Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

ben vericem yarın valla katlandığını görmek istiyorum Allahin izniyle
seni ne zaman çağırdı doktor kese için dediler mı bişey?
kendini rahat hissediyorsan boşver verme
ben hala inanmakta bazen güçlük çekiyorum bana bakma hahaha:rapci:

Eee sen öyleysen ben hayli hayli güçlük çekiyorum :D tamam bende vereyim ozaman :D keseyi önümüzdeki çarşamba bakmaya gitcez bakalım inşaAllah görmek nasib olur

Benım bugün hiç keyfım yok bacım ağrılarım var yaaaa bıde duş aldım uyku halındeyım hafıfledımmm resmennn artık kasınmaya baslamıştım bıde ter basıyodu ya üç gecedır dayanamadım soğuk desem soğuk deil sıcak dedem hıc deil bi suyla on dakka yıkandım cıktımmmm ben kaynar su olmadan yakanamayan nnn bennnnn:eek::işsiz:
:KK70::KK70: Uzun bile kalmışsın bacım, ben korkudan 5 dk zor durmuştum banyoda:KK70::KK70:

canım takvımın yakışmış hayırlı olsun sen nasılsın bakalım :) sükür elhamdulillah iyiyim ben:)

Sağol abla Allah razı olsun. Dua ediyorum darısı sizin başınıza inşaAllah ❤️❤️❤️ İyiyim abla işte napayım ağır vasıta gibi dolanıyorum ortalıklarda çok sıkıcı eskisi gibi hoplayıp zıplayamamak ama katlanıyorum tabikide değer ❤️

Benım bugün hiç keyfım yok bacım ağrılarım var yaaaa bıde duş aldım uyku halındeyım hafıfledımmm resmennn artık kasınmaya baslamıştım bıde ter basıyodu ya üç gecedır dayanamadım soğuk desem soğuk deil sıcak dedem hıc deil bi suyla on dakka yıkandım cıktımmmm ben kaynar su olmadan yakanamayan nnn bennnnn:eek::işsiz:

aynı ben bende hiç sevmem tenimi yakacak o su temizlenmiş hissetmiyorum ama malesef ılık suya talimiz :)))

Saçmalamaaaaaaasaaaannn dıyom sennnn iyimisin neden büyüsünü bozuyon olayın yapma güzelim yaaaa

ruh halim arada karışıyor abla bana bakma :)) bide daha 2 hafta var her baktığım da varmı yok mu diye düşünceye giriyorum
göreyim de öyle eklicem geri
:))))))
çok değişken bu aralar ruh halim haha

Back
X