Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Tövbeeeee yarabbim deliiiiiiii:) yok kiz rahatlarrrrrrr relaksssssss seviyoolarrr cünkü herseyi düsünen karilari varrrrrrr:işsiz:
Aynen öyle canım benim, artlarını toplayan hatunları var kocalarımızın. Ben bi benimkini sanırdım, burada gördüm hepsi aynı diyebilirim. :63: Neyse 5 dk ya evde olur, bende uyurum. Hayırlı geceler canım.:KK16:

Günaydın kızlar
Az önce kan verdim geldim
Geceden beri başlayan karnın agrım bu sabah rengini gösterdi . Kimyasal gebelik (gizli düşük ) olmuş oluyor .
Nasip değilmiş . Dondurulmuş embriyo saklamadı zaten en az bir sene düşünmüyorum. Dinlenmeyi düşünüyorum yedigim hormonları vücudumdan atıp kafamı dinlendirmek istiyorum .

Günaydın kızlar
Az önce kan verdim geldim
Geceden beri başlayan karnın agrım bu sabah rengini gösterdi . Kimyasal gebelik (gizli düşük ) olmuş oluyor .
Nasip değilmiş . Dondurulmuş embriyo saklamadı zaten en az bir sene düşünmüyorum. Dinlenmeyi düşünüyorum yedigim hormonları vücudumdan atıp kafamı dinlendirmek istiyorum .
Canım ne olur üzme kendini rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah yine denersin .Şükür kızın var .Onun sevgisiyle daha çabuk atlatırsın. Rabbim kimsenin gözünü yolda bırakmasin inşallah.

Back
X