- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #3.501
Çıkar kız beni yoldannnnnn he geceeeee lütfen ayyyyy cok güzel MasallahRüyada Zeytin Ağacı Görmek. Evliler için yakında çocuğunuz olacağına, zeytin ağacı diktiğini görmek, yakın zamanda hayırlı bir işe başlayacağınıza, zeytinaldığınızı görmek, yapacağınız işten iyi para kazanacağınıza, hayır ve fayda göreceğinize işarettir.
Araba çalmakta, ruhsal olarak sıkıntılı zamanlarda olduğunu anlatırmış.
Hadi zeytin ağacına dalalım hurişim.
Eşimi başka bi kadınla gördüm rüyamda şimdi arayıp o kadın kimdi diye sorucamtekrar geri yattım rüyanın devamını görürüm belki ikisini yolarım diye ama olmadı
Senın kız iş basındadır bebeğim cadııııuuıı:) hayır olsun işallahaynen katiliyorum, benimki sacma degil cok aciydi, aglayarak uyandim, öyle bi gerilmisimki uyandigimda bogazim felan sisti....
Çıkar kız beni yoldannnnnn he geceeeee lütfen ayyyyy cok güzel Masallah
Anaaaaaaaaa bu benden beter bende senın gıbı rüya da görüp hesap soruyorum vallahhhh:)Eşimi başka bi kadınla gördüm rüyamda şimdi arayıp o kadın kimdi diye sorucamtekrar geri yattım rüyanın devamını görürüm belki ikisini yolarım diye ama olmadı
Çok zoruma gitti ya sac baş girişmedim içimde kaldı vallah:))Anaaaaaaaaa bu benden beter bende senın gıbı rüya da görüp hesap soruyorum vallahhhh:)
Bakkkk gülümmm stresten yedın bıtırdın kendını sonuc ne olursa olsun öğrencen zaten bu kadar savasma kendınle lütfen işallah olumlu olcak allahın izniyle:)Hurihuri2013 Abla sonradan değişme ihtimali olmazmı olumsuz çıkarda pekiiii
Yeminle bendennnnn buuuÇok zoruma gitti ya sac baş girişmedim içimde kaldı vallah:))
Tamam bacımmmm ben hep arkandayım bılıyonnnnn ölümüneedeeer kankayıxxxxxzzGece dalıyoruz zeytin bahçesine
Allah hayırlara çıkarsın rüyanı kuzum.
Oh iyi yapıyorsun ablamm aynı bende sendenim çok kiskancim bu konuda hiç afettmem yani .:))Yeminle bendennnnn buuuaynen Melek gıbı karıyımdır ama sevgımı asla paylasmam yanasanında ağzını burnunu kırarımmmm ben izmirliyimmmm fena döverimmm çingenimmmmm acıkkkkkkk
Yürüüüüüüüüü be selmammmmmmOh iyi yapıyorsun ablamm aynı bende sendenim çok kiskancim bu konuda hiç afettmem yani .:))
Bakkkk gülümmm stresten yedın bıtırdın kendını sonuc ne olursa olsun öğrencen zaten bu kadar savasma kendınle lütfen işallah olumlu olcak allahın izniyle:)
Hadı işallah hamişşşşşsındır senın gıbı hiperaktif bi kızın olurda beraber mutlu mesut bol aksiyonlu yasarsınız:) işallah işallah işallah hamişsın:)Dua edinnnnnnn
Inşallah dönüşte hayırlı haberle gelirsin canım . Cabuk gel meraktan öldürme bizi.Dua edinnnnnnn
Bende sizdenim kızlar, ama bir farkla direk trip atarım o anlar. Yine ne gördün rüyanda der, bende rüya olarak görme bana malum olur derim güleriz. 2-3 gün etkisinden çıkamam ve sokaktaki her kadını incelerim, rüyamdaki miydi diye. Bildiğiniz paronayakça hareketler.Çok zoruma gitti ya sac baş girişmedim içimde kaldı vallah:))
Hahaha seninki daha ileri derecedeymis sokaktaki kadınları incelemek ..Bende trip atarim adam haklı olarak benim suçum ne diyor .Bende sizdenim kızlar, ama bir farkla direk trip atarım o anlar. Yine ne gördün rüyanda der, bende rüya olarak görme bana malum olur derim güleriz. 2-3 gün etkisinden çıkamam ve sokaktaki her kadını incelerim, rüyamdaki miydi diye. Bildiğiniz paronayakça hareketler.
Sendede varmı o hissiyat hele de bakimmm benle ilgili ne hissedıyonnnnnnn paranoyak hatunnnn:)Bende sizdenim kızlar, ama bir farkla direk trip atarım o anlar. Yine ne gördün rüyanda der, bende rüya olarak görme bana malum olur derim güleriz. 2-3 gün etkisinden çıkamam ve sokaktaki her kadını incelerim, rüyamdaki miydi diye. Bildiğiniz paronayakça hareketler.
Bende sizdenim kızlar, ama bir farkla direk trip atarım o anlar. Yine ne gördün rüyanda der, bende rüya olarak görme bana malum olur derim güleriz. 2-3 gün etkisinden çıkamam ve sokaktaki her kadını incelerim, rüyamdaki miydi diye. Bildiğiniz paronayakça hareketler.
Cuma saati burda, Rabbim Cuma gününün hürmetine sonucunu müspet eylesin. Ezan başladı şansına.Dua edinnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?