- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
İki yıllık bir görevde muhakak sizinle de onun da gidip gelme imkanı olur. Ben de yaşadığımız yerde kimsemiz yok ve her şeyi kendim yapıyorum daha önce de yazmıştım konunuza zaten. Evet ayrılık zor ve üzücü ama hayat malum ben olsam engellemem. Benim eşim de şuan yurtdışında ve ben doğum için gün saymaya başladım son haftanın içindeyiz eşimin gelip gelemeyeceği belli değil. Gelebilmesini çok istiyorum ama kendim için değil o hızı anı eşim de yaşasın ikimizin meleği ve o ilk hallerini görsün bizim ölene dek unutamayacağımız anının içinde olsun istiyorum. Hastaneye yalnız gidip geldim tüm süreç boyunca ve hala karnım burnumda araba kullanıyorum, her işimi kendim yapıyorum. Annemmbabam yanıma geldi onlar da hayret ediyo halime şükür gücüm kuvvetim yerinde. Bu dönemlerde normalde totoyu kaldırmak bile iş ama Rabbim bana bu gücü nasıp etti şükür. Yani siz bi yola girdiğiniz de o güce sahip oluyorsunuz.Eşimin yurt disina gitme işi kesinleşti gibi.
Aşırı üzgün hissediyorum kendimi.
2 yıllık bir sureden bahsediyor.
Gitmem daha mantıklı diyor malum Türkiye'deki durumlar pek parlak değil.
2 senede güzel bir birikimden bahsediyor.
Ama ben onsuz kalmak konusunda çok kötü hissediyorum kendimi.
Söylediğinden beridir ağzımın tadi kaçtı.
25-30 bin arası bir meblağ alacagim en azından cocugumuzun geleceği ve döndüğümde de bizim için daha iyi olur kanısında.
Bana bıraktı karar işini.
Sen ne dersen o olsun diyor.
Bilmiyorum kızlar.
Gideceği ülke içinde endişelerim çok çok fazla.
Eşi yurt disinda çalışan hatunlar gelsin beni teselli etsinler.
Gideceği ülke : Irak (Erbil)
Şuan iki dudağimin arasında gidip gitmemesi, açıkçası ben istemiyorum dedim.
Yaşadıgımız yerde akraba felan kimse yok ailelerimiz başka başka memleketteler. Çocugumun okulu hasebiyle bir yere kımıldayamam.
Ben de çalışıyorum aynı zamanda, işten ayrılmayı düşünmüyorum.
Öylesine bir karışıklık içindeyim ki, onsuz tek başıma idare edebilme fikri ve aşırı özlem ve evladımın babasına aşırı düşkünlüğü de cabası tabiki.
Her hafta sonu veya iki haftada bir gelme imkanı varsa bence olabilir.6 ay çok uzun6 ayda bir 15 gün diye biliyorum.
Tabi henüz masa basına bu konuda oturmadılar.
Eşim teklifi kabul ettiği anda detaylar görüşülecek.
Az önce haberlerde gördüm.Kontrati çok geçerli sebebleri olmadığı müddetçe bozamiyor maalesef
Bence gitsin vallaEvet aylık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?