Psikolji bölümü mat görmüyor mu? ben görüyor diye biliyordum da, istatistik dersi nasıl :26:
Matematik bozması bir şey. Matematik olsa daha zevkli olurdu. İstatistiği hiç sevmezdim hala sevmem, beğğk. Çok zor değil, gözün korkmasın. Araştırmaları, bilimsel makaleleri okurken maalesef ki gerekli oluyor istatistik bilgileri :26:
yaş olmuş 33,erasmus gibi bir şansım da yok malesef, ama ülkemizin şimdiki halini görüp yaşayınca TR'den başka yerde yaşamayacağımı düşünen hep bunu savunan ben, gitmek istiyorum çünkü modernleşmek ilerlemek yerine geri adımlar atıyoruz son yıllarda. benim de Amerika bayağı ilgimi çekiyor yaşamak yerleşmek için. ama neresinden tutup başlanır bilemiyorum tabi....
Uluslararası ilişkiler bölümünün yurtdışıyla bağlantılı olduğunu biliyorum bi tanıdığım var bu bölümde okuyan...
okuyabileceğin bölümler dış ticaret (şuan benim okuduğum bölüm ) , uluslararası ticaret,ilişkiler,lojistik vs gibi
tabi bunun yanında Erasmus yada Work And Travel şeklinde programlarda var :)
emin ol çokta önemsenicek bir tarafı yok denedim gördüm biliyorum :)
Hım bu bölüm hakkında bilgin var mı peki?
Bankalarda çalışabiliyorsun diye biliyorum sadece...
Canım ingilizcen nasıl bu arada?
Orta seviyede henüz, ve nasıl daha fazla ilerleteceğim bilmiyorum. Ne yapabilirim bunun için sizcee?
Canım netten listening'ler indirebilirsin aslında...
Ya da ne bileyim eline sözlük alıp,
Orta seviye bir kitabı okumaya çalışsan?
Bence faydası illaki olur
Daha başka fikirler de gelecektir...
Haklısın canım evet farklı fikirler gelse iyi olur aslındaönerdiğin dinleme parçaları var mı canım?
Şuanda elimde birkaç dvd var aslında
Prime time 2.. express publishing...
Ama piyasada bayağı pahalılar...
Şarkı dinleyerek de geliştirebilirsin..
Önce telafuzunu düzeltirsin...
Sonra anlamlarına inersin..
Çok faydalıdır
Ben de öyle başladım,
Şimdi takır takır konuşuyorum
maşşallah canımm bizim ing. kursundaki hocamızda aynı önerileri yapıyor haftaya cdli hikaye kitapları getirecek kırtesiyecimizde inşallah bende tıkır tıkır konuşacağımm
İnşallah canım benim...
Yurtdışı hayali taşıyan bir insan,
Önce dilini bilmeli zaten
Aynen canımcıım yaaa
Eee canımcım nerdesin ya anlatacaklarım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?