Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Slm kızlar nasılsınız pek giremiyorum bu aralar ama yazdıklarınızı okuyorum .
hatice-yakup hatice-yakup canım çok sevindim senin adına değerin iyi yükselmiş bak boşuna kendini strese soktun .
Huris ablam hiç yok inşallah iyidir.
İyi canım Huriş ablan, çok yoğun bu ara katılamıyor bize.
Tedavin yaklaştı canım, nasılsın?

Rabbim güzel sonuçlar versin ablam
Bu sefer gülsün yüzüne inssssssss
İnşallah canım benim, Rabbim yorgun yüreğimizi ferahlatacak güzellikler versin ömrümüze. Evlat sıcaklığına doyalım inşallah.

Az evvel arkadaşımın bebeğinin artık evine çıktığını öğrendim. Moral ve motivasyon olarak süperim bugün. Dualarınız için Allah razı olsun.

İnşallah canım benim, Rabbim yorgun yüreğimizi ferahlatacak güzellikler versin ömrümüze. Evlat sıcaklığına doyalım inşallah.

Az evvel arkadaşımın bebeğinin artık evine çıktığını öğrendim. Moral ve motivasyon olarak süperim bugün. Dualarınız için Allah razı olsun.
Aaa canim cok sevindim bebek icin. Allah tan hic bir zaman umit kesilmiyor canim.

Aaa bak ne kadar güzel bir haber böyle :21:
RABBİM HEPIMIZE BIRGUN BEBISLERIMIZI EVIMIZE DUA ILE GETIRMEYI NASIP ETSIN ABLAM :KK200:

Hoşbulduk Canım ... merak ediyorum nasıl ilerleyecegini ve tabiki her ülke değişik oluyor o yüzden dedim bu taraflarda var mı diye sordum...

Hoşbulduk Canım ... merak ediyorum nasıl ilerleyecegini ve tabiki her ülke değişik oluyor o yüzden dedim bu taraflarda var mı diye sordum...

Genel ilerleme ayni canım
Ortalama
Adetin 3 uncu günü ignelere başlarsın
12 gün sonra felan toplama işlemi oluyor
Duruma göre kalite ye sayıya göre
2-3-4-5 gun dollenip yumurta transfer ediliyor
Sonra da işte en zor bolum
Bekleme süresi ortalama 12-14 gün sonra kan testi

Back
X