocuklar beni çok seviyor bende onları seviyorum ama 24 saatin 24 saati beraber vakit geçirelim istiyorlar. Uyurken bile zor ayrılıyorum 🤦‍♀️
Bu konuda bir pedagog yardımı alabilirsiniz. Ayrıca çocuklarla anlaşıyor olmanız çok güzel 👍

Yurtdışında yaşamaya alışmak zor daha çok yeniymiş zaten bir ay da alışılacak bir şey değil biraz zaman verin kendinize alışırsınız.

Herkese merhaba
Yaklaşık 1 sene telefonla konuştuktan sonra erkek arkadaşım Turkiye ye geldi nişanlandık ve yaklaşık 8 ay sonra onun yanına gittim. 2 çocuk var ve eşi vefat etmis. Eşim Türk ama çocukların annesi Türk değil o yüzden Türkçe de bilmiyorlar. Ben erken yaşta evlenip boşanmıştım çocuğum yok. Bazen diyorum kendi kendime, ben deli miyim manyak miyim, naptim ben diye 😖 annemi kardeşlerimi herkesi çok özlüyorum 😣 aynı durumu yaşayanlar var mi 🥲
Nikah olmadıysa ve bu kadar pişmansanız geri dönün

memleket özlemi dışında olumsuz bir durum yok anlattığınız kadarıyla. evlenirken en çok çocukları düşündüm demişsiniz, ne güzel bir kalbiniz var. şuan size çok bağlılar, tekrar kaybetmekten korkuyorlar belli. daha 1 ay olmuş gideli, zaman geçtikçe alışıyor insan uzakta olmaya. pandemi olmasaydı sosyalleşmenin yolunu bulurdunuz elbet herşey daha kolay olurdu. bizde burada sosyalleşemiyoruz, online görüşüyoruz sevdiklerimizle. uzakta olmanızdan ziyade pandeminin getirdiği zorluklar gibi düşünüp sabredin. herşey daha da kolaylaşır umarım tez vakitte.

Ben karakter olarak çok ılımlı bir insanım. Sadece kız ergenlik döneminde 11 yaşında benden hiç ayrılmak istemiyor şimdi okullar da kapalı, çok ince düşünüyo, odasında annesinin fotoları var, bana diyo ki bana kiziyo musun annemin fotoları var diye, defalarca hayır dedim ama 10 günde 1 bu soruyu sorar 🤦‍♀ Küçük kardeşini bile benden kıskanıyor, onunla biraz ilgileniim sen beni sevmiyorsun onu seviyorsun diye ağlar 🤦‍♀️
Ahh ya kıyamam demek anne sıcaklığına çok ihtiyacı varmış ve bunu sizde bulmuş.

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Ben bu siteyi çook yıllar önce (10) yıldan fazla olmustur, ilk evliliğimde sorun yaşarken bulmuştum ve çok faydasını görmüştüm. Şimdi tekrar aklıma geldi ve kaydoldum. ☺️ Her zamanki gibi tuhaf arkadaşlar var, bilmeden, nereden ne yorum cikardi da, o çocuklara acıdım yazmış. Neye acıdın acaba o çocuklara ben Gül gibi bakıyorum ☺️ Bi kere sesimi bile tam yukseltmemisimdir
Yaa maalesef böyle acayip insanlar fazlasıyla var burda yeminle tuhaflar neresinden ne uyduracagini bilmiyor takmayın diyecek ama sinir ediyorlar.ben burdan uzaklaştım tek kelime bu insanlar için artık yazmiyorum ve soğudum burdan

İlk yorumunda konu sahibesi için endişelenmiştim, eşi çocuklara baktırmak için getirdi sanmıştım. Şimdi yeni mesajları okudum, bu evliliğin dinamiği farlı sanırım🥰Çocuklar da çok şeker hemen alışmışlar. Eşiniz nasıl konu sahibesi, nasıl davranıyor, mutlu musunuz?

simdi okudun da ee siz telefonda mı konusarak evlendiniz gezip tozmadınız mı hangi ülkedesiniz almanya hollanda fransa dil yeterli dediniz ama esiniz nasıl biri kadına bakıs acısı nedir evde zamnınız nasıl geciyor allta arkadasın ddigi gibi 2 cocuga baksın ev temiz kalsın gecede bi seks yaparm kafası da olmasın eger öyleyse yazık etmissin kendine
limoncu sanırsın senin evliliğin çok iyi..tanıdın da ne oldu adam pasif seni de seks için kullanıo...memnun deglsin o yüzden altın yapıp firar etmenin yollarını arıosun.belki de adam çok iyidir..en azından o yurtdısına atmış kpağı sen derdine yan....

Valla avruoada bi yerdrysen tadini cimarmaya calis, ben de yurtdisindayim genelde corona var diye kactim geldim, kocam gicik oluyo, benimse bahtima duse duse burdan hallice bi ortadoğu ulkesi dustu, alisiyo insan zamanla, arkadas edinmeye calis, tek kurtulus o arada nefes icin

Back
X