- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
6 ayda bir 15 gün diye biliyorum.
Tabi henüz masa basına bu konuda oturmadılar.
Eşim teklifi kabul ettiği anda detaylar görüşülecek.
İkimizin maaşı 10 bin.Çok uzun ayrılıklar gibi geliyor kulağa ama baktığınız zaman da su gibi geçip gidiyor zaman.
Bilmiyorum ben çok maddi sıkıntıda olduğum için sanırım güzel bir fırsat gibi geliyor.
Ama maddi sıkıntı, borç harç yoksa, genel anlamda durum iyiyse ne düşünülür bilemedim.
Çok sagol lale'cim.Allahım yardımcın olsun,kendin ve ailen için en hayırlı ve iyi kararı almanı diliyorum.
Konu için ne desem boş.
Sadece iyi dileklerimi sunmak için geldim.
İkimizin maaşı 10 bin.
Onun 2 ay sonra projedeki görevi bitiyor.
Bu durumu fırsat olarak görüyor.
Borç harç ödeyebildigimiz durumda hamdolsun.
Gerçekten fazlasına gerek yok boşverin ne kadar varsa o kadar yiyin. aile birliğiniz dağılmasınİkimizin maaşı 10 bin.
Onun 2 ay sonra projedeki görevi bitiyor.
Bu durumu fırsat olarak görüyor.
Borç harç ödeyebildigimiz durumda hamdolsun.
Komşumun kocası 6 aydır Irak'ta. Ayda 5-6 bin dolar alıyor.Eşimin yurt disina gitme işi kesinleşti gibi.
Aşırı üzgün hissediyorum kendimi.
2 yıllık bir sureden bahsediyor.
Gitmem daha mantıklı diyor malum Türkiye'deki durumlar pek parlak değil.
2 senede güzel bir birikimden bahsediyor.
Ama ben onsuz kalmak konusunda çok kötü hissediyorum kendimi.
Söylediğinden beridir ağzımın tadi kaçtı.
25-30 bin arası bir meblağ alacagim en azından cocugumuzun geleceği ve döndüğümde de bizim için daha iyi olur kanısında.
Bana bıraktı karar işini.
Sen ne dersen o olsun diyor.
Bilmiyorum kızlar.
Gideceği ülke içinde endişelerim çok çok fazla.
Eşi yurt disinda çalışan hatunlar gelsin beni teselli etsinler.
Gideceği ülke : Irak (Erbil)
Şuan iki dudağimin arasında gidip gitmemesi, açıkçası ben istemiyorum dedim.
Yaşadıgımız yerde akraba felan kimse yok ailelerimiz başka başka memleketteler. Çocugumun okulu hasebiyle bir yere kımıldayamam.
Ben de çalışıyorum aynı zamanda, işten ayrılmayı düşünmüyorum.
Öylesine bir karışıklık içindeyim ki, onsuz tek başıma idare edebilme fikri ve aşırı özlem ve evladımın babasına aşırı düşkünlüğü de cabası tabiki.
Gidecegi yer Erbil.2 yıl gidecek ve hic gelmeyecek mi? 2 yilda net dönecek mi? Gidecegi yerde tehlike durumu nasil? Ona göre yorum yapacagim
Ben olsam kabul ederdim o halde.Cocugunuzun ve ailenizin gelecegi icin olumlu bakin.Tr şartlarini biliyorsunuz ,gecim vs pahalilik.Keşke dememek ve aklınızda kalmaması açısından degerlendirin.Eşiniz ilerde maddi herhangi bir zorlukta bunu hatirlatabilir size .Karari kendi vermis ama size birakmiş.Ben fikrimi söyledim ama siz iç sesinizi dinleyin.Hayırlısi olsun hakkinizdaGidecegi yer Erbil.
güvenli bölge dedi bana.
6 ayda bir gelecek 15 gün.
Kemal'im yapmaz (replik) havasında degilim ama ona bu konuda güvensizlik hiç beslemedim.bu durum kişiye göre değişir. ben olsam çocuk olsun olmasın kendiminde işi bırakıp eşimle gidecek durumum yoksa isterse trilyonlar kazansın göndermem, azıcık aşım kaygısız başım derim her zaman ve orada can güvenliği olmayacak bunun iyi günü kadar kötü günleride olacak hastalık,ölüm vs yanınızda olamayacak ha deyince gelemeyecek ve sizde anladığım kadarı ile gidemeyeceksiniz..
ayrıca çocuğunuz ergenliğin başında bence bir babanın otoritesine en çok ihtiyaç duyacağı yaş. ve bu süreçte ayrı kalmaları uygun olmaz kanısındayım.
birde şu var ki orada hiç harcama yapmayacak mı?? kazanacak belki ama ne şartlarda yaşayacak orada? harcamalarından arta kalan meblağ mı o kadar olacak?
birde erkek milleti parayı bulduğunda önce karıyı boşar derler yaa ben buna inanırım .....
ben göndermem ama karar sizin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?