- 8 Kasım 2016
- 2.873
- 4.449
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #3.601
Benimde aklıma direk o geldi ay hadi inşallah.Acebbbb olabılırmııııı hamişlikkkk kızzzzz:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde aklıma direk o geldi ay hadi inşallah.Acebbbb olabılırmııııı hamişlikkkk kızzzzz:)
Ayyyyy üzülme bakalım cok var allahın izniyle tatlımbizde cok basit aliyorlarayyy istemiyorummmm
Hadi işallah canım benim dualarımdasın canımıniçi:)Benim kocisko geldi gidip şu kağıdı verip gelelim hayırlısıyla inşallah cabuk onaylanir bizde başlarız hemen.
Sağol ablam .sende hep dualarimdasin inşallah herşey çok güzel olur .Hadi işallah canım benim dualarımdasın canımıniçi:)
Hala çikolata bekliyor mu memlekettekiler yahu? Türkiye’de de artık çok iyi çikolatalar var çünkü.Selmaal25 canım ne ettın baslıyonmu yolculuk haxırlıklarına benım bi çikolata kabusum var he seferınde sendede varmı
resmen bı valizi cıkilota dolduruyommm yaaaaaaa bide herkes syrı sevıyo istıyo
Acebbbb olabılırmııııı hamişlikkkk kızzzzz:)
Ayyyyyy götürmede bak ne dıyolar bunlar almancı cimriiiiiiiiiHala çikolata bekliyor mu memlekettekiler yahu? Türkiye’de de artık çok iyi çikolatalar var çünkü.
Diye diye hamiş etcem senı heraldeYok canim sanmiyorum ben hamislik olabilecegini.
Uyu bebişim uyu ohhhh yarasın:)kizlaaar selamlar
V Veaskgittibizden burcu tatlım çok sevindim ama yaaaaa bak iyi ki gitmişsin gelsin artık bebiş :))))) gözün aydın tatlım benim inş kucağına da alırsın
kızlar burdayım ama evet biraz uykucu oldum nedense 12 saat uyumadan kendime gelemiyorum :)))))
ne kaynatmışsınız maşallah :)))))
ben boşuna gelmemişim bu gruba benim gibi psiko doluymuş bende sizler gibi aşırı kiskanc biriyim :)))))))
Uyu bebişim uyu ohhhh yarasın:)
kizlaaar selamlar
V Veaskgittibizden burcu tatlım çok sevindim ama yaaaaa bak iyi ki gitmişsin gelsin artık bebiş :))))) gözün aydın tatlım benim inş kucağına da alırsın
kızlar burdayım ama evet biraz uykucu oldum nedense 12 saat uyumadan kendime gelemiyorum :)))))
ne kaynatmışsınız maşallah :)))))
ben boşuna gelmemişim bu gruba benim gibi psiko doluymuş bende sizler gibi aşırı kiskanc biriyim :)))))))
Sağol tatlım amin inşaAllah. Sende aynı şekilde canımKucağımıza almayı nasib etsin Rabbim hepimizin.
Canım senin kanda kaç çıkmıştı sonuç ?
Ben napim bak acaba tutcakmı derdım var tatlım yanı hep bı soruuuuuvalla kendime şaşıyorum bu kadar uyku ve ben :))))
ay pazartesi olsa da bidaha kan versem
şimdi de katlandı mı stresi başladı
yicem başınızın etiniiiiiiiii :)))))
Ben napim bak acaba tutcakmı derdım var tatlım yanı hep bı soruuuuu
Heeeee kızzzz yasemın beni hırsız yaptıııııııııı ikimiz cete olusturdukkkkk rüyamdaaabiz doğurama kadar olacak bu sorular ablam napalim artık heycanla beklicez
ins tutacak bak zeytin ağacı da görmüşsün:)))))))
Canim benimkini ignelere basladigim gunu adetin 3. Gunu olarak saydilar. Buyuk ihtimal sende de oyledir. Hangi gun ignelere baslamistin?Ya kızlar sıze bışey sorcam ben ayın 19 adet oldum ilaclardan dolayı ıkı gün sürdü veya üç aradan dört gün gectı koruma hapını bıraktıgım için yıne oldum 24 de ben şimdi hangı günü baz alcammmm hele deyın ıkıncıde ıkı gün sürdü
O zaman ikinci olan canım çünkü iğne vurlmaya basladığmın ilk günü hala kanamam vardı ıkıncı günü kesıldı yani 24 dünden hesaplıcam anladım tatlım:) sen nasılsın canım benimCanim benimkini ignelere basladigim gunu adetin 3. Gunu olarak saydilar. Buyuk ihtimal sende de oyledir. Hangi gun ignelere baslamistin?