- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #4.721
Kızzzzzz burcuuuuuu sen bızım burcumusunnnn aleyküm selam bacımmmmSelamün Aleyküm ahali. Nasılsınız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızzzzzz burcuuuuuu sen bızım burcumusunnnn aleyküm selam bacımmmmSelamün Aleyküm ahali. Nasılsınız![]()
ben tedaviye başlamadan 1 ay önce vitaminlere başlamıştım canım
Pro fetril ve Vitamin D aliyorum canim
Selamün Aleyküm ahali. Nasılsınız![]()
İyiyim bacımmmmIyi aksamlar herkese nasilsiniz bugun neler yaptiniz kizlar?
Vitamin D hangisini aliyorsun?
Ben Kwizda D3 aliyorum ama sanirim iyi gelmyiorlar...yarin doktoruma sormam lazim...
Yada Femibion iyi gelmiyo oda olabilir...
İyiyim bacımmmmsen nasılsın bakemmm günnn nasıl bıttı teyzoşlar neler yaptı sana
![]()
Hoşbulduk canım. Nasılsın bugün?
İyiyi ben de. Dün biraz sorgulandım tabiki haliyle. Bayadır görmediğim teyzoşları gördüm. Ama neyseki çok uzun sürmedi. Sonra kendi muhabbetlerine geri döndüler. Biraz sıkıldım ama değişiklik oldu bana da.bugün de hiçbirşey yapmadım yani evdeydim ama içimden bişey yapmak gelmiyor.
Hoşbulduk canım. Nasılsın bugün?
Arada yürüyüş yap canımıniçi olurmuu yat yat iyi deil boncuk için ve senın içinde günde 15 dakka yürü olurmu en az:)sakin sakin amaaaaaben çok iyim canım yaa evdeyim yatıyorum bol bol :))
sen nasılsın teyzeler haricinde:))
Canım benim sendeki iyki bızımlesın senı tanımak co güzel sen harıka bı annesın belkıde henüz rabbım ol demedı bundada vardır bı hayır üzülme demicem çünkü düşününce bile içim cız edıyo amaaaaa umarım bu saatten sonra hersey cok güzel olcak:) kuzucuğnu öp benım yerıme tatlım:)Hurihuri2013
yasminsay
hatice-yakup B bebekborn @Se25lm25a H Helen cleopatra @Dilan60
Kızlar hepinizden Allah razı olsun bu süreçte beni yanlız bırakmadığınız için . Kan sonucum 7 çıkmış düşmüş yani . Zaten kanama da başladı . Ama tam emin olmak için Cuma tekrar kan isyiorlar . Değer düşene kadar istiyorlar . Üzgündüm ama geçti olmayacaksa olmayacak rabbim istememiş sonuçta nasip değilmiş . Dediğim dibi uzun bir süre dinleneceğim . Bebek gördükçe hamile gördükçe bu isteğimi ne kadar durdura bilirim bilmiyorum ama dinleneceğim uzun bir süre . sizlerin güzel haberleri beni mutlu ediyor . Rabbim inşallah herkesin kucağını doldursun .
Arada yürüyüş yap canımıniçi olurmuu yat yat iyi deil boncuk için ve senın içinde günde 15 dakka yürü olurmu en az:)sakin sakin amaaaaa
Hurihuri2013
yasminsay
Kızlar hepinizden Allah razı olsun bu süreçte beni yanlız bırakmadığınız için . Kan sonucum 7 çıkmış düşmüş yani . Zaten kanama da başladı . Ama tam emin olmak için Cuma tekrar kan isyiorlar . Değer düşene kadar istiyorlar . Üzgündüm ama geçti olmayacaksa olmayacak rabbim istememiş sonuçta nasip değilmiş . Dediğim dibi uzun bir süre dinleneceğim . Bebek gördükçe hamile gördükçe bu isteğimi ne kadar durdura bilirim bilmiyorum ama dinleneceğim uzun bir süre . sizlerin güzel haberleri beni mutlu ediyor . Rabbim inşallah herkesin kucağını doldursun .
bizim.insanimiz çok düşüncesiz
bide didiklerler naptın olmadi mı niye olmadi bide onlara laf anlat
Oh oh iyi dinlen bol bol canım. Benim için de iyi diyelim iyi olalım canım. Stresten daha adetim gelmedi ya da belki hava değişikliğinden ona canım sıkkın onun haricinde iyiyim sayılır.ben çok iyim canım yaa evdeyim yatıyorum bol bol :))
sen nasılsın teyzeler haricinde:))
Oh oh iyi dinlen bol bol canım. Benim için de iyi diyelim iyi olalım canım. Stresten daha adetim gelmedi ya da belki hava değişikliğinden ona canım sıkkın onun haricinde iyiyim sayılır.
Sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başlarsın tedavine canım, kimyasal gebelik vücudunun direncini zorlayacaktır. Bol su tüketip, iyice dinlenip, gıdanıda iyi alırsan daha rahat atlatırsın. Ben çok zorlanmıştım, fakat dinlenmeye 1 saat dahi vaktim yoktu. Senin içinde zor olacak, baş dönmeleri, denge kayıpları ve mide bulantılarına hazır ol canım. Belki gözünü korkutuyorum, ama korkmaman için anlatıyorum. Belkide daha önce yaşadın bilmiyorum. Rabbim kolaylığını verecektir.Hurihuri2013
yasminsay