- 30 Aralık 2009
- 23.951
- 96.586
- 1.123
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Kemal'im yapmaz (replik) havasında degilim ama ona bu konuda güvensizlik hiç beslemedim.
Çocugu ve bana aşırı düşkün olması ve gerçekten beni hiç bir zaman acabaya sokmadı.
Böyle bir şey yaparsa da ALLAH sorsun hesabını.
İnanın bunu hiç düşünmedim farklı detaylarda boguluyorum ben suan.
Çocugum ve kendim için asırı özlem ve onun çekecegi zorluklara odaklıyım.
Kazandığını kurusu kurusuna elime sayan bir adam kendisi bu konuda müteşekkirim sadece bebni geren şey azıcık aşım kaygısız başım felsefesinde olmam.
İkimizin maaşı hamdolsun güzel.
Borç harç evet var ama suanki durumda ödeme sıkıntısı çekmiyorduk, Türkiye'de malum şartlar çok kötü artık yeni bir proje de gelmeyecek gibi duruyor.
7 bin alıyor suan ama proje bitiyor 2 ay sonra off öyle karışığım ki.
evet dogruinşaat sektöründe diye tahmin ediyorum
türkiyede inşaat sektörü şuan kan ağlıyor
çoğu tanıdığım projeleri bitince yeni iş bulamadılar
2 ay sonra proje bitince yenibir iş bulamama ihtimali çok yüksek bunu da hesaba koyun
Gönder gitsin. Yapan arkadaşım var, eşi öyle bir ülkede çalışıyor. 3 ayda 1 defa 15 gün izin kullanıyormuş.Eşimin yurt disina gitme işi kesinleşti gibi.
Aşırı üzgün hissediyorum kendimi.
2 yıllık bir sureden bahsediyor.
Gitmem daha mantıklı diyor malum Türkiye'deki durumlar pek parlak değil.
2 senede güzel bir birikimden bahsediyor.
Ama ben onsuz kalmak konusunda çok kötü hissediyorum kendimi.
Söylediğinden beridir ağzımın tadi kaçtı.
25-30 bin arası bir meblağ alacagim en azından cocugumuzun geleceği ve döndüğümde de bizim için daha iyi olur kanısında.
Bana bıraktı karar işini.
Sen ne dersen o olsun diyor.
Bilmiyorum kızlar.
Gideceği ülke içinde endişelerim çok çok fazla.
Eşi yurt disinda çalışan hatunlar gelsin beni teselli etsinler.
Gideceği ülke : Irak (Erbil)
Şuan iki dudağimin arasında gidip gitmemesi, açıkçası ben istemiyorum dedim.
Yaşadıgımız yerde akraba felan kimse yok ailelerimiz başka başka memleketteler. Çocugumun okulu hasebiyle bir yere kımıldayamam.
Ben de çalışıyorum aynı zamanda, işten ayrılmayı düşünmüyorum.
Öylesine bir karışıklık içindeyim ki, onsuz tek başıma idare edebilme fikri ve aşırı özlem ve evladımın babasına aşırı düşkünlüğü de cabası tabiki.
Kriz ve savaş var.Evet aylık.
7 bin alıyor burada.Irak çok korkutucu geliyor bana... burda ne kadar alıyor aylık? Burda işi var mı mesela bunlar da önemliLed_BiR_Vele_DisTiri
Maaşı verecek şirket Irak firması değil.Kriz ve savaş var.
O kadar maaş verileceğini sanmıyorum. Hatta çoğu kişi aylarca çalışıp da maaş falan alamadan geri dönmüşlerdi.
Kontrati çok geçerli sebebleri olmadığı müddetçe bozamiyor maalesefpeki bu kontrati istedigi zaman bozabilecek mi esiniz ?
bence bu da onemli, cok iyi maastan bahsediyorsunuz.
hani gittigi yere kadar gider deyip gidebilir ve atiyorum cok zorlanirsaniz 6 ay sonra istifa eder, o zamana kadar yaptigi birikim de sizi baya idare eder issiz kalmasi durumunda.
Hakkınızda hayırlısı olsun o zaman. Ama ölümlü dünya. Üç kuruş için o kadar ayrı kalmaya değer mi bilemiyorum.Maaşı verecek şirket Irak firması değil.
Maaşlar konusunda sıkıntı yaşanmadığını söylediler.
Çalışan arkadaşı var ondan teyit etti durumu.
Kontrati çok geçerli sebebleri olmadığı müddetçe bozamiyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?