Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

İyiyim bacımmmm :işsiz:sen nasılsın bakemmm günnn nasıl bıttı teyzoşlar neler yaptı sana:110:

İyiyi ben de. Dün biraz sorgulandım tabiki haliyle. Bayadır görmediğim teyzoşları gördüm. Ama neyseki çok uzun sürmedi. Sonra kendi muhabbetlerine geri döndüler. Biraz sıkıldım ama değişiklik oldu bana da.bugün de hiçbirşey yapmadım yani evdeydim ama içimden bişey yapmak gelmiyor.

İyiyi ben de. Dün biraz sorgulandım tabiki haliyle. Bayadır görmediğim teyzoşları gördüm. Ama neyseki çok uzun sürmedi. Sonra kendi muhabbetlerine geri döndüler. Biraz sıkıldım ama değişiklik oldu bana da.bugün de hiçbirşey yapmadım yani evdeydim ama içimden bişey yapmak gelmiyor.

bizim.insanimiz çok düşüncesiz
bide didiklerler naptın olmadi mı niye olmadi bide onlara laf anlat

Hurihuri2013 Hurihuri2013 yasminsay yasminsay hatice-yakup hatice-yakup B bebekborn @Se25lm25a H Helen cleopatra @Dilan60
Kızlar hepinizden Allah razı olsun bu süreçte beni yanlız bırakmadığınız için . Kan sonucum 7 çıkmış düşmüş yani . Zaten kanama da başladı . Ama tam emin olmak için Cuma tekrar kan isyiorlar . Değer düşene kadar istiyorlar . Üzgündüm ama geçti olmayacaksa olmayacak rabbim istememiş sonuçta nasip değilmiş . Dediğim dibi uzun bir süre dinleneceğim . Bebek gördükçe hamile gördükçe bu isteğimi ne kadar durdura bilirim bilmiyorum ama dinleneceğim uzun bir süre . sizlerin güzel haberleri beni mutlu ediyor . Rabbim inşallah herkesin kucağını doldursun .

Hurihuri2013 Hurihuri2013 yasminsay yasminsay hatice-yakup hatice-yakup B bebekborn @Se25lm25a H Helen cleopatra @Dilan60
Kızlar hepinizden Allah razı olsun bu süreçte beni yanlız bırakmadığınız için . Kan sonucum 7 çıkmış düşmüş yani . Zaten kanama da başladı . Ama tam emin olmak için Cuma tekrar kan isyiorlar . Değer düşene kadar istiyorlar . Üzgündüm ama geçti olmayacaksa olmayacak rabbim istememiş sonuçta nasip değilmiş . Dediğim dibi uzun bir süre dinleneceğim . Bebek gördükçe hamile gördükçe bu isteğimi ne kadar durdura bilirim bilmiyorum ama dinleneceğim uzun bir süre . sizlerin güzel haberleri beni mutlu ediyor . Rabbim inşallah herkesin kucağını doldursun .
Canım benim sendeki iyki bızımlesın senı tanımak co güzel sen harıka bı annesın belkıde henüz rabbım ol demedı bundada vardır bı hayır üzülme demicem çünkü düşününce bile içim cız edıyo amaaaaa umarım bu saatten sonra hersey cok güzel olcak:) kuzucuğnu öp benım yerıme tatlım:)

canım ya keşke elimizden bişey gelseydi
sen tatlı canını üzmemeye çalış lütfen
sen kendini hazır hissetiğin zaman şimdi dersin zaten
Rabbim bidekinde sana güzel sonuçlar almayı nasip etsin canim ablam

bizim.insanimiz çok düşüncesiz
bide didiklerler naptın olmadi mı niye olmadi bide onlara laf anlat

Bu sefer ne kadar kalıcagımla ilgili sorular vardı. Birçoğu durumumu biliyor geçen geldiğimde daha fazla kurcalamışlardı şimdi tabi bildikleri için çok zorlamadılar bir de bilmeyen biriki kişi vardı ondan belki de,. Ama bir de şu var ben yokken annemi çok sıkıştırmışlardır zaten bence. Yeterince konuştukları için de bir daha sormadılar . Biraz daha zaman geçsin bir sonraki görüşmede noldu napıyon diye başlarlar kesin. Yeterince üzüldüm biliyormusun insanların suallerinden geçen yıl. Artık bu sene kimseyi takmıycam çok etkilendim çünkü. Konuşup dursunlar napıyım haticecim.strese giriyorum taktıkça onları

ben çok iyim canım yaa evdeyim yatıyorum bol bol :))
sen nasılsın teyzeler haricinde:))
Oh oh iyi dinlen bol bol canım. Benim için de iyi diyelim iyi olalım canım. Stresten daha adetim gelmedi ya da belki hava değişikliğinden ona canım sıkkın onun haricinde iyiyim sayılır.

Oh oh iyi dinlen bol bol canım. Benim için de iyi diyelim iyi olalım canım. Stresten daha adetim gelmedi ya da belki hava değişikliğinden ona canım sıkkın onun haricinde iyiyim sayılır.

hava değişikliği olabilir canım ben her sene olurum tr 'ye gidince bide strese girdin
inşallah herşey yolunda gider
aynen bırak konuşsunlar sonucun guxel olsunda
seni çok iyi anlıyorum 2 senedir evli olduğum halde benim bile o kadar kafamı psikolojimi bozdular ki hemde en yakınlarım
her konuşmada hani yokmu cocuk daha
kolaysa sen yap dicen olmucak
aç tokun halinden anlamaz boşuna dememişler var olan yok bizim duruma göre

Sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başlarsın tedavine canım, kimyasal gebelik vücudunun direncini zorlayacaktır. Bol su tüketip, iyice dinlenip, gıdanıda iyi alırsan daha rahat atlatırsın. Ben çok zorlanmıştım, fakat dinlenmeye 1 saat dahi vaktim yoktu. Senin içinde zor olacak, baş dönmeleri, denge kayıpları ve mide bulantılarına hazır ol canım. Belki gözünü korkutuyorum, ama korkmaman için anlatıyorum. Belkide daha önce yaşadın bilmiyorum. Rabbim kolaylığını verecektir.

Back
X