- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #5.381
Canım sen kötü düşünme bence.. inşallah yoktur öyle bişey. Doktor da emin olmadan böyle bişey söyleyip de moral bozmasaymış keşke. Sen dikkat et çok kendini yorma yat dinlen hep. Moralini de hiç bişeye bozma, eşin de umarım anlayışlı davranıyordur canım
Şikayet kutusu varsa şikayet et.
Anladım cnm o zaman sabır edicn. Her şeye inşaallahdoktorum baş hekim yardımcısı direk ona anlatıcam şuan malesef tatilde(
İnşallah canım benimm içini ferah tut güzel düşün güzel olsungece gece canı çalışmak istemiyor du kan 2 saate çıkar dedi bekledik sonra imza atmaya gelemem veremem demiş
bana da oda da kan için uykumu bölme demişti şaka yapıyor sandım ama cidden öyleymiş
kan güzel çıkmış doktor eşimle çok ilgilenmiş sabah korkmayın demiş
hayırlısını dilemekten başka bişey gelmiyor elimden inş bekleyip görecez canım
umarım güzel geçer ve bebişim olması gereken yerde benimledir
Oh sevindim canım biraz da olsa iyi olmana.yok nerdeeeee gelmedi canım maalesef adet falan.
huris kayıplarda kötü bişey yoktur inşHurihuri2013 huriş abla nerdesiin? Nasılsın? Bugün mü yapçaktın testini?
Bosver sen o doktoru zaten senin doktorun değilmiş hem degerlerin iyi ben ağrını strese bağlıyorum insallah hicbirsey çıkmaz ve yavrunu sağ salim görürsüninşallah canım güzel sonuç almayı öyle istiyoum ki ama işte bazen kalpsiz bi doktor en kötüsünü eline verip hadi şimdi git diyebiliyor
Ne yapim canım evle cocukla ugrasiyorum bide âdetlerimi beliyorum iste tedaviye gün sayıyorum anlayacagin korku endişe hepsi var
Ne yapim canım evle cocukla ugrasiyorum bide âdetlerimi beliyorum iste tedaviye gün sayıyorum anlayacagin korku endişe hepsi var
Sen nasilsin ne yapıyorsun
Taze mi olacak yoksa sende benim gibi donmuslarimi yapacaksın canımKolay gelsin canım. Bu adetle başlıycaksın sen de demekki. Benim de adetim geciktikçe gecikti. Gelirse dr a gidip başlıycam hemen ben de
Ohhh geçmişler olsun, yarasın iğnen canım benim.Ben de ignemi vurundum, eve dogru gidiyorum. EvetHurihuri2013 miz yok 2 gundur. yasminsay da gunu oldugu icin misafirleri vardir bugun.
Evvvveeeettt kızlar, misafirlerimi yolculadım, evimi topladım. Nerelerdesiniz bakalım?
Hamdolsun geçti canım.ohhh geçirdin mı günü güzelce abla :) hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?