- 7 Aralık 2018
- 7.093
- 18.255
- 248
- 28
Ya babası orospu şerefsiz bilmemne diyormuş kızına yok saygı duy yok o senin baban bırakın bu işleri 3. Sayfa haberleri saygı duyup boyun eğen kızların cinayetleriyle dolu. Şöyle konularda şu tarz “olur olur öyle şeyler boşverr” ci yorumlar illa olacak ha.Geri kafalinin ne demek olduğunu biliyorum siz bilmiyorsunuz galiba tdk sözlüğüne kadar araştırmışsınız bizim toplumumuzda bu kelime çok ayıp bir kelimedir cahil hiçbir şeyden anlamayan anlamında kullanılır babasının yaptıklarını takdir etmedik yazdığım msjlari okursanız görürsünüz
Şimdi böyle bir duyar kasmaya ne gerek var? Gerikafalı bir hakaret değil, adamın sahip olduğu özellik. Kızına o.ospu diyen adama saygı bekliyorsunuz ne alakaysa...Bak canım yaşın kaç olursa olsun bir insan ailesini aşagilarcasina geri kafalı demez bu çok ayıp birşey gerçekten erkek konusuna gelince ailen kimseye guvenmemekte bazı noktalarda haklı olabilir çünkü devir gerçekten çok kötü . Evlilik konusuna gelince gerçekten sevebilecegin guvenebilecegin biri karşına çıkarsa ailen de onun seni gerçekten sevdiğini anlarsa hicbir sıkıntı olmaz önce annene durumu anlatırsın o da babanla konuşup ikna eder merak etme
Ve bu yorumdan sonra babanın hayvani duyguları koşarak uzaklaşır. Kızına orospu diyen bir baba, aaaa kızım aşık olmuş dşye kına yakıp medeni bir şekilde kimi istersen verdim gitti seni der zaten. Ve bütün aile seferber olur bu büyük aşka. Devir kötü de sadece kız çocuklarına mı kötü? Ayrıca bu memleket geri kafalı, vicdansız, evlat düşmanı, sorumsuz ebeveyn dolu. Bu kabul edeLim Artık.Bak canım yaşın kaç olursa olsun bir insan ailesini aşagilarcasina geri kafalı demez bu çok ayıp birşey gerçekten erkek konusuna gelince ailen kimseye guvenmemekte bazı noktalarda haklı olabilir çünkü devir gerçekten çok kötü . Evlilik konusuna gelince gerçekten sevebilecegin guvenebilecegin biri karşına çıkarsa ailen de onun seni gerçekten sevdiğini anlarsa hicbir sıkıntı olmaz önce annene durumu anlatırsın o da babanla konuşup ikna eder merak etme
Yine de o senin ailendir mantigi cok yanlis, dayak atan koca icin o senin kocandir demek gibi bir sey. Bana küfür eden baba benim yüzümü göremez. Aile de olsa her seye haklari yok. Konu sahibi her seyi göze alip resti cekme vaktin gelmis böyle hayat olmaz. Cok seyler kacirirsin bu hayatta. Ilerde kacirdigin seyler onlarin umrunda olmaz. O yüzden hayatini cizecek olan sensin.Şimdi böyle bir duyar kasmaya ne gerek var? Gerikafalı bir hakaret değil, adamın sahip olduğu özellik. Kızına o.ospu diyen adama saygı bekliyorsunuz ne alakaysa...
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Ailemi seviyorum en azından annemi. Bana bu yaşa kadar baktılar sonuçta. Çoooook dindar bir ailem var. Ondan olabileceğini düşünüyorum. Acaba biriyle gizlice çıksam nasıl olur diye düşünüyorum. Şimdiye kadar açıkçası erkeklerden kaçtım resmen. Biri görür biri birşeyder babamın kulağına gider öldürür diye. Ama 24 yaşına geldim artık. Bende sevmek nasıl bir duygu tatmak istiyorum. Ailemden gizli bir ilişki yaşayabilirmiyim diye düşünüyorum. Ama bir yandanda babam öğrenir beni öldürür diye korkuyorum...
Öncelikle eğitiminizi tamamlayın ve mutlaka çalışın. Ailenize bağımlılığınız olmasın.Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Ailemi seviyorum en azından annemi. Bana bu yaşa kadar baktılar sonuçta. Çoooook dindar bir ailem var. Ondan olabileceğini düşünüyorum. Acaba biriyle gizlice çıksam nasıl olur diye düşünüyorum. Şimdiye kadar açıkçası erkeklerden kaçtım resmen. Biri görür biri birşeyder babamın kulağına gider öldürür diye. Ama 24 yaşına geldim artık. Bende sevmek nasıl bir duygu tatmak istiyorum. Ailemden gizli bir ilişki yaşayabilirmiyim diye düşünüyorum. Ama bir yandanda babam öğrenir beni öldürür diye korkuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?