Yurtdışı Hayali..

voedream

Elbet bir gün Paris...
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
1.582
265
163
Kızlar ya niye bilmiyorum ama ben yurtdışında yaşamak istiyorum, onların hayatına özeniyorum giyiminden tutun yemeklerine kadar. Yardımınıza ihtiyacım var yurtdışında yaşamak için ya da sık sık ziyaret etmek için ne yapmalıyım? üniversitede hangi bölümü seçmeliyim sizce? :26:

benimki özenmek değil ama her zaman yeni kültürlerle yeni insanlarla tanışmayı çok severim
o yüzden bende hayatımın 2,3 senesini başka bir ülkede gçirmek istiyorum
ama tam olarak nereye gitmek istediğime karar veremediğim için
nasl gidilir bilmiyorum

benim bir arkadaşım green kart birkaç ay önce amerikaya gitti şimdi halinden çok memnun ama green karta iki yıl önce başvurmuştu

Gülümsettin beni. :)))
Sanırım izlediğin dizilerden, filmlerden etkileniyorsun ama bence nette yurt dışında yaşayan insanların deneyimlerini bir araştır.
Önce dilin olacak, sonra da çok fazla paran olacak.
Aksi taktirde sürünürsün.
Üniversiteyi hangi bölümde okursan oku fark etmez.
Erasmus programı ile de bu deneyimi yaşayabilirsin; Avrupa ülkelerinin birinde kısa bir süreliğine.

Son düzenleme:
Bence okadarda özenme canim hersey disardan göründügü gibi degildir..
Bende yurt disinda kaliyorum ama öyle abartilcak birseyi yok inan bana..
Burdada herkez o yil moda neyse ayni anda onu giyiyor ordada Okul sartlarida öyle kolay degil..
Fikrine müdahale etmek istemem ama emin olmadan önce karar verme derim..

universitede erasmus programina basvur derim.

bende yurtdisinda yasiyorum.
5 farkli ulke gezdim. gezmek icin heryer harika. lakin yasam heryerde zor. ozellikle elin memleketinde "yabanci" olarak yasamak zor. irkcilikla falan bile karsi karsiya kalabilirsin.
neyse biliyorum ki soyleyecegim hic biseyin ustunde hic bi etkisi olmayacak. o yuzden iyi sanlar diliyorum sana

Haklısın bu gidişle erasmus programına katılacağım

Ya evet çevremdekilerde öyle diyor ama ne biliyim bi heves var içimde :44:

Hangi ülkede yaşıyorsun canım?

aman... ne zaman böyle bi konu görsem saldırılar başladımı acaba diye merak ediyorum allahtan başlamamış, kaç yaşındasın canım, eğer gençsen yurtdışında okumak için her yolu araştır

aman... ne zaman böyle bi konu görsem saldırılar başladımı acaba diye merak ediyorum allahtan başlamamış, kaç yaşındasın canım, eğer gençsen yurtdışında okumak için her yolu araştır

17 yaşındayım canım

Benim halamın kızı İspanyaya gitmişti

Belki bir gün biz de gideriz

Bende çok istiyorum ama henüz onun için gerekli şartlara sahip olamadık. Eşim benden çok istiyor, bugün imkanı olsa durmaz gider. :)

Bende diğer arkadaşlara katılıyorum, Erasmus ya da Work and Travel ile gidebilirsin.

Liseden bir arkadaşım WorkandTravel ile Amerikaya gitmişti. Çok kıskanmıştımmm!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…