- 22 Temmuz 2017
- 45.732
- 135.297
- 598
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #4.661
Sağolun kızlar, kamyon çarpmış gibiyim. Şincik benimki işten gelince çenesini dinlemek var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim cenemde vardaaaaaa neyseeeeeeeeeee fircalamicammm seniiii bacimmmSağolun kızlar, kamyon çarpmış gibiyim. Şincik benimki işten gelince çenesini dinlemek var![]()
Gezdik biraz alisveris yaptik yemek yedik geldik canim iyiydi güzeldi cok kalmak istemedim anlicagin sekerim:)
Elimden geleni yapacağım kuzum, ceremesini ben çekiyorum sonra.Benim cenemde vardaaaaaa neyseeeeeeeeeee fircalamicammm seniiii bacimmmlütfen dikkat et olurmu su ic demis dinlen demis bi zahmet uygulasan diyommmm
![]()
Aynen caniminici ya inan bizden cikiyoooo kendimizi paralasakta bos hep olsn bize oluyo her türlü o yüzden önce kendini sevvvvvvv sonra beniElimden geleni yapacağım kuzum, ceremesini ben çekiyorum sonra.![]()
Ohhh ohhh, çok güzel.Gezdik biraz alisveris yaptik yemek yedik geldik canim iyiydi güzeldi cok kalmak istemedim anlicagin sekerim:)
Kizzzzzzzz nirlerdesinnnnn sennnnn heeeee hiccc yoksunnn unuttun hurisiniiiiiiGecmis olsunyasminsay dikkat et kendine. Hurisiminndedigi gibi saglam vücüt lazimmmmm tedaviyeeeeee
Severim deliyiiiiiAynen caniminici ya inan bizden cikiyoooo kendimizi paralasakta bos hep olsn bize oluyo her türlü o yüzden önce kendini sevvvvvvv sonra benisonra kocisini
heheheeeeeeee
Uyusan acikkkkk iyi gelmezmi sekerimSeverim deliyiiiii![]()
Kizzzzzzzz nirlerdesinnnnn sennnnn heeeee hiccc yoksunnn unuttun hurisiniiiiii![]()
Uyusam kocam kapıda kalırUyusan acikkkkk iyi gelmezmi sekerim
Tövbeeeee yarabbim deliiiiiiii:) yok kiz rahatlarrrrrrr relaksssssss seviyoolarrr cünkü herseyi düsünen karilari varrrrrrrUyusam kocam kapıda kalıranahtar taşıma huyu yok benimkinin. Uşağı var evde bir adet.
![]()
Aynen öyle canım benim, artlarını toplayan hatunları var kocalarımızın. Ben bi benimkini sanırdım, burada gördüm hepsi aynı diyebilirim.Tövbeeeee yarabbim deliiiiiiii:) yok kiz rahatlarrrrrrr relaksssssss seviyoolarrr cünkü herseyi düsünen karilari varrrrrrr![]()
Canım ne olur üzme kendini rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah yine denersin .Şükür kızın var .Onun sevgisiyle daha çabuk atlatırsın. Rabbim kimsenin gözünü yolda bırakmasin inşallah.Günaydın kızlar
Az önce kan verdim geldim
Geceden beri başlayan karnın agrım bu sabah rengini gösterdi . Kimyasal gebelik (gizli düşük ) olmuş oluyor .
Nasip değilmiş . Dondurulmuş embriyo saklamadı zaten en az bir sene düşünmüyorum. Dinlenmeyi düşünüyorum yedigim hormonları vücudumdan atıp kafamı dinlendirmek istiyorum .