Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

DilanBoran DilanBoran benım ne olcak kızzzzzzzz:110:hissiyatın ne
Canim senin de kizin olacak oyle hissediyorum. Benim hislerim genelde kuvvetlidir. Insallah yanilmam sizlerde de. Ben de simdi yeni kan verdim. 6 saat sonra sonucu ogrenirim. Insallah her sey yolundadir canim. Doktorumu gordum bugun, konustuk bugun. O da sagolsun kendimi iyi hissetmemi sagliyor.

Canim senin de kizin olacak oyle hissediyorum. Benim hislerim genelde kuvvetlidir. Insallah yanilmam sizlerde de. Ben de simdi yeni kan verdim. 6 saat sonra sonucu ogrenirim. Insallah her sey yolundadir canim. Doktorumu gordum bugun, konustuk bugun. O da sagolsun kendimi iyi hissetmemi sagliyor.

Peki benim canımmm ❤️

Ablam vallahi bana kızıyordunuz hep ama haksızmıymışım. Çok heyecanlı her saniyesi düşünceli geçiyormuş dimi :) senin bide test zamanlarında gelecek 1 hafta geçsin hele :))))
Ben haksızsın demedım cok stres yaptın dedım asırı hemde ben daha test olayına gecmedım yedı gün dolaun baslıcam ama canım :)

İşallah canım allah duysun sesını:) senınde hersey güzel olcak rahat ol canımıniçi

Canim senin de kizin diye hissediyorum. B bebekborn da kiz mertugce35 mertugce35 Gentille Gentille ve benim erkek gibi hissediyorum. Bakalim tahminlerimin kaci tutacak.

Bana benimki erkek gibi geliyo... bide çin takvimi diye bişey var kızlar ona bakın onda her seferde doğru çıktı çevremizde şimdiye kadar nedense. Yine Allahımın bilceği işde buda çok ilginç

Ben haksızsın demedım cok stres yaptın dedım asırı hemde ben daha test olayına gecmedım yedı gün dolaun baslıcam ama canım :)

Olsun ablam neyse öyle böyle geçiyomuş zaman vallahi. Boşa günlerce stres yapmışım... yaptığın ilk testte umarım çift çizgini görürsün ablacım ❤️❤️❤️

ohh hadi güzel sonuçlar verirsin ins tatlm

A Aveline sen napıyon kızzzzz gezdınmı bugün :) canım kumpir istedı bugün dedım izmirde olsam bornovada yerdım dedım küçük parkta:)ohhhhhhhh

:)) yok canım bugün gezmedim.ama evde değildim. İş yerindeydim annemlerin orda oturdum bes saat falan.kumpir ayy ne cok severim ben de bornova küçükparkta güzelmi oluyor bilmiyordum bak. Buraya geldiğinde beraber gideriz belkiii

Bir de kafamı cok mu taktım nedir iyice sabırsızlanıyorum ya su adet zamanında gelmezse diye icim icimi yiyor kızlar.

Ben de geldim kızlarrr. Neler kaynatıyorsunuz bakıyım? DilanBoran DilanBoran canım tahminlerin tutacak mı bakalım merak ediyorum.
Aynen canim bakalim. Yeter ki olsunlar canim kiz erkek farketmez. Dur sizlere de tahmin yapiyim senin kizin yasminsay yasminsay in oglu Selma arkadisimizin da kizi olacak diyorum. Bugun baya tahmin yaptim :halay::spor::KK55:

Back
X