Yurtdisi hengamesi, içim sıkılıyor.

Bence eşiniz gitmesin. Led_BiR_Vele_DisTiri
Irak şu an karışık.
Önemli olan can önce.
Linki bırakıyorum bir bakın.

[/QUOTE]
Irak konusunda evet korktugum bunlar zaten

inşaat sektöründe diye tahmin ediyorum
türkiyede inşaat sektörü şuan kan ağlıyor
çoğu tanıdığım projeleri bitince yeni iş bulamadılar
2 ay sonra proje bitince yenibir iş bulamama ihtimali çok yüksek bunu da hesaba koyun

Led_BiR_Vele_DisTiri
Korkmakta haklısınız.
Ben olsam gitmemesini isterdim.
Önce can çünkü.
Burada sizde korkuyla bekleyeceksiniz.
Süre uzun 2 yıl.
O yüzden bence huzurunuz bozulmasın.
Güvenlikli bir ülke olursa değerlendirmesi daha iyi olur. ( Isveç, Almanya vb..)
Bence vazgeçirin..

Mazallah olaylar büyüyebilir.

2 yıl sonunda ne sizler aynı kişi olacaksınız ne de ilişkiniz aynı ilişki olacak. Çocuk olmasa bile böyle bir seyin üzerine düşünmem bile kaldı ki bi de çocuk var. Yazık günah hiç bir para değmez buna. O iki yılda hepiniz çok şey kaybedersiniz. Anlayamıyorum para için bu kadar büyük fedakarlık yapmayı. Mutlu bir aile için çok para şart değil ama birlikte olmak şart. Bir gün o iki yılı birlikte geçirmiş olmak için bütün mal varlığınızı feda etmeyi göze alacak kadar pişman olabilirsiniz.

Kolay gelsin ,üzülmeyin dönünce sizi daha çok sever ,arkadaşım mühendis ırakta hayatı şantiye ,sosyal hayat sıfır dişi sinek bilr yok

benim bir arkadaşım inşaat sektöründe o gitti ırak'a.maaşı 6 bin dolar her ay hesabına yatıyor , kirasını ve tüm giderlerini şirket ödüyor.ayda bir geliyor ailesine, arada ailesi gidiyor.hayat standartları yükseldi.onun sözleşmesi 5 yıllık.çok rahat il 1 seneyi geride bıraktılar.valla hayatlarından memnunlar.çocuklarının biri 4 yaşında biri 10

Gönder gitsin. Yapan arkadaşım var, eşi öyle bir ülkede çalışıyor. 3 ayda 1 defa 15 gün izin kullanıyormuş.
Gittiği ülke Rusya falan değil yani.

peki bu kontrati istedigi zaman bozabilecek mi esiniz ?
bence bu da onemli, cok iyi maastan bahsediyorsunuz.
hani gittigi yere kadar gider deyip gidebilir ve atiyorum cok zorlanirsaniz 6 ay sonra istifa eder, o zamana kadar yaptigi birikim de sizi baya idare eder issiz kalmasi durumunda.

Kriz ve savaş var.
O kadar maaş verileceğini sanmıyorum. Hatta çoğu kişi aylarca çalışıp da maaş falan alamadan geri dönmüşlerdi.
Maaşı verecek şirket Irak firması değil.
Maaşlar konusunda sıkıntı yaşanmadığını söylediler.
Çalışan arkadaşı var ondan teyit etti durumu.

Kontrati çok geçerli sebebleri olmadığı müddetçe bozamiyor maalesef

Maaşı verecek şirket Irak firması değil.
Maaşlar konusunda sıkıntı yaşanmadığını söylediler.
Çalışan arkadaşı var ondan teyit etti durumu.
Hakkınızda hayırlısı olsun o zaman. Ama ölümlü dünya. Üç kuruş için o kadar ayrı kalmaya değer mi bilemiyorum.

Kontrati çok geçerli sebebleri olmadığı müddetçe bozamiyor maalesef

o zaman cok riskli,
valla ben cok cektim bu uzun donem kontrat isinden,
o yuzden su an taahhutlu internet bile baglatmiyorum, pasa pasa oduyorum aylik uyelikli yuksek abonelik secenegine.

bu tarz kontratlar insani cok sacma seylere baglayabiliyorlar cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…