- 8 Kasım 2016
- 2.873
- 4.449
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #3.521
Iyi bak tek olmadığıma sevindim hepimiz ayniymisiz. Yataktan çıkmak istemedim o kadar etkisinde kalmışım bütün isim duruyor daha.:)))bende tripli olurum ve dedigin gibi etkisi uzun sürer, hafif piskopatim :)))
Kadınların hepsinde vardır bu rüyalarSendede varmı o hissiyat hele de bakimmm benle ilgili ne hissedıyonnnnnnn paranoyak hatunnnn:)
Amannnnn boşver yaparsın ohhhhhh keyıf yap:)Iyi bak tek olmadığıma sevindim hepimiz ayniymisiz. Yataktan çıkmak istemedim o kadar etkisinde kalmışım bütün isim duruyor daha.:)))
Harbımiiiiiii işallah allahım duysun sesını bırde benım ikide olsun hayırladaaaaa:) vallahhhh benımkı sayıklıyo cok uyandırıyom hesap soruyomKadınların hepsinde vardır bu rüyalar
Sanki teki tutacakmış hissiyatı var bende, gönlüm ikisindende yana ama teki tutacakmış gibi doğuyor içime kuzum. Tek olsun bizim olsun inşallah
Allahtan kocalarımız rüyalarını anlatmıyor, yoksa liğme liğme ederim adamı
Benimki uykuda çok konuşur sorduğum herşey e cevap verir sonra böyle defin diyince hatırlamaz hiç. Allah'tan ters bişey demiyor yoksa vay hâlinde.Harbımiiiiiii işallah allahım duysun sesını bırde benım ikide olsun hayırladaaaaa:) vallahhhh benımkı sayıklıyo cok uyandırıyom hesap soruyom
Benden delileride varmış yaniHarbımiiiiiii işallah allahım duysun sesını bırde benım ikide olsun hayırladaaaaa:) vallahhhh benımkı sayıklıyo cok uyandırıyom hesap soruyom
Gece sana enerji yolladım bennnnnngörmrdınmuBurda saat 11:49
ve ben bugün sadece 1 kere kustum
aman allahim büyük gelismem var, ama sadece bayat ekmek ve meyve yedim ondanda olabilir
Hadi hayırlısı, ne kadar sürede çıkacakmış?Kanımı verdim bekliyorum bakalım. Sonuç ne çıkacak...
Hayırlısı canım benim işallahKanımı verdim bekliyorum bakalım. Sonuç ne çıkacak...
Gece sana enerji yolladım bennnnnngörmrdınmumasallahhhh de
Hamişsın gözün aydın sekerimEki Görüntüle 2079715 Yoo tamam sonuç yine aynı isim farklı girmiş.
Hamişsın gözün aydın sekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?