Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Aynen canim bakalim. Yeter ki olsunlar canim kiz erkek farketmez. Dur sizlere de tahmin yapiyim senin kizin yasminsay yasminsay in oglu Selma arkadisimizin da kizi olacak diyorum. Bugun baya tahmin yaptim :halay::spor::KK55:
Zaten herkes bana kız diye tahminde bulunuyor bende hep ilk kızım olacakmış gibi hissediyorum.

Vermeye gittik canım eşimden sperm testi falan istediler neden anlamadım doktordan istedik onda vardı yollayacak sonra vericez sizden de aldılar mı.
Aaaaa nedenki bize klınık evrak verdı doldurduk yolladık onlara ne sanki anlıcaklarmi sonuçta doktor gereken evrakları hazırlamiş vermiş tuhaf yaniiii canımıniçi

Aaaaa nedenki bize klınık evrak verdı doldurduk yolladık onlara ne sanki anlıcaklarmi sonuçta doktor gereken evrakları hazırlamiş vermiş tuhaf yaniiii canımıniçi
Aynen bende sınır oldum zaten onlara neyse testten artık.zaten dedik sorun bende ameliyat da oldum diye ama yinede gerekli dediler artık onu alınca bi daha gidicez.

bizim burda da eşim kağıtları vermeden 2 kere sperm testine gitti onuda evraklara koydular canım
sigorta istiyor kadından erkekden neden olmuyor diye
belki o yüzden istemişlerdir

Aynen bende sınır oldum zaten onlara neyse testten artık.zaten dedik sorun bende ameliyat da oldum diye ama yinede gerekli dediler artık onu alınca bi daha gidicez.
Allah allah sorun kimde onu soramazlar ya zaten tuhaf inan biz gıttık sadece teslim ettik çıktık zaten sorun olmasa neden tüp bebek yapasın tövbe yarabbım tövbe

Bizim sigorta yüzde yüzünü karşılıyor bizim doktor öyle söyledi o yüzden belki biraz zorlastiriyorlar.iyice emin olmak istiyorlar .
Bizimkide öyleydı ama biz üç asılamada yaptık onuda karsıladılar bu yüzden yarı yarıya düştü zaten ilacları cebımızden aldık sonra topluyon fişlerını yolluyosun onlar belli kısmını verıyo belli kısmını vermiyo canım

Back
X