Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Hemen korkma dün skici bi gün geçirmişsn. Uzulmusun ağrı ondan olabilir. Dış gebelik bnm 80 değerinde bile gözükmüstu. Eğer ultrason iyi bi şey ise doktor da dikkatli ise bunu anlar bnce.

Hurihuri2013 @bebekborn Selmaal25 @Gentille den de ses yok bugun. Kizlar ne yapiyorsunuz? A Aveline sen uyudun mu canim?
Günaydın canım ben buralardayim fazla giremedim dün eltim hastaneden çıktı çok isim vardı gelen giden vardı yemek iş derken çok yoruldum yattım.

hatice-yakup canım üzme kendini lütfen bak o kadar stres yaptin ondan oldu ağrıların. Bakma sen doktora gönlünü ferah tut bebişin seninle inşallah hiç bırakmaz.

Hurihuri2013 canım ablam nasılsın yoksun hiç merak ettim seni .inşallah iyisindir❤

Canım sakin korkma tamam mı bende de ağrı olmuştu stres yaptığım zamanlarda hem dün kendini üzdün strese girdin ondan oldu ağrı lütfen iyi düşün gayet iyi ilerliyordu

Canim benim gecmis olsun. Cok uzuldum, ben de bu kiz nerelere koyboldu diye dusunuyordum. Canim kotu dusunme, benim de agrim tek tarafli idi. Sadece sol tarafimda agri vardi. Insallah dis gebelik degildir. Sen yine umudunu kaybetme bebeginden.

çok sağol canım cevabın içinde gelde onu şu icime anlat o kadar berbat bi doktor duki gel hastaneye yat dicem ama hastane dolu dedi git başka hastanelere dene dedi hem korkuttu
bugün sabah eşim erkenden gitmis kan sonucunu vermediler ya
1 buçuk günde 468 olmuş
doktor gelmiş korkmayın demiş iyi iyi konuşmuş ilgilenmiş eşimle
pazartesi sabah bidaha gidicem ins yine kan alacaklar tahminimce
ki diş gebelikte değerler normal ilerlermis
3000 yada 5000 bin bile görenler var

değer yükseldikçe kese görünmezse o zaman daha çok korkarım
pazartesi binlerde çarşamba 2 binlerde olması gerek inş en gec çarşamba artık kese görünmesi lazım Allahin izniyle
iyi bi doktora denk gelmek çok önemli mahvetti adam beni resmen

Hemen korkma dün skici bi gün geçirmişsn. Uzulmusun ağrı ondan olabilir. Dış gebelik bnm 80 değerinde bile gözükmüstu. Eğer ultrason iyi bi şey ise doktor da dikkatli ise bunu anlar bnce.

canım inş öyledir doktorum çok gıcıktı olumlu tek kelime çıkmadı ağzından beni çok kötü etti
bide kahve rengi akıntı olunca iyice korkuttu direk dış gebelik büyük ihtimal dedi
tüplere felan baktı hiç bişey göremedi
belkide basında atti

bide bana şuan değerin 5000 lerde olması gerekirdi dedi benim daha 500lerde ki başka doktorlar değer önemli değil katlanması önemli diyorlar bilmiyorum keseyi görmeden rahat edemiycem artik

Canım sakin korkma tamam mı bende de ağrı olmuştu stres yaptığım zamanlarda hem dün kendini üzdün strese girdin ondan oldu ağrı lütfen iyi düşün gayet iyi ilerliyordu

inşallah canım güzel sonuç almayı öyle istiyoum ki ama işte bazen kalpsiz bi doktor en kötüsünü eline verip hadi şimdi git diyebiliyor

Tansiyonum iyi canım hamdolsun.
Bir kısmını dün yaptım, bir kısmıda bitmek üzere.
Çok yoruldum dün ama bugün ağrım sızım yok şükür.
Sen nasılsın?
Ben Iyiyim canim. Evde dinleniyorum. Ben bu gunleri hic sevmiyorum. Kac gundur temizlik yemek ugrasiyorsun. Allah yardimcin olsun canim. Burda benim arkadaslarda bana katil diyorlar, ben calisiyorum gelemem diyip geri ceviriyorum.
Gunaydın kızlar. İyi haftasonları hepinize. Nasılsınız?
Gunaydin canim, sen nasilsin? Neler yapacaksin bugun bakalim?

canim degerin artmis ne guzel. Kahverengi akintin devam ediyor mu? Dedigin gibi kese 2000 lerde gozukuyor. Sen iyi dusun canim. Bazi doktorlar anlayissiz olabiliyor malesef. Allah herkesi anlayisli iyi yurekli doktorlar ile karsilastirsin.

Ya zaten sni kendi doktorun dan başkası iyi bilemez. Tüp bebek konusu daha farklı bi konu ki herkes yapamıyor. Dedigim.gibi iyi tüp incecik bi şey orda oluşum 400 b hcg fr çoktan gorunurdu yuvarlak bi boşluk görünüyor ultrasonda tüp kısmında. O uyfurmus sana. Yani dış gebelik Allah kimseye vermesin çok kötü bi şey.

aynen öyledir canım belkide kalktı bana şuan değerin 5000 lerde olması gerekti bebekte görünmeli dedi gereksiz umrumda mı üzülmemiz
bide yabancı düşmanı her halinden belliydi

Canım bugun evdeyim daha dogrusu cıktım yeni geldim bir alışverişe gidip geldim. Bugun dinlenmece gezmiyorum bugün:))))

Canım sen kötü düşünme bence.. inşallah yoktur öyle bişey. Doktor da emin olmadan böyle bişey söyleyip de moral bozmasaymış keşke. Sen dikkat et çok kendini yorma yat dinlen hep. Moralini de hiç bişeye bozma, eşin de umarım anlayışlı davranıyordur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…